TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Emily Blunt-trailer – The English

Prime Video slipper nå traileren til den kommende western-serien The English.

forfatter
Publisert 15.10.22 - 09:01

Prime Video slipper nå den offisielle traileren for den kommende westernserien The English, med actionvante Emily Blunt i hovedrollen (A Quiet Place, Sicario).

The English er en episk western der man jakter på noen, fra den anerkjente forfatteren Hugo Blick. Serien fokuserer på kjernetemaene identitet, og hevn for å fortelle en enestående historie om rase, makt og kjærlighet.

Les også Edge of Tomorrow 3D Tom Cruise har ikke akkurat imponert de seneste årene, og skepsisen var sterkt tilstede før vi satte i gang Edge of Tomorrow 3D – hvor (herlig) feil man kan ta.

En britisk aristokratisk kvinne, Lady Cornelia Locke (Blunt), og Pawnee-indianeren Eli møtes på den amerikanske prærien i 1890. De søker å krysse det øde «American Heartland», og møter et samfunn bygget på blod, svette, brutalitet og (tapte) drømmer. Deres endelige destinasjon er nybyggerbyen Hoxem, Wyoming.

Begge har en klar formening om sin egen skjebne, men ingen av dem aner at de faktisk er forankret i en felles fortid.

In This Country, If You Wanna Win, You Can’t Fight Fair.

 

I Hoxem plager en hel serie uløste drapsgåter den lokale sheriffen, Robert Marshall.

De bisarre og makabre drapene, samt den unge enken Martha, avdekker Cornelia og Elis sammenvevde fortid. Plutselig står de ansikt-til-ansikt overfor krevende valg som vil prege deres fremtid.

The English (Foto: Prime Video)

I de andre hovedrollene finner vi Chaske Spencer (Wild Indian, Echo) og Stephen Rea (The Crying Game). Rollelisten inkluderer Rafe Spall, Tom Hughes, Toby Jones og Ciarán Hinds.

Samtlige seks episoder av miniserien vil slippes på premierdagen, den 11. november på Prime Video i Norden.

The English_1 (2) The English The English The English_1 (6) The English_1 (7)
<
>
The English (Foto: Prime Video)

The English’ serieskaper er Hugo Blick – som også fungerer som produsent, regissør og manusforfatter.

Emily Blunt figurerer som utøvende produsent, sammen med Greg Brenman (Peaky Blinders).

Les også Alle nye strømmetitler, oktober Disse seriene/filmene kan du strømme i oktober - og nå får vi gjensyn med herlig outrerte Tanya McQuoid!
The English (Foto: Prime Video)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Julekos i det ville, brutale, vesten? Disse seriene/filmene kan du strømme i desember - og nå kommer 1923!
Adar erstattes! Prime video annonserer nye skuespillere/karakterer til Ringenes Herre - og et trist bytte.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Bilde