Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Duffer-brødrene bekrefter Stranger Things spin-off!

Nå annonserer filmduoen hva de hintet om for flere måneder siden.

Skrevet av / 07.07.22 - 11:03
Duffer-brødrene bekrefter Stranger Things spin-off!

For seks dager siden slapp Netflix del II av fjerdesesongen til den überpopulære kultserien Stranger Things – og, de har allerede bekreftet at neste sesong blir den siste om ungdomsgjengen fra Hawkins Indiana.

Les også Er den, ekspanderte, fjerdesesongen noe bra? Få serier har vist en større utviklingskurve enn Stranger Things – til glede for de fleste, men sikkert også til forargelse for noen.

Men, som vi kunne melde allerede i februar, har serieskaperne, Duffer-brødrene, allerede lagt nye planer for Hawkins-universet.

Stranger Things sesong 4 7
Stranger Things (Foto: Netflix)

Det var i forbindelse med podkasten “Happy Sad Confused” at Matt og Ross Duffer bekreftet den kommende spin off-serien:

Vi jobbet faktisk på den i dag. Det er en avlegger-idé vi ikke har fortalt til noen. Det er en historie som knytter den til «Stranger Things»-verdenen, men det handler mer om hvordan vi forteller historien.

Det blir ingen Eleven- eller Dustin-avlegger, eller at vi følger et annet nummer. Det er ikke interessant for meg. Vi har gjort alt det der. Denne er veldig annerledes, men det er bindevev. Det viktigste som binder dem sammen vil jeg si er bevisstheten rundt historiefortellingen

Samtidig er brødrene nøye med å understreke at den nye serien blir “1000 % forskjellig fra Stranger Things”. De kan også avkrefte at de selv vil stå for regien av serien.

PS! Om du dør av spenning rundt hva den nye serien vil handle om, så kan du jo bare ringe Finn Wolfhard, som spiller Mike i Stranger Things; Duffer-brødrene medgir at Finn har gjettet seg til handlingen i den nye serien.

Stranger Things sesong 4 14
Har Finn Wolfhard (lengst til høyre) synske evner? (Foto: Netflix)

Noen ytterligere info, eller lanseringsdato for spin-off serien, er brødrene ikke villig til å dele på nåværende tidspunkt.

Les også Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.

Sesong 4 av Stranger Things har slått alle seerrekorder, boostet abonnementstallene til Netflix, gjeninnsatt Kate Bush på musikklistene og gitt Duffer-brødrene nærmest carte blanche til hva de vil satse på i fremtiden.

Ted Sarandos (Netflix co-CEO, Chief Content Officer) uttalte, i den forbindelse, til Deadline:

Matt and Ross are an exceptionally unique talent with a vision so crisp and clear. They are all about the details — it’s no accident that “Stranger Things” has pierced the zeitgeist to become the epic pop culture phenomenon it is today. We’re excited to continue telling new stories with them.

 

Les også Alle nye strømmetitler, juli Disse seriene/filmene kan du strømme i juli.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Scroll to Top