Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney slipper trailer til Innsiden ut 2

Til sommeren lanserer Disney Pixar oppfølgeren til en av sine mest minnerike filmer.

Skrevet av / 20.03.24 - 11:01
Disney slipper trailer til Innsiden ut 2

Vi nærmer oss tiårsjubileum for premieren en av Disney Pixars mest emosjonelle filmer: Innsiden ut.

I 2015 stiftet vi bekjentskap med hele vårt indre følelsesregister, i Pixars forbløffende verden representert ved Glede, Sinne, Frykt, Avsky og Trist.

Alle jobbet de for å reagere på de situasjonene unge Riley havnet i, og kontrollerte følelsene hennes. Samtidig tok de vare på og loggførte, hele minnes- og følelsesregisteret hennes – noe som bød på mange morsomme og svært kreative hendelser.

Les også Innsiden ut Med Innsiden ut befester Disney/Pixar seg som den beste og mest innovative aktøren innenfor det lukrative animasjonsmarkedet.

En film vi den gang premierte med 6 stjerner.

Nå er snart den fornøyelige gjengen her igjen, og Disney har nettopp sluppet en ny trailer.

 

I Innsiden ut 2 (Inside Out 2) har Riley nå rukket å bli tenåring, og kjenner på helt nye og ukjente følelser – som blir tilskudd til gruppen fra originalfilmen.

I den originale rollebesetningen møtte vi på Glede (Joy), med stemmen til Amy Poehler, Sinne (Anger), med stemmen til Lewis Black, Sorg (Sadness), med stemmen til Phyllis Smith, Frykt (Fear), med stemmen til Tony Hale og Avsky (Disgust), med stemmen til Liza Lapira.

Les også Ildprøven! Disneys Pixar-avdeling fortsetter med å produsere de mest interessante, og teknisk briljante, animasjonsfilmene.

I oppfølgeren går vi nok en gang inn i sinnet til Riley, i det hennes inntreden i tenåringenes verden kolliderer med «Hovedkvarterets» uventede totalrenovering. En oppussing for å gjøre plass til noe svært uventet: Splitter nye følelser!

Glede, Sorg, Sinne, Frykt og Avsky, som i egne øyne til nå har drevet en vellykket operasjon, er usikre på hva de skal føle når Angst dukker opp. Og, det ser ut til at hun ikke kommer alene…

Årets nykommere

  • Angst (Anxiety), med stemmen til Maya Hawke, vil rokke ved hele hovedkvarteret! Med en bombe av frynsete energi vil entusiastiske Angst sørge for at Riley er forberedt på alle mulige negative utfall.
  • Misunnelse (Envy), med stemmen til Ayo Edebiri (The Bear), er kanskje liten, men hun vet hva hun vil. Hun er alltid sjalu på alt alle andre har, og er ikke redd for å bruke all energi på å lengte etter det.
  • Ennui, med stemmen til Adèle Exarchopoulos, kunne ikke brydd seg mindre. Kjedelig og sløv, med en solid evne til å himle med øynene, legger Ennui den perfekte mengden tenåringsapati til Rileys personlighet – når enn hun måtte føle for det.
  • Forlegenhet (Embarrassment), med stemmen til Paul W. Hauser, liker å ligge lavt, noe som ikke er så lett for denne kraftige fyren med en lys og rød-rosa hudfarge.

I tillegg har Kensington Tallman stemmen til Riley Andersen, som nå skal begynne på videregående. Lilimar har stemmen til Valentina «Val» Ortiz, en hockeyspiller på skolen som alle, inkludert Riley og vennene hennes, ser opp til.

Les også Hurra! For en remake Med remaken av 1980-tallsserien serverer Disney+ en av årets mest interessante TV-opplevelser.

Diane Lane og Kyle MacLachlan vender tilbake i rollene som Rileys mor og far, Sumayyah Nuriddin-Green og Grace Lu har stemmene til Rileys bestevenner og Yvette Nicole Brown har stemmen til trener Roberts, som leder en sommerhockeyleir.

I registolen finner vi Kelsey Mann, mens Mark Nielsen figurerer som produsent av Innsiden ut 2.

Filmen får kinopremiere den 14. juni i år, og vil ventelig kunne strømmes fra Disney+ en gang til høsten.

Innsiden ut 2 (Foto: Walt Disney / Pixar)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top