Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney+ lanseres i Norge 15. september

Disneys nye strømmetjeneste er snart klar for Norden!

Skrevet av / 23.06.20 - 10:14
Disney+ lanseres i Norge 15. september

Etter flere utsettelser er Disneys nye strømmetjeneste Disney+ endelig klar for Norge. Det vil si, ikke før til høsten: den offisielle slippdatoen er 15. september!

Disney+ vil koste 69 kroner per måned (alternativt 689 kroner for et årsabonnement), og gir da tilgang til en mengde innhold fra Disney-universet, inkludert Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. I tillegg lover Disney mer nytt, eksklusivt og originalt innhold a la Star Wars serien The Mandalorian.

Mye av innholdet gjøres tilgjengelig i høy kvalitet, med opptil 4K-oppløsning og Dolby Vision HDR-format, pluss Dolby Atmos på lydsiden Her er det med andre ord mye å glede seg til!

Disney+ blir tilgjengelig på en rekke plattformer, mobiler og smart-TV. Abonnenter kan bruke tjenesten på opptil 4 enheter samtidig, og laste ned til opptil ti enheter. Det er også mulig å opprette opptil 7 brukerprofiler inkludert egne profiler for barn.

Nysgjerrig på hvordan Disney+ virker i praksis? Vi har allerede tatt en sniktitt på tjenesten her:

Les også Imponerende Disney-arkiv for familien Disneys nye strømmetjeneste er på vei til Norge. Her er hva du kan forvente.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top