TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Disney+ gjenoppliver Daredevil!

Etter at de litte slitne Marvel-heltene vendte hjem til Marvel/Disney, tar Disney+ nå grep.

forfatter
Publisert 29.05.22 - 00:01

Som vi skrev om for kort tid tilbake så har Netflix nylig mistet visningsrettighetene til Marvel-seriene de produserte sammen med Marvel.

Dette gjelder følgende serier:

Les også Marvel-heltene kommer hjem Alle de originale Marvel-seriene, opprinnelig produsert av Netflix, er nå forsvunnet fra strømmetjenesten.
The Defenders Season 2 Trending News Buzz
defenders season 2 release date netflix jeph loeb
Marvel The Defenders (Foto: Walt Disney)

Samtlige av Marvel-serien forsvant fra Netflix allerede den 1. mars i år, men fra 26. juni kan du igjen strømme dem; da fra Disney+.

Nå kommer The Walt Disney Company med en ytterligere, enda mer gledelig, nyhet: Disney+ skal blåse nytt liv i Marvel-serien Daredevil!

Les også Imponerende Oppfølgeren til den Marvel-produserte TV-serien Daredevil, er som tidligere et imponerende produkt.

Disney har allerede ansatt Matt Corman som manusforfatter, samt Chris Ord som utøvende produsent.

 

Ifølge godt informerte kilder, som Variety har snakket med, så kommer også Charlie Cox tilbake i hovedrollen som Daredevil/Matt Murdock, samt at Vincent D’Onofrio vender tilbake som Wilson Fisk.

Foreløpig siste sesongen av Daredevil (sesong 3) ble sluppet på Netflix i 2018. Disney har enn så lenge ikke kommet med en premieredato for sesong 4; men vi vil anta tidlig høst 2023.

Da krysser vi fingrene for at vi snart også får se mer til Jessica Jones og Luke Cage 🙂

Les også Marvel’s Luke Cage, sesong 2 Marvel’s mest «ordinære» superhelt er tilbake på skjermen, og sesong 2 er vel verdt en titt.
Daredevil 3
Daredevil (Foto: Marvel)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde