Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Kongen av Netflix!

Det er kun én konge på Netflix: Chris Hemsworth. Nå kommer oppfølgeren.

Skrevet av / 08.05.20 - 16:54
Kongen av Netflix!

Det er godt mulig at Joe Exotic fra den, mildt sagt, outrerte realityserien «Tiger King» føler han er kongen av Netflix. Men med sine 34 millioner visninger de første 10 dagene er han knapt nok for en liten fyrste å regne, sammenlignet med den australske actionkjempen Hemsworth.

Chris «Thor» Hemsworth har med sin nyeste actionfilm, Extraction, knust de fleste rekordene hos strømmegiganten.

24. april var det premiere på Netflix-filmen, der Tyler Rake (Hemsworth) er en psykisk skadeskutt elitesoldat som nå leier ut sin «tjenester» til høystbydende. Han jobber innenfor en løst sammensatt organisasjon som tar på seg høyprofilerte jobber med fete sjekker i den andre enden.

I det han påtar seg oppdraget med å hente hjem den kidnappede sønnen til en narkobaron, bryter helvete løs – og publikum må åpenbart elske det de så får servert.

 

Med dagens seertall viser Netflix’ prognoser at vanvittige 90 millioner vil ha sett filmen i løpet av dens fire første uker. Noe som er all time high for en Netflix-film.

Les vår anmeldelse av Extraction her!

Ikke så merkelig at det allerede snakkes om en oppfølger, da filmens manusforfatter (Joe Russo) allerede har signert kontrakt om å skrive fortsettelseshistorien.

I forbindelse med kontraktsigneringen uttalte Russo følgende til Deadline: «We’re not committing yet to whether that story goes forward, or backward in time. We left a big loose ending that leaves question marks for the audience.» Hemsworth er foreløpig ikke knyttet til en oppfølger, men hintet for noen dager siden på sin Instagram-konto, at det slettes ikke er usannsynlig…

EXTRACTION EXTRACTION EXTRACTION EXTRACTION
<
>
Extraction (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top