TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Bloodline sesong 2 i mars

21. mars kan du benke deg foran TV-en for sesong 2 av fjorårets beste TV-serie!

forfatter
Publisert 19.02.16 - 14:25

Gled deg! Om knappe én måned kan du igjen sette deg i godstolen, koble opp Netflix, sprette en iskold Aaas Classic og forberede hjernen på mer intellektuell og utfordrende underholdning i det sesong 2 av fjorårets beste TV-serie starter.

(Foto: Produsenten)

I sesong 2 hensettes vi igjen til de vakre, og mystiske, Florida Keys i paradiset til familien Rayburn med alle de mørke hemmelighetene. Etter at de tre Rayburns-søsknene John, Meg, Kevin tok livet av familiens sorte får, og sin bror (!) Danny, i første sesong, sluttet sesongen brått med at Dannys ukjente sønn kom til Islamorada.

Meg har nå flyttet til New York, og John må slite med sine indre demoner etter det han (og søsknene) har gjort; samtidig som de må dekke over mordet.

Bloodline---sesong-1_6

Det er allerede bekreftet at Ben Mendelsohn vil returnere i andresesongen, da i flashbacks (noe sesong 1 var tettpakket med).

Sesong 2 vil best av 9 episoder.

Dagene etter (21. mars) premieren på sesong 2, slippes sesong 1 på Blu-ray.

youtu.be/tRnS8FkcXNk

Sesong 1:
Langs de vakre Florida Keys blir vi kjent med den velhavende familie Rayburn. Mor (Sissy Spacek) og far (Sam Shepard) driver det koselige familiehotellet «Rayburn House», mens den ene sønnen John (Kyle Chandler), med kjernefamilie, er politietterforsker, datteren Meg (Linda Cardellini) er advokat og bohemsønnen Kevin (Norbert Leo Butz) driver en båtslipp. I det halve småbyen samles for å feire familiens foreldre dukker uventet eldstesønnen Danny (Ben Mendelsohn) opp. Straks blusser gamle konflikter opp, usikkerheten sprer seg og familiens glansbildeaktige fasade slår kraftige sprekker. Men hvem er det som virkelig er ond i dette medrivende familiedramaet?

(Foto: Produsenten)
Islamorada, Florida Keys, FL. (Foto: Netflix)

Hvis du ikke får nok av uhemmete spekulasjoner, kan du jo ta en titt på denne videoen:

youtu.be/DU30M79WSgk

Du bør definitivt ikke glipp av det interessante intervjuet med Kyle Chandler (John) og Ben Mendelsohn (Danny):

youtu.be/4snwe4GKr0A&ebc=ANyPxKoN8WDYkZwcyYQhgqO2go65SM5E4RRoMJL9XKa7xDaAQJg3dnH7rpBPIre6Zxd8wVP_fVX1HZ2vNv_7TSbLqpnOESQVig

Bloodline - sesong 1_10

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Grovt utnyttet? Sverter regissør Andrew Dominik tidenes mest berømte sexbombe på det groveste?
Siste nytt fra Montana! Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Følg Lyd & Bilde