Bloodline sesong 2 i mars

21. mars kan du benke deg foran TV-en for sesong 2 av fjorårets beste TV-serie!

Skrevet av / 19.02.16 - 14:25
Bloodline sesong 2 i mars

Gled deg! Om knappe én måned kan du igjen sette deg i godstolen, koble opp Netflix, sprette en iskold Aaas Classic og forberede hjernen på mer intellektuell og utfordrende underholdning i det sesong 2 av fjorårets beste TV-serie starter.

(Foto: Produsenten)

I sesong 2 hensettes vi igjen til de vakre, og mystiske, Florida Keys i paradiset til familien Rayburn med alle de mørke hemmelighetene. Etter at de tre Rayburns-søsknene John, Meg, Kevin tok livet av familiens sorte får, og sin bror (!) Danny, i første sesong, sluttet sesongen brått med at Dannys ukjente sønn kom til Islamorada.

Meg har nå flyttet til New York, og John må slite med sine indre demoner etter det han (og søsknene) har gjort; samtidig som de må dekke over mordet.

Bloodline---sesong-1_6

Det er allerede bekreftet at Ben Mendelsohn vil returnere i andresesongen, da i flashbacks (noe sesong 1 var tettpakket med).

Sesong 2 vil best av 9 episoder.

Dagene etter (21. mars) premieren på sesong 2, slippes sesong 1 på Blu-ray.

https://www.youtube.com/watch?v=tRnS8FkcXNk

Sesong 1:
Langs de vakre Florida Keys blir vi kjent med den velhavende familie Rayburn. Mor (Sissy Spacek) og far (Sam Shepard) driver det koselige familiehotellet «Rayburn House», mens den ene sønnen John (Kyle Chandler), med kjernefamilie, er politietterforsker, datteren Meg (Linda Cardellini) er advokat og bohemsønnen Kevin (Norbert Leo Butz) driver en båtslipp. I det halve småbyen samles for å feire familiens foreldre dukker uventet eldstesønnen Danny (Ben Mendelsohn) opp. Straks blusser gamle konflikter opp, usikkerheten sprer seg og familiens glansbildeaktige fasade slår kraftige sprekker. Men hvem er det som virkelig er ond i dette medrivende familiedramaet?

(Foto: Produsenten)
Islamorada, Florida Keys, FL. (Foto: Netflix)

Hvis du ikke får nok av uhemmete spekulasjoner, kan du jo ta en titt på denne videoen:

Du bør definitivt ikke glipp av det interessante intervjuet med Kyle Chandler (John) og Ben Mendelsohn (Danny):

Bloodline - sesong 1_10

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se trailer – True Detective, sesong 4

Premiere på kodenavn: Annika

Se Kåre Conradi sløye laks!

Tilbake til filmstudioene?

«IMAX-Barbie» har premiere i dag

Comeback?

Scroll to Top