TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Det første bildet fra «And Just Like That…»

Ventetiden er snart over for oppfølgerserien til "Sex and the City". HBO teaser med nytt bilde fra innspillingen.

forfatter
Publisert 16.07.21 - 12:01

Det er så visst ikke bare på kino man er overfokusert på remakes og reboots, også for strømmetjenestene har relanseringe av gamle «klassikere» blitt stadig mer vanlig.

I vinter besluttet HBO sågar å gjenopplive suksesserien Sex and the City (Sex og singelliv), som gikk fra 1998-2004.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Og, til glede for alle fans av serien, dette er ingen reboot, de originale skuespillerne (minus Kim Cattrall) dukker igjen opp på skjermen.

https://youtu.be/nVYh4sS1Fcw

 

De seks sesongene (94 episodene) av serien om de fire New York-jentene Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon) tok for seg deres overfladiske liv, med typisk I-lands-problemer, utfordringer på kjærlighetsfronten og et trøblete sexliv.

I tillegg var den relativt nyskapende sett med feministiske øyne, der den ikke vek av veien for å ta opp temaer som kvinnelig seksualitet, lyst og hang til sexleketøy, samt sterke kvinner som stod på egne ben, både privat og i arbeidslivet.

De fire tett sammensveisede venninnene, som nærmet seg midtlivskrisen, delte på alt av gleder sorger og intime spørsmål. Sarah Jessica Parker var frontfiguren og fortellerstemmen. Under og etter serien ble hun et kjent moteikon.

Nå har HBO sluppet ett (!) bilde fra innspillingen av den nye serie, And Just Like That…

And Just Like That… (Foto: HBO)

Produksjonen av den ti episoder lange serien And Just Like That… har begynt i New York.

Sarah Jessica Parker vender tilbake i hovedrollen som Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon som Miranda Hobbes, og Kristin Davis som Charlotte York.

Fra pressemeldingen kan vi lese:

Max Original-serien «And Just Like That…» er det nye kapitlet i den banebrytende HBO-serien Sex and The City. Vi følger Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis) som navigerer reisen fra det kompliserte livet og vennskapene de opplevde i 30-årene til det nå enda mer kompliserte livet og vennskapene de opplever i 50-årene.

Rollebesetningen inkluderer Sara Ramírez, Chris Noth (tilbake i rollen som Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) og Evan Handler (Harry Goldenblatt).

Les også Briljant! Bakgrunnshistorien om legendariske, iskalde, søster Ratched danner den perfekte rammen for en usedvanlig vellykket TV-serie.

Utøvende produsenter er Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, og Michael Patrick King. Manusforfattere utgjør nærmest et halvt fotballag (!), inkludert King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg og Elisa Zuritsky.

Sarah Jessica Parker i «Sex and the City» (Foto: HBO)

Etter at originalserien ble stoppet kom det to spillefilmer, Sex and the City 1 og 2. Filmene (2008 og 2010) fikk relativt hard medfart av et samlet kritikerkorps.

Tittelen på den nye serien («And Just Like That…») er en lille homage til originalserien. Vi vil denne gangen følge Carrie, Miranda og Charlotte i det de bevarer, og foredler, det varme vennskapet som kvinner midt i  50-årene.

Les også Snart tid for mer film Vil erstatte HBO Nordic i løpet av 2021, med premiere på en rekke storfilmer!

Produksjonen på serien startet, i New York, sent på vårparten i år. Serieskaper er ennå ikke på plass, men de 10 nye episodene produseres av Michael Patrick King (som hadde regi på både originalserien og filmene).

I grew up with these characters, and I can’t wait to see how their story has evolved in this new chapter, with the honesty, poignancy, humor and the beloved city that has always defined them.

Sarah Aubrey, sjef for originalserier, HBO Max

And Just Like That… vil vises på HBO Max, som kommer til Norden høsten 2021. Premieredato er foreløpig ikke fastsatt.

«Sex and the City» (Foto: HBO)

 

Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Norsk røver-folklore! Katastrofefilmer med troll i hovedrollen er sjelden vare. Dog lykkes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har nettopp gitt Mike White klarsignal for en tredjesesong av det dekadente rikmannsdramaet.
Nytt fra Pixar! Kunstnerne i Disney/Pixar er på trappene med en ny animasjonsfilm. Nå er den første teaseren sluppet.
Huawei: Slik unngår du HBO's blokkering Huawei bekrefter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Ny "Yellowstone"-serie! I januar kommer Taylor Sheridan med nok en prequel-serie til Yellowstone. Nå er den første teaseren her.
Følg Lyd & Bilde