Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Allente lanserer app til Android TV

Gir blant annet mulighet til å strømme direkte TV og leie eller kjøpe innhold.

Skrevet av / 15.09.22 - 16:30
Allente lanserer app til Android TV

Den nordiske tv-distributøren Allente (tidl. Canal Digital+Viasat) har nettopp lansert sin nye Android TV-app. Her kan man få tilgang til å strømme de kanalene man abonnerer på gjennom sin aktuelle TV-pakke.

Appen er tilgjengelig for både satellitt-, fiber-tv- og OTT-kunder som har en TV med Android brukergrensesnitt 8.0 eller høyere. Det vil typisk si en TV fra Sony, Philips, Toshiba eller Xiaomi, og ikke minst Chromecast med Google TV.

Les også Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.

– Lanseringen av Android TV-appen markerer en milepæl for Allente. Vår nye produktplattform tilbyr en sømløs opplevelse, hvor brukeren enkelt kan bevege seg mellom direktekanaler, tv-arkiver, strømmeinnhold og strømmetjenester. Vi vet at kundene våre har bedt om og vil sette pris på den enkle tilgangen til all deres favorittsport, nyheter, filmer og serier på den plattformen de selv ønsker.

Det sier Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente.

Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente. (Foto: Allente)

Ut av betatest

Allente Android TV-appen har allerede blitt betatestet av kunder fra hele Norden, med kontinuerlige oppdateringer og forbedringer over sommeren. I løpet av de kommende månedene vil også flere funksjoner og innhold inkluderes i appen, deriblant muligheten til å leie eller kjøpe innhold.

Les også Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!

Tilgjengelig nå

Allente-appen for Android kan for øyeblikket lastes ned i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Grønland og Færøyene.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Allente lanserer app til Android TV”

  1. Det var på tide!
    Har i lang tid sideloadet APK og brukt datamus på Nvidia Shield. Nå er dette lagt vekk. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top