TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Allente lanserer app til Android TV

Gir blant annet mulighet til å strømme direkte TV og leie eller kjøpe innhold.

forfatter
Publisert 15.09.22 - 16:30

Den nordiske tv-distributøren Allente (tidl. Canal Digital+Viasat) har nettopp lansert sin nye Android TV-app. Her kan man få tilgang til å strømme de kanalene man abonnerer på gjennom sin aktuelle TV-pakke.

Appen er tilgjengelig for både satellitt-, fiber-tv- og OTT-kunder som har en TV med Android brukergrensesnitt 8.0 eller høyere. Det vil typisk si en TV fra Sony, Philips, Toshiba eller Xiaomi, og ikke minst Chromecast med Google TV.

Les også Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.
Chromecast with Google TV Lifestyle Panasonic GeirNordby

– Lanseringen av Android TV-appen markerer en milepæl for Allente. Vår nye produktplattform tilbyr en sømløs opplevelse, hvor brukeren enkelt kan bevege seg mellom direktekanaler, tv-arkiver, strømmeinnhold og strømmetjenester. Vi vet at kundene våre har bedt om og vil sette pris på den enkle tilgangen til all deres favorittsport, nyheter, filmer og serier på den plattformen de selv ønsker.

Det sier Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente.

Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente. (Foto: Allente)

Ut av betatest

Allente Android TV-appen har allerede blitt betatestet av kunder fra hele Norden, med kontinuerlige oppdateringer og forbedringer over sommeren. I løpet av de kommende månedene vil også flere funksjoner og innhold inkluderes i appen, deriblant muligheten til å leie eller kjøpe innhold.

Les også Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Sony XR A80K OLED Rings of Power Elrond

Tilgjengelig nå

Allente-appen for Android kan for øyeblikket lastes ned i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Grønland og Færøyene.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Følg Lyd & Bilde