Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney+ – nå kommer Avatar 2

Snart kan du strømme James Camerons Avatar - The Way of Water på Disney+.

Skrevet av / 01.06.23 - 13:01
Disney+ – nå kommer Avatar 2

Få filmer har hatt en så lang, og trang fødsel som oppfølgerfilmen til kompromissløse James Camerons Avatar (2009).

Hele 13 år, og mange milliarder, gikk det før publikum igjen kunne strømme til kinoene for å bivåne Avatar: The Way of Water. Og Cameron hadde brukt tiden godt.

Visuelt sett var oppfølgeren enda mer fortryllende enn originale, og selve handlingen faktisk (om enn ikke Pulitzerpris-materialet) mer engasjerende – om enn akk så sjablongmessig og lett forutsigbar.

Les også Camerons dårskap? I vårt hode var nok ikke Avatar 2 en etterlengtet film; men James Cameron kan overraske, og behersker definitivt fortsatt kunsten med å underholde.

Forrige gang gikk det lang tid før man kunne få filmen på Blu-ray, men i dagens strømmemarked er det heftig kamp om kundenes gunst (og kredittkort); og Avatar 2 vil garantert trekke nye abonnenter til Disneys strømmeunivers.

Allerede den 7. juni kan du strømme eventyr-eposet på Disney+.

 

Av andre høydepunkter på Disney+ i årets første sommermåned, vil vi trekke frem den nye Marvel-serien Secret Invasion, med legenden Samuel L. Jackson i hovedrollen.

I Secret Invasion, som foregår i nåtidens MCU, hører Nick Fury (Jackson) om en hemmeliginvasjon av Jorden av en gruppe formskiftende skrulls.

Fury slutter seg til sine allierte, som blant annet inkluderer Everett Ross, Maria Hill og skrullen Talos, som har skapt seg et liv på jorda. Sammen havner de i et kappløp mot tiden for å hindre en nært forestående skrull-invasjon og redde menneskeheten.

Strømmepremiere den 21. juni.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se Citadel-trailer

Gledelig gjensyn med to aldrende herremenn

Med MCU var ikke dødt!

Mayday! Mayday!

Du må skynde deg å drepe henne!

Ytterligere mafiaforviklinger fra Stallone & Co!

Nå kommer apene hjem til deg!

Nå kan du se UEFA Euro 2024 i HDR

Hun er tilbake!

Ventetiden er snart over!

Ventetiden er snart over!

Kommer til høsten!

Scroll to Top