Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Slik vil Lenovo definere en helt ny produktkategori

Lenovos brettbare PC, ThinkPad X1 Fold er endelig i butikkene. Og den er dyr!

Skrevet av / 02.11.23 - 17:11
Slik vil Lenovo definere en helt ny produktkategori

Lenovos ThinkPad X1 Fold med brettbar 16″ skjerm er endelig lansert. Utviklingsprosessen har involvert intens feedback fra beta-testere, noe som har bidratt til flere forbedringer og optimeringer.

Da ThinkPad X1 Fold ble vist på IFA i fjor, skapte den mye oppsikt, og den sammenleggbare PC-en skulle egentlig være tilgjengelig i butikkene allerede i 2022. Lenovo har i mellomtiden jobbet med å forbedre ulike funksjoner basert på tilbakemeldinger fra betatestere, og det ble besluttet å utsette lanseringen.

Les også Lenovo lanserer ny 16 tommers brettbar laptop To år etter den første brettbare datamaskinen kom på markedet, er Lenovo tilbake med en oppfølger til X1 Fold. Den nye modellen har blant annet større skjerm og slankere form.

Blant annet har kameraets funksjonalitet blitt justert for å forbedre brukeropplevelsen på flere kommunikasjonsplattformer, inkludert Microsoft Teams. I tillegg er USB-funksjonaliteten justert for å optimalisere tilkoblingen av eksterne skjermer eller dokkingstasjoner.

ThinkPad X1 Fold har også fått forbedret lyd- og mikrofonfunksjonalitet. Og brukere som er kjent med TrackPoint, vil også legge merke til forbedringer som sikrer en smidigere brukeropplevelse.

Lenovo ThinkPad X1 Fold
(Foto: Lenovo)

På maskinvaresiden er det gjort en rekke tilpasninger. Blant annet har ThinkPad X1 Fold fått en oppdatert overflate, og det er særlig lagt vekt på produktets robusthet, noe som understrekes av Mil Spec 810H-testen som ThinkPad X1 Fold har gjennomgått. I tillegg er det gjort termiske oppdateringer for å sikre optimal ytelse.

ThinkPad X1 Fold leveres som sagt med en sammenleggbar OLED-skjerm på 16,3 tommer. Oppløsningen er 2560 x 1024, mens den maksimale lysstyrken er 600 nit. Datamaskinen har Intel-prosessor, opptil 1 TB SSD og 32 GB minne. Den er kompatibel med Windows 11 og har et bakgrunnsbelyst tastatur med den klassiske røde TrackPoint-tasten. Enheten har også flere tilkoblingsmuligheter, blant annet Thunderbolt, USB-C 3.2, SIM-kortholder, Wi-Fi 6E, 5G og Bluetooth.

Pris og tilgjengelighet

Den brettbare maskinen er nå tilgjengelig i Norge via lenovo.com og utvalgte forhandlere til en veiledende pris på 60.869 kroner.

Google Pixel Watch 2

Endelig en elegant smartklokke

Etter et års ventetid kom Googles smartklokke til Norge. Pixel Watch 2 gjør mange ting helt riktig, men ikke alle.

Les hele testen
Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Razers nye gamingmus veier kun 55 gram

Raskt nettverk til en overkommelig pris

Nå er Google NotebookLM her

Nerdenes Jesus?

Den store KI-prosessorkrigen

Asus er hodestups forelsket i KI

Google skal lage AR-briller

ICQ-chat stenger

Copilot+ er et «mareritt for personvernet»

Populært konferansekamera får en etterfølger

Scroll to Top