Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Neste generasjons USB-kondensatormikrofon

Audio-Technicas ambisjon er å legge lista enda høyere med lanseringen av USB-kondensatormikrofonen AT2020USB-XP.

Skrevet av / 13.07.23 - 11:20
Neste generasjons USB-kondensatormikrofon

AT2020USB-XP bygger videre på suksessen til forgjengeren og kombinerer den kritikerroste og prisbelønte lyden fra originalmodellen med nye funksjoner og innebygd digital teknologi.

En av de spesielle egenskapene til AT2020USB-XP er kardioid-mønsteret, som gjør at mikrofonen fanger opp lyd forfra mens den stenger ute uønsket lyd fra sidene og bakfra.

Den nye mikrofonen retter seg mot streamere, podcastere, musikere og hjemmekontorarbeidere som stiller høye krav til lydkvalitet.

Les også Kan dere høre meg der ute? Hvis du vil noe mer enn bare å bli hørt på videomøtene, må du bruke en skikkelig mikrofon. Vi har testet et knippe av dem.

AT2020USB-XP har innebygd støyreduksjonsteknologi (som kan settes til tre ulike nivåer) og automatisk gain kontroll (AGC) for å holde et jevnt mikrofonnivå.

Et enkelt trykk på mute-knappen gjør mikrofonen lydløs, og mikrofonens LED-ring skifter farge fra blått til rødt for å indikere at lyden er dempet. Foto: Audio-Technica

Mikrofonens A/D-omformer støtter flere samplingsfrekvenser, med en oppløsning på opptil 24-bit/192 kHz for en klar og naturlig lydgjengivelse.

En hodetelefonutgang med volumkontroll gjør det mulig å høre lyden direkte fra mikrofonen, mens miksekontrollen lar brukeren blande mikrofonsignalet med lyd fra datamaskinen.

Pris og tilgjengelighet

Audio-Technica AT2020USB-XP er tilgjengelig nå, og prisen er på 169 EUR.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriøse

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

Lyd & Bilde
Scroll to Top