TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Microsoft lanserer nye Surface-produkter

Ny bærbar og en ny 2-i-1 datamaskin.

forfatter
Publisert 15.10.22 - 12:51

Maskineriet drives stadig av Windows 11 – i likhet med Surface-enhetene som Microsoft lanserte i fjor – men det er nye fysiske produkter, med nye spesifikasjoner, som nå er på vei til forbrukerne fra techgiganten i Seattle. Nemlig den nye bærbare maskinen Surface Laptop 5 samt en oppdatering av Microsofts 2-i-1-serie med Surface Pro 9.

Surface Laptop 5
Surface Laptop 5 kommer i to størrelser med hhv. 13,5″ og 15″ skjerm. (Foto: Microsoft)

Surface Laptop 5

Microsofts egne bærbare maskin kommer nå i en ny utgave. Den byr på Thunderbolt 4 og den nyeste Intel EvoTM-plattformen. Høyttalerne har Dolby Atmos 3D spatial-prosessering, og det fremovervendte HD-kameraet kan justere eksponeringen i ethvert lysmiljø, lover Microsoft.

Les også Microsofts nye 15" bærbare har blitt pumpet opp en del. Microsoft Surface Laptop 3 er kommet i en ny 15"-utgave med AMD-prosessor. Det er en spennende nyhet som dessverre ikke lever helt opp til sitt potensial.

PixelSense-skjermen er fortsatt i 3:2-format, og Surface Laptop 5 fås i to størrelser; 13,5″ eller 15″, begge med Dolby Vision IQ.

Surface Laptop 5 kommer til salg fra 25. oktober. Prisen starter på 13.999 kroner for den billigste modellen med 13,5″ skjerm.

Surface Pro 9
Microsoft SQ3-prosessoren gir rask 5G-forbindelse og opptil 19 timers batterilevetid. (Foto: Microsoft)

Surface Pro 9

Samme formfaktor som forgjengeren, men med oppgraderinger under skjermen.

Her finner man et HD-kamera, Omnisonic-høyttalere, retningsbestemte mikrofoner og Microsoft brukerdefinerte G6-chip, som tar arbeidet med Surface Pen til nye høyder med taktile signaler, lover produsenten.

Videre byr Surface Pro 9 på et valg mellom forskjellige prosessorer – 12. generasjons Intel Core-prosessor bygd på Intel EvoTM-plattformen med Thunderbolt 4, eller Microsoft SQ drevet av Qualcomm Snapdragon med 5G-forbindelse.

Les også Microsofts halvhjertede iPad Pro-rival fortsetter tradisjonen med å mislykkes Microsoft Surface Pro X er en glimrende idé, men et uferdig og halvhjertet produkt.

Surface Pro 9 kommer i butikkene den 8. november og koster 14.199 kroner for den billigste modellen.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Koble alle enheter til en kontakt En Thunderbolt 4 USB-dokk gir din bærbare nye muligheter og skaper orden på skrivebordet.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Koster den virkelig ikke mer? Acer Swift 5 ligner og oppfører seg som et direktørleketøy. Men den koster så lite at de fleste kan være med.
Få den gamle PC-en på det raske nettet Netgear AXE3000 gir deg enkel tilgang til det lynraske Wi-Fi 6E med en USB 3.0-adapter.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Følg Lyd & Bilde