TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: NVIDIA GeForce NOW i bil

Nvidia lanserer gaming i Polestar, Hyundai og BYD.

forfatter
Publisert 06.01.23 - 11:14

Elbiler blir stadig mer avanserte og oppkoblet, da er det ikke det minste rart at man også kan game ombord. Slik tenker Nvidia som lanserer GeForce NOW for i første omgang Polestar, Hyundai og BYD.

Gaming-tjenesten er skybasert og i biler som har Nvidias Drive-plattform integrert, kan kobles opp i skyen sånn at man kan game ombord i bilen. Passasjerene i baksetet kan laste ned en rekke gratis-spill og spille så mye de vil, mens de to i forsetene bare kan spille når bilen står stille. For eksempel når man parkerer for å lade.

Den eneste forutsetningen er at man har oppkoblede skjermer i baksetene, i tillegg til skjermer i dashbordet foran.

GeForce NOW støttes i Polestar 3 og modeller fra kinesiske BYD. Samt nyere modeller fra Hyundai, Kia og Genesis, som alle  tre er en del av Hyundai Motor Group.

Gaming i Polestar 2. Foto Nvidia

Nvidia’s GeForce NOW kjører på bilens Android operativsystem, og tilbyr over 1000 gaming-titler, blant dem er A Plague Tale, Requiem, The Witcher 3, Wild Hunt og Cyberpunk 2077, og spillene er tilgjengelig i Steam-butikken, Electronic Arts appen, Ubisoft, Epic Games Store og på GOG.com.

Spill som Fortnite, Lost Ark og Destiny 2 kan spilles gratis i bilen.

https://youtu.be/sNQVdvZStLM

Polestar 3

Polestar 3 blir produsert i USA

Polestars første SUV blir også produsert i Kina.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

En kommentar om “CES 2023: NVIDIA GeForce NOW i bil”

  1. Prosjektil-oppkast i bilen, anyone??? Hva blir det neste man kan gjøre i en bil – steke vafler og biff?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Verdens raskeste gatebil er direkte skummel Den sagnomsuste Model S Plaid inviterer til å bryte loven. Og ikke bare på grunn av hurtigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift og mer krefter Raskere, sportsligere og med lengre rekkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galskap på fire hjul! Geir og Audun har vært og rattet (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette testen kommer lørdag, her får du en liten smakebit.
Denne ble årets bil 2023 Car of the Year 2023.
Teslas priskutt: Har de endret bilmarkedet for godt? Nå får du plutselig en romslig Model Y familiebil til prisen av en småbil. Det bør få konkurrentene til å skjelve.
Følg Lyd & Bilde