Audi e-tron GT lanseres i dag

Audis nye luksus-sedan har offisiell verdenspremiere i dag. Sjekk videoen her!
Annonse
Annonse
forfatter

Audi e-tron har vært en gedigen suksess her i Norden, og snart får den selskap av et nytt familiemedlem: den luksuriøse firedørs-kupéen e-tron GT har lansering i dag.

GT-modellen får et topp moderne karosseri i aluminium og stål, og selvfølgelig elektrisk quattro firehjulstrekk. Ytelsen har vært oppgitt til 590 hestekrefter og 0-100 på 3,5 sekunder, med en rekkevidde på 400 kilometer.

Men det var altså konseptmodellen – i dag får vi endelig vite detaljene på den ferdige produksjonsmodellen!

Her håper vi også å få vite mer om infotainment-systemet, og ikke minst hvilket premium lydsystem du kan spekke Audi-en med.

Audi e-tron GT blir en direkte utfordrer til Porsche Taycan, og den kan som kjent leveres med både Bose- og Burmester-anlegg mot pristillegg.

Annonse
Les også
Porsche Taycan: Elektrosjokk-artet lydopplevelse Porsches nye super-elbil kan leveres med premium lydanlegg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge!
Konseptmodellen av e-tron GT kan skilte med 590 hestekrefter og 0-100 på 3,5 sekunder, med en rekkevidde på over 400 kilometer. (Foto: Audi)

Følg lanseringen på YouTube

Audis nye luksus-kupe har som nevnt sin offisielle verdenspremiere i dag, men du trenger verken pressebevis eller VIP-billett for å overvære seansen.

Verdenslanseringen strømmes nemlig direkte på YouTube: fra klokken 1300 norsk tid kan du se Lucas di Grassi kjøre e-tron GT på racerbanen i Neuburg.

Kl. 19 går den offisielle premieren av stabelen. Her vil sjefdesigner Marc Lichte løfte sløret av den ferdige versjonen av e-tron GT.

Du kan følge lanseringen på linkene nederst i artikkelen. Sjekk gjerne ut noen av våre andre «lyd i bil» saker mens du venter!
Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Dette er den moderne surroundforsterkeren for deg som ønsker virkelig god lyd i hjemmekinoen, men som er edruelig med pengebruken.
Med absolutt alle funksjoner man trenger, gir Marantz NR1711 store hjemmekinoopplevelser fra et slankt og lekkert format.
Denon har aldri laget en bedre surroundforsterker, enn jubileumsmodellen AVC-A110.
Fremtidssikker surround-forsterker for morgendagens formater. Men er Denon AVC-X6700H best, og overbeviser den på musikk?
4K laserprojektorer har til nå vært fryktelig dyre, men det akter LG å gjøre noe med.
Laser gir kraftig lys i opptil 150 tommers størrelse
I Steens hjemmekino er det plass til alle byens innbyggere!
Ny oppdatering lar deg koble til to subwoofere i et Sonos hjemmekinoanlegg.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs skal Sennheiser gi ørepropper perfekt tilpasset brukerens ører.
ID.5 blir en kupéversjon av den elektriske familie-SUV-en ID.4.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Avanserte treningsfunksjoner og bedre kontroll på prestasjonene.
Leicas 28mm APO-Summicron for fullformat er her.
Spiller SACD/CD og har fem digitale innganger
Discogs: - 12 millioner vinylplater ble handlet i 2020. Det er 40 prosent opp fra 2019! CD-salget har økt tilsvarende.
Eksplosiv vekst for elektronikk til hjemmekontor.
HBO slipper nå traileren til sin nye norske dramaserie.
Kompakt og lett med stor rekkevidde