Nyhet

Audi e-tron GT lanseres i dag

Audis nye luksus-sedan har offisiell verdenspremiere i dag. Sjekk videoen her!
forfatter

Audi e-tron har vært en gedigen suksess her i Norden, og snart får den selskap av et nytt familiemedlem: den luksuriøse firedørs-kupéen e-tron GT har lansering i dag.

GT-modellen får et topp moderne karosseri i aluminium og stål, og selvfølgelig elektrisk quattro firehjulstrekk. Ytelsen har vært oppgitt til 590 hestekrefter og 0-100 på 3,5 sekunder, med en rekkevidde på 400 kilometer.

Men det var altså konseptmodellen – i dag får vi endelig vite detaljene på den ferdige produksjonsmodellen!

Her håper vi også å få vite mer om infotainment-systemet, og ikke minst hvilket premium lydsystem du kan spekke Audi-en med.

Audi e-tron GT blir en direkte utfordrer til Porsche Taycan, og den kan som kjent leveres med både Bose- og Burmester-anlegg mot pristillegg.

Porsche Taycan: Elektrosjokk-artet lydopplevelse Porsches nye super-elbil kan leveres med premium lydanlegg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge!
Konseptmodellen av e-tron GT kan skilte med 590 hestekrefter og 0-100 på 3,5 sekunder, med en rekkevidde på over 400 kilometer. (Foto: Audi)

Følg lanseringen på YouTube

Audis nye luksus-kupe har som nevnt sin offisielle verdenspremiere i dag, men du trenger verken pressebevis eller VIP-billett for å overvære seansen.

Verdenslanseringen strømmes nemlig direkte på YouTube: fra klokken 1300 norsk tid kan du se Lucas di Grassi kjøre e-tron GT på racerbanen i Neuburg.

Kl. 19 går den offisielle premieren av stabelen. Her vil sjefdesigner Marc Lichte løfte sløret av den ferdige versjonen av e-tron GT.

Du kan følge lanseringen på linkene nederst i artikkelen. Sjekk gjerne ut noen av våre andre «lyd i bil» saker mens du venter!
Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.