Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
NYHETER
Taiwansike MSI har slått seg sammen med tyske Mercedes for å bygge den ultimate racing-laptopen. - Les mer...
Nyhet Til de som synes en stavmikser med ledning er langt fra nyskapende, finnes det en rekke trådløse modeller å velge mellom, for eksempel fra KitchenAid og Bamix.
Nyhet Mange trodde Faraday Future FF 91 ville bli "litt dyrere" enn Tesla Model X. Ingen ante at den kom til å bli sååå dyr.
Teknologi
Dato: 05.06.23
Minecraft-bot skriver sin egen kode med GPT-4 Minecraft kan bli en viktig plattform for utvikling og testing av kunstig intelligens. Bot-en Voyager viser at GPT-4 har særdeles gode Minecraft-ferdigheter.
Smart Home
Dato: 04.06.23
Google pensjonerer første generasjons Chromecast Den lille, billige streamingenheten Chromecast var en revolusjon. Nå fjerner Google støtten for den.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 04.06.23
Nå kommer en ekstra lang ID. Buzz Den nye elbilen får både større batteri og flere seter, da den forlenges med 25 cm mellom hver av akslene.
Smart Home
Dato: 04.06.23
Neste generasjons trådløse stavmiksere Til de som synes en stavmikser med ledning er langt fra nyskapende, finnes det en rekke trådløse modeller å velge mellom, for eksempel fra KitchenAid og Bamix.
Smart Home
Dato: 03.06.23
Xiaomis robotstøvsuger S10 har lasernavigering og mopping Den nye rengjøringsmaskinen har høy sugeeffekt, automatisk inndeling av rom og 130 minutters batteritid.
Data
Dato: 03.06.23
Computex 2023: 3D-skjermer og killer-laptops Det florerte av alle mulige typer laptoper på Computex i Taipei. Men enkelte av dem skilte seg ut fra mengden.
Sport & Trening
Dato: 02.06.23
Garmins nye smartklokker fēnix 7 Pro og epix Pro Garmin lanserer smartklokker med lommelykt og multisportsporing, herunder en med solcellelading.
Data
Dato: 02.06.23
Computex 2023: MSI satser stort på bedriftskunder MSI er kjent for sine kraftige spillmaskiner, men nå vil de også inn på bedriftsmarkedet.
Gaming
Dato: 02.06.23
Computex 2023: Gaming i Mercedes AMG-klassen Taiwansike MSI har slått seg sammen med tyske Mercedes for å bygge den ultimate racing-laptopen.
Smart Home
Dato: 02.06.23
EUs batteridirektiv vil påvirke nye produkter EUs nye batteridirektiv trer i kraft om tre år og vil gjøre det enklere for forbrukerne å skifte batterier selv.
Mobil
Dato: 01.06.23
Første titt på Motorola Razr 40 Ultra Se ekslusive bilder og les om alle spesifikasjonene her.
Smart Home
Dato: 01.06.23
Luftkjølt stavmikser fra Bosch, med keramisk kobling Boschs nyeste stavmikser ErgoMaster Series 6 er den første med luftkjølt motor og en keramisk kontakt mellom motoren og mikserfoten.
Teknologi
Dato: 31.05.23
Neuralink får FDA-godkjenning til å begynne menneskeforsøk Elon Musks Neuralink-prosjekt kan gå videre med å operere inn hjernedata-grensesnitt på mennesker.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 31.05.23
Faraday Future FF 91 kommer – 5 år for sent Mange trodde Faraday Future FF 91 ville bli "litt dyrere" enn Tesla Model X. Ingen ante at den kom til å bli sååå dyr.
Mobil
Dato: 30.05.23
Relanserer “dum” Nokia 2660 til et yngre publikum Relansert flipptelefon skal appellere til TikTok-generasjonen.
Mobil
Dato: 30.05.23
Min bildestrøm er nå erstattet av iCloud Photos Slutter å fungere om en måned, men du har fortsatt to måneder på deg til å lagre de gamle bildene dine.
Smart Home
Dato: 30.05.23
Dyson lanserer høyteknologisk rengjøringsutstyr Dyson kommer med nye luftrensere, en robotstøvsuger, en oppladbar støvsuger og sin første våtstøvsuger.
Gaming
Dato: 27.05.23
Trådløse ørepropper til PlayStation 5 Kan Sonys trådløse ørepropper for PlayStation 5 virkelig slå an?
Data
Dato: 27.05.23
Computex 2023: Swift 16 Edge med Wi-Fi 7 og Ryzen 7040-CPU Superbærbar fra Acer får den nyeste nettverksstandarden.
Smart Home
Dato: 25.05.23
Enda mer Cold Brew fra DeLonghi La Specialista Maestro i oppdatert utgave med den nyeste Cold Extraction-teknologien.
Mobil
Dato: 25.05.23
Chipolo Point er en sporingsbrikke for Android Sporingsbrikke som ikke krever app og som fungerer like godt uansett hvilket mobilmerke du har. Bortsett fra Apple.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 24.05.23
BMW i5 klar for bestilling Alt om BMW i5, forbruk, rekkevidde - og priser
Teknologi
Dato: 24.05.23
Kinesisk ChatGPT unngår sensitive tema og kritikk Den kinesiske AI-chatboten løy om Covid og blokkerte brukere som sammenlignet presidenten med Ole Brumm.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 23.05.23
Candela C-8 får både design og teknologi fra Polestar Den elektriske hydrofoilbåten Candela C-8 ligner stadig mer og mer på en Polestar. Både på innsiden og utsiden.

POPULÆRE NYHETER

Det ER størrelsen som teller, hevder Volkswagen.
Stavmiksere som kutter ledningen
Slutt på ubrukelige tastaturer
Spilleksperter tar på seg arbeidsklærne
En ny fremtid for batteridrevne produkter
Nyhet
Minecraft kan bli en viktig plattform for utvikling og testing av kunstig intelligens. Bot-en Voyager viser at GPT-4 har særdeles gode Minecraft-ferdigheter.
Nyhet
Den lille, billige streamingenheten Chromecast var en revolusjon. Nå fjerner Google støtten for den.
Nyhet
Den nye elbilen får både større batteri og flere seter, da den forlenges med 25 cm mellom hver av akslene.
Scroll to Top