TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

forfatter
Publisert 29.05.20 - 06:06

Renault Zoe

Med 2020-modellen har Renault Zoe endelig fått DC-hurtiglading (50 kW), og dessuten 55 kWt batterikapasitet som gir inntil 390 km rekkevidde (WLTP).

Det beste lydanlegget bilen har å tilby leveres av Bose, og for å få dette må du kjøpe bilen med den største motoren (135 mot 108 HK) som låser opp utstyrsnivået kalt Edition One. Denne ligger 55.000 kroner over basisutgaven av bilen, som betyr at du skal være ganske glad i Bose for å gidde.

Det vil si, det er ganske mye annet snacks du får med på kjøpet, foruten ekstra motorkraft. Som parkeringssensorer både foran og bak, ryggekamera, parkeringsassistent, trafikkskiltgjenkjenning med varsling for fartsgrense, filskiftevarsling og -assistent, samt berøringsskjerm som har vokst fra 7 til 9,3 tommer. Android Auto og Apple CarPlay er standard fra rimeligste utgave.

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde