Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Jaguar i-Pace

Jaguar i-Pace

Med premium bil hører premium lyd, og i Jaguar i-Pace tilbys et lydanlegg fra selveste Meridian, som er viden kjent i hi-fi-miljøet for sin avanserte digital lydprosessering (DSP). Og avansert prosessering loves også her.

Meridian-anlegg er standard i i-Pace, med 11 høyttalere og 380 watt forsterkerkraft. Men du kan legge på 8.600 kroner og få surroundlyd. Anlegget består da av 15 høyttalere, med forsterkerkraft på totalt 825 watt.

Velger du surroundanlegget, lover Meridian at hver eneste person i bilen blir omringet av lyd. En teknologi som Meridian kaller Trifield tar hensyn til lengden og bredden til hvert eneste sete, som skal gi optimal timing og dermed et stort og faseriktig lydbilde til hver enkelt sitteplass i bilen.

Sørg for å oppgradere til Meridian bilstereo i din i-Pace. Foto: Jaguar

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.