TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

forfatter
Publisert 29.05.20 - 06:06

Jaguar i-Pace

Med premium bil hører premium lyd, og i Jaguar i-Pace tilbys et lydanlegg fra selveste Meridian, som er viden kjent i hi-fi-miljøet for sin avanserte digital lydprosessering (DSP). Og avansert prosessering loves også her.

Meridian-anlegg er standard i i-Pace, med 11 høyttalere og 380 watt forsterkerkraft. Men du kan legge på 8.600 kroner og få surroundlyd. Anlegget består da av 15 høyttalere, med forsterkerkraft på totalt 825 watt.

Velger du surroundanlegget, lover Meridian at hver eneste person i bilen blir omringet av lyd. En teknologi som Meridian kaller Trifield tar hensyn til lengden og bredden til hvert eneste sete, som skal gi optimal timing og dermed et stort og faseriktig lydbilde til hver enkelt sitteplass i bilen.

Sørg for å oppgradere til Meridian bilstereo i din i-Pace. Foto: Jaguar

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde