Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

BMW i3

BMW i3

BMW i3

Kjøper du en BMW i3, sørg for at du huker av for Harman Kardon lydsystem. Det koster bare 6.400 kroner ekstra, og krever ikke ytterligere tilleggsutstyr.

Du får da en forsterker med total effekt på 360 watt i bagasjerommet. Denne driver 12 høyttalerelementer: 5 mellomtoneelementer, 5 diskanter og to basselementer – ett under hvert fremsete. En digital equalizer er spesielt tilpasset kupeen, for best mulig lyd.

Bilen har kule ting som standard, blant annet trådløs lading av mobilen og tilgang til en del funksjoner via app for både smarttelefon, smarklokke og Amazon Echo. En digital assistent hjelper deg også å bli kjent med bilens funksjoner, og parkeringsplassassistenten hjelper deg å finne et ledig sted å stå.

Vi vet at BMW jobber med selvkjøring og tidligere har demonstrert en i3 med selvkjøringsnivå 5 – altså totalt selvkjøring. Men så langt er adaptiv cruisekontroll det nærmeste man kommer selvkjøring med den kommersielle utgaven.

Annonse

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.