Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

The Rocks Ballers på HBO

Nok en originalserie fra HBO Nordic, denne gangen med Dwayne "The Rock" Johnson og Anabelle Acosta i hovedrollene.

Skrevet av / 18.05.15 - 15:13
The Rocks Ballers på HBO

Den 22. juni, samme dag som oppfølgeren til True Detective lanseres, får sesong 1 av komedien «Ballers» premiere på HBO Nordic.

Ballers, HBO_2 new

«Ballers» er satt til Miami og følger en gruppe tidligere og nåværende profesjonelle amerikanske fotballspillere, deres familie, venner og forretningspartnere. Serien skildrer spillernes utfordringer både på og utenfor banen. «Ballers» er skapt av Steve Levinson (Entourage) og produsert av blant andre Mark Wahlberg (Entourage). Piltoepisoden er regissert av Peter Berg (Friday Night Lights, Leftovers).

Ballers, HBO_3 new

Dwayne «The Rock» Johnson spiller hovedrollen som Spencer Strasmore, en pensjonert fotballspiller som nå møter på utfordringer i sin nye karriere som finansrådgiver. I sin nye stilling forsøker han å rådgi sine venner i eliteserien i amerikansk fotball (NFL) innen finans og investering. Han innser derimot fort at det er vanskelig å hindre de i å begå de samme feilgrepene han selv begikk som ung og lovende fotballstjerne.

Serien består av 10 halvtimes lange episoder.

https://www.youtube.com/watch?v=h3OJr_UYsaM

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top