TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Logitech Harmony Touch

Harmoni i hjemmet

Fem forskjellige fjernkontroller og ingen som ligger akkurat der den skal når du trenger den mest? Ta det rolig, med Harmony Touch får du mer harmoni i hjemmet.

forfatter
Publisert 23.04.13 - 14:48
L&B mener
Enkel Ergonomisk
Ikke låsbar skjerm Saftig pris
Spesifikasjoner
 • Fargeskjerm, LCD
 • 2,4” pekeskjerm (230 x 240 piksler)
 • Ladbart batteri
 • PC/Mac-støtte

Det er få ting som er så stressende som å lete etter fjernkontroller, de har en tendens til å gå opp i røyk. Veldig irriterende. Jeg har sett fiffige løsninger hvor man har sydd en liten oppbevaringsveske med små lommer som man henger over armlenet på sofaen eller favorittstolen. Jeg har verken brydd meg om å se eller lete etter noen annen løsning – før nå. Jeg fikk Logitech Harmony Touch i hendene og innså at det nå var på tide. På tide å se om en universalfjernkontroll var så vanskelig å programmere som mange påsto, eller så grei som andre sier. Touch er etterfølgeren til Harmony One og oppgradert med en skikkelig pekeskjerm og knapper som lyser i mørket. Du kan legge inn, og følgelig styre, opp til 15 enheter, noe som rekker ganske langt for de fleste.

Oversiden er blankest blank og ganske glatt, men knappene har ikke samme glatte overflate og undersiden er betydelig mer grepsvennlig og har en form som gjør at fjernkontrollen ligger støtt i hånden.

Enkelt og lett
Til tross mitt brennende fravær av interesse for bruksanvisninger, først og fremst siden de ganske ofte er så dårlig oversatt, innser jeg at en gjennomgang av den medfølgende bruksanvisningen kanskje kan være klokt da jeg er en novise på dette område. Det viser seg å være lekende lett å programmere Harmony Touch. Det som tok lengst tid var å flytte og løfte de apparatene jeg ville koble til for å lete frem modellnummer, etter det var det bare å finne frem datamaskinen, følge anvisningene på www.myharmony.com og koble til fjernkontrollen via USB-kontakten med den medfølgende ledningen. Kjapt og enkelt hadde jeg TV, Blu-ray, forsterker og internettradio inn i samme enhet. Enklere kan det knapt nok bli.

Dette er en brukervennlig fjernkontroll, og etter min mening den eneste du trenger. I løpet av testperioden var det ikke noe jeg savnet i form av innstillingsmuligheter på TV-en eller noe annet som jeg mer eller mindre bruker hver dag. Det som er virkelig bra er at du kan legge inn de kanalene du ofte ser på under favoritter, opp til 50 kanaler. Du får så logoene for kanalene opp på skjermen og kan velge hvilken kanal du vil se på bare ved å bla i listen. Meget bra og brukervennlig. Men en advarsel til deg som liker å sitte med fjernkontrollen i hånden når du ser på TV. Du kan nemlig ikke låse skjermen, som er strategisk plassert akkurat der du har tommelen best plassert, og plutselig kan saker og ting skje om du ikke holder tommelen helt stille. Prislappen kan være litt i saftigste laget, men når du har byttet ut dine mange fjernkontroller til en, vil den være verdt hver krone.

Lettplassert i den medfølgende bordladeren når du ikke bruker den. Noen har kanskje fortsatt lett for å rote bort fjernkontrollen, men da er det i alle fall snakk om bare en.

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Siste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
3 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Her er Star Wars TV-en The force is strong with this one...
Er dette Samsungs beste TV hittil? Oppfølgeren til en av fjorårets beste TV-er har nettopp gjestet testbenken! Samsung QN95B har fått en rekke forbedringer – men et par ting ergrer oss litt.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend