Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: Logitech Harmony Touch

Harmoni i hjemmet

Fem forskjellige fjernkontroller og ingen som ligger akkurat der den skal når du trenger den mest? Ta det rolig, med Harmony Touch får du mer harmoni i hjemmet.

Skrevet av / 23.04.13 - 14:48
Logitech Harmony Touch
Åsa Warme

Det er få ting som er så stressende som å lete etter fjernkontroller, de har en tendens til å gå opp i røyk. Veldig irriterende. Jeg har sett fiffige løsninger hvor man har sydd en liten oppbevaringsveske med små lommer som man henger over armlenet på sofaen eller favorittstolen. Jeg har verken brydd meg om å se eller lete etter noen annen løsning – før nå. Jeg fikk Logitech Harmony Touch i hendene og innså at det nå var på tide. På tide å se om en universalfjernkontroll var så vanskelig å programmere som mange påsto, eller så grei som andre sier. Touch er etterfølgeren til Harmony One og oppgradert med en skikkelig pekeskjerm og knapper som lyser i mørket. Du kan legge inn, og følgelig styre, opp til 15 enheter, noe som rekker ganske langt for de fleste.

Oversiden er blankest blank og ganske glatt, men knappene har ikke samme glatte overflate og undersiden er betydelig mer grepsvennlig og har en form som gjør at fjernkontrollen ligger støtt i hånden.

Enkelt og lett
Til tross mitt brennende fravær av interesse for bruksanvisninger, først og fremst siden de ganske ofte er så dårlig oversatt, innser jeg at en gjennomgang av den medfølgende bruksanvisningen kanskje kan være klokt da jeg er en novise på dette område. Det viser seg å være lekende lett å programmere Harmony Touch. Det som tok lengst tid var å flytte og løfte de apparatene jeg ville koble til for å lete frem modellnummer, etter det var det bare å finne frem datamaskinen, følge anvisningene på www.myharmony.com og koble til fjernkontrollen via USB-kontakten med den medfølgende ledningen. Kjapt og enkelt hadde jeg TV, Blu-ray, forsterker og internettradio inn i samme enhet. Enklere kan det knapt nok bli.

Dette er en brukervennlig fjernkontroll, og etter min mening den eneste du trenger. I løpet av testperioden var det ikke noe jeg savnet i form av innstillingsmuligheter på TV-en eller noe annet som jeg mer eller mindre bruker hver dag. Det som er virkelig bra er at du kan legge inn de kanalene du ofte ser på under favoritter, opp til 50 kanaler. Du får så logoene for kanalene opp på skjermen og kan velge hvilken kanal du vil se på bare ved å bla i listen. Meget bra og brukervennlig. Men en advarsel til deg som liker å sitte med fjernkontrollen i hånden når du ser på TV. Du kan nemlig ikke låse skjermen, som er strategisk plassert akkurat der du har tommelen best plassert, og plutselig kan saker og ting skje om du ikke holder tommelen helt stille. Prislappen kan være litt i saftigste laget, men når du har byttet ut dine mange fjernkontroller til en, vil den være verdt hver krone.

Lettplassert i den medfølgende bordladeren når du ikke bruker den. Noen har kanskje fortsatt lett for å rote bort fjernkontrollen, men da er det i alle fall snakk om bare en.

 

Lyd & Bilde mener

Enkel Ergonomisk Ikke låsbar skjerm Saftig pris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

De beste OLED TV-ene

Større TV på budsjett

Fargesprakende entertainer-TV

Luksuriøs OLED-TV fra Loewe

Samsung TQ98Q80C: Kingsize-TV!

Prisgunstig MiniLED-TV

Samsung møter LG i OLED-duell

Fargesprakende flaggskip: Samsungs nye OLED-TV imponerer

Perfekt frilufts-TV

Sonys MiniLED-TV gjør treffsikkert comeback

Fortsatt en av de beste?

Sylskarp OLED-TV fra Sony

Lyd & Bilde
Scroll to Top