: Logitech Harmony Touch

Harmoni i hjemmet

Fem forskjellige fjernkontroller og ingen som ligger akkurat der den skal når du trenger den mest? Ta det rolig, med Harmony Touch får du mer harmoni i hjemmet.
Lyd & Bilde mener
Enkel Ergonomisk
Ikke låsbar skjerm Saftig pris
Spesifikasjoner
  • Fargeskjerm, LCD
  • 2,4” pekeskjerm (230 x 240 piksler)
  • Ladbart batteri
  • PC/Mac-støtte
Annonse
Annonse
forfatter

Det er få ting som er så stressende som å lete etter fjernkontroller, de har en tendens til å gå opp i røyk. Veldig irriterende. Jeg har sett fiffige løsninger hvor man har sydd en liten oppbevaringsveske med små lommer som man henger over armlenet på sofaen eller favorittstolen. Jeg har verken brydd meg om å se eller lete etter noen annen løsning – før nå. Jeg fikk Logitech Harmony Touch i hendene og innså at det nå var på tide. På tide å se om en universalfjernkontroll var så vanskelig å programmere som mange påsto, eller så grei som andre sier. Touch er etterfølgeren til Harmony One og oppgradert med en skikkelig pekeskjerm og knapper som lyser i mørket. Du kan legge inn, og følgelig styre, opp til 15 enheter, noe som rekker ganske langt for de fleste.

Oversiden er blankest blank og ganske glatt, men knappene har ikke samme glatte overflate og undersiden er betydelig mer grepsvennlig og har en form som gjør at fjernkontrollen ligger støtt i hånden.

Enkelt og lett
Til tross mitt brennende fravær av interesse for bruksanvisninger, først og fremst siden de ganske ofte er så dårlig oversatt, innser jeg at en gjennomgang av den medfølgende bruksanvisningen kanskje kan være klokt da jeg er en novise på dette område. Det viser seg å være lekende lett å programmere Harmony Touch. Det som tok lengst tid var å flytte og løfte de apparatene jeg ville koble til for å lete frem modellnummer, etter det var det bare å finne frem datamaskinen, følge anvisningene på www.myharmony.com og koble til fjernkontrollen via USB-kontakten med den medfølgende ledningen. Kjapt og enkelt hadde jeg TV, Blu-ray, forsterker og internettradio inn i samme enhet. Enklere kan det knapt nok bli.

Dette er en brukervennlig fjernkontroll, og etter min mening den eneste du trenger. I løpet av testperioden var det ikke noe jeg savnet i form av innstillingsmuligheter på TV-en eller noe annet som jeg mer eller mindre bruker hver dag. Det som er virkelig bra er at du kan legge inn de kanalene du ofte ser på under favoritter, opp til 50 kanaler. Du får så logoene for kanalene opp på skjermen og kan velge hvilken kanal du vil se på bare ved å bla i listen. Meget bra og brukervennlig. Men en advarsel til deg som liker å sitte med fjernkontrollen i hånden når du ser på TV. Du kan nemlig ikke låse skjermen, som er strategisk plassert akkurat der du har tommelen best plassert, og plutselig kan saker og ting skje om du ikke holder tommelen helt stille. Prislappen kan være litt i saftigste laget, men når du har byttet ut dine mange fjernkontroller til en, vil den være verdt hver krone.

Lettplassert i den medfølgende bordladeren når du ikke bruker den. Noen har kanskje fortsatt lett for å rote bort fjernkontrollen, men da er det i alle fall snakk om bare en.

Annonse

 

Har du dette produktet?
Gi din karakter.
Stemmer: 0

Samlet score:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Åsa Warme


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Aktiv støydemping i trådløse hodetelefoner, pleier å koste mer enn dette.
Det er Marshall Mode II man skal ha hvis man elsker at det trøkker litt i ørene når man ller musikk. Høyt, selvsagt.
Designkongen gjør det igjen. Beolit 20 er en nydelig bærbar høyttaler, som også låter bra.
Bang & Olufsen Beosound Emerge er et modig brudd med hvordan en multiroms-smarthøyttaler kan se ut – og låte.
Det er ikke tilfeldig at McIntosh C22 ser ut som den er 50 år, det er heller ikke tilfeldig at den spiller så bra som den gjør.
Old school-teknologi har aldri vært bedre enn i vår tid, McIntosh MC1502 er beviset for de som tviler.
Technics SU-R1000 er noe av det mest unike vi har sett - og hørt - i high-end-klassen.
Sonos’ første bærbare høyttaler imponerer på integrasjon og bekvemmelighet.
Klipschorn er 70 år i år. Det feires med å forvandle vårt lydrom til et inferno.
Asus ROG Flow X13 kan fint puttes i vesken, og den kan også brukes som nettbrett. Men den har grafikkrefter i tungvektsklassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Det beste kameraet vi har testet, har kommet i en mer kompakt utgave til lavere pris.
Nye 2021 Mercedes S-klasse er fylt med innovative og kresne løsninger for både øyne og ører. Vi har tilbrakt noen dager bak rattet for å se og høre hva nykommeren har å by på!
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.