annonse

Harman/Kardon HKTS11

Kraftig og vellydende

Harman/Kardon HKTS11 er et av bestselgersystemene i sin prisklasse. Og ikke uten grunn. Denne lekre pakka har nok kraft og bra lyd til en meget fornuftig pris.

annonse
HKTS11 er toppmodellen blant Harman/Kardons 5.1-høyttalersystem. Harman/Kardon er riktignok en elektronikkprodusent, hvis lest ikke er ved høyttalerproduksjon. Men under paraplyen til dette gigantfirmaet finnes nemlig anerkjente JBL, som har hatt m...
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Registrer konto eller abonner for å lese videre.
Allerede abonnent? Logg inn

Ingen bindingstid, si opp når du selv vil!

Kun 49,90 kr måneden. Du sparer 55 kr!

Kun 45,00 kr måneden. Du sparer 170 kr!

Full tilgang til lydogbilde.no i 24 timer!

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
 • 5.1-høyttalersett
 • Følsomhet 86 dB
 • 35 Hz–20 kHz
 • 8 ohm
Pris: 6495 kr
Pluss Kraftig og klar lyd Kraftig subwoofer
Minus Litt seig bass
  Test av 6 Surround-systemer
  Også i denne testen:
  Audio Pro Mondial 5.1
  Noe å lære av
  De lærbekledde Mondial-høyttalerne fra Audio Pro er et lekkert syn. Her MED en ytterst vellydende pakke som gir konkurrentene grunn til å skjelve i buksene.De lærkledde høyttalerne fra Audio Pro kan vise til en merkbart mer kompleks tonestruktur enn mange andre systemer. Dette er blant de mest musikalske høyttalersystemene i sin prisklasse, og passer derfor glimrende for de som hører mye på musikk i tillegg til film, men som ikke vil betale mye for det.
  Jamo A407 HCS5
  Lettdrevne
  Jamo-systemet er testens eneste med gulvstående fronthøyttalere. Det er lettdrevent, og kan brukes med rimelig elektronikk.

  Kommentarer

    Motta varsel  
  Varsle meg om
  annonse

  Les også

  Ken Kreisel Q-125/DXD-12012

  Ken Kreisel Q-125/DXD-12012

  For den som synes Colosseum kino låter for pysete kan Kreisels nye hjemmekinosystem være rett resept. Mer eksplosiv filmlyd skal du lete lenge etter!
  Elac 190 5.1

  Elac 190 5.1

  Med Elacs høyttalerpakke får du i pose og sekk, enten du digger musikk, eller elsker film!
  Sony ES 5.1 høyttalersystem

  Sony ES 5.1 høyttalersystem

  Sonys nye ES høyttalerne kombinerer toppklasse hi-fi og hjemmekino på en måte vi sjelden har hørt før, og viser at japanerne kan lage produkter i verdensklasse, bare de har lyst!
  seks 5.1 høyttalersystemer

  seks 5.1 høyttalersystemer

  Hvor dyktig er du egentlig til å kompromisse med din kjære når det kommer til lyd i hjemmet? Kan man tilgodese både øyne og ører uten å tømme bankkontoen helt og sette forholdet i fare?
  tre surroundløsninger

  tre surroundløsninger

  Glem alt-i-ett anleggene: De beste film- og musikkopplevelsene får du med separate komponenter. Du kan starte rimelig, og enkelt oppgradere etter hvert.
  Tre 5.1 høyttalerpakker

  Tre 5.1 høyttalerpakker

  Kanskje er du gått lei av lydkvaliteten i surroundanlegget i svartglinsende plast, og har bestemt deg for å gå opp et hakk for å få bedre lyd. Eller det kan være at du endelig har flyttet til en større bolig, og har fått bedre plass til livets goder, i dette tilfellet lyden.
  Energy Veritas Mini & SVS SB12-NSD

  Energy Veritas Mini & SVS SB12-NSD

  Energy Veritas Mini 5.0 er et system som opptrer meget dynamisk til sin lille størrelse. Høyttalerne er raske, og de har ingen maskering mellom bass og mellomtone, noe som gir et ryddig lydbilde. Høyttalerne klarer seg imidlertid ikke spesielt godt uten subwoofer. Men til sammen gir dette 5.1-systemet mer for pengene enn noe annet vi kan komme på.
  ArtCoustic 5.1 høyttalersystem

  ArtCoustic 5.1 høyttalersystem

  ArtCoustic gir deg skikkelig high-end med høy siklefaktor, fra høyttalere som henges på veggen – og gjør om stua til en kunstutstilling.