Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Samsung Corby

Samsung Corby

Vi er så vant til at alle telefoner er 3G-telefoner at øyenbry- nene blir hevet vesentlig når vi plutselig blir presentert for en touch-mobil som ikke støtter dette. Den har faktisk ikke WLAN eller GPS heller. Kameraet har ikke mer enn 2 megapiksler så det er ikke noe å skrive hjem om her heller. Det er litt Porche på utsiden og 2CV-motor inni.

For små budsjetter
Dette er en mobil for deg som ikke skal gjøre mye på nettet, ikke ta supre bilder,ikkefinnefram påstederduikkeerkjentmenlikevelvilhaenkul mobil. Denne telefonen ser faktisk ganske bra ut og den har som sagt trykkfølsom skjerm. I og med de begrensede funksjonene blir det også en billig telefon å bruke. På denne måten er dette en utmerket måte å holde telefonregningen på et fornuftig nivå. Hva er det så den kan? Den har fak- tisk en musikkspiller som fungerer ganske greit. Dette er ikke noen super- spiller, men det holder fint som en enkel musikkenhet. Med de medfølgen- de øreproppene har du en mobiltelefon som gir deg god underholdning underveis. Det er også enkelt å bruke og du får også vist plateomslagene når du spiller album eller låter. Den har et enkelt lyforbedringssytem som faktisk virker ganske bra. I tillegg har telefonen også FM-radio.
Grei bruk
Telefonen har et enkelt og greit grensesnitt. Det får ikke noen premie, men du får gjort det du vil den skal gjøre på en enkel og effektiv måte. Skjermen er som sagt trykkfølsom og den er ment for fingerbruk. Det følger derfor ingen penn med. Skjermen er resistiv så du må trykke ganske bestemt for at den skal reagere. Ikke slik iPhones skjerm fun- gerer, bare ved lett berøring. I og med at det er en ungdomstelefon kan du få tilgang til meldinger fra Facebook, MySpace og Twitter. Her kan du følge vennene dine etter hvert som de oppdaterer hva de driver med. Den støtter også de viktigste e-post-protokollene, men dette er en meget enkel e-postleser. Den har også en nettleser, men i og med at dette ikke er en 3G-telefon må du holde deg til WAP eller internettsider som er tilpasset mobilbruk. Den er ut- styrt med 40 MB minne og den har i tillegg mulighet for å oppdateres til 8 GB via ekstra minnekort.
Konklusjon
Dette er en telefon som er svært en- kel. Den inneholder ikke stort, men har du ikke de store behovene for raske datanett og godt kamera kan det likevel være en grei telefon. Dens viktigste fortrinn er at den er en bruk- bar musikkspiller, den har radio og sist men ikke minst den er billig. Kjøper du den med abonnement kan du kom- me helt ned i 1 krone.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.