: Samsung Corby

Samsung Corby

Vi er så vant til at alle telefoner er 3G-telefoner at øyenbry- nene blir hevet vesentlig når vi plutselig blir presentert for en touch-mobil som ikke støtter dette. Den har faktisk ikke WLAN eller GPS heller. Kameraet har ikke mer enn 2 megapiksler så det er ikke noe å skrive hjem om her heller. Det er litt Porche på utsiden og 2CV-motor inni.

For små budsjetter
Dette er en mobil for deg som ikke skal gjøre mye på nettet, ikke ta supre bilder,ikkefinnefram påstederduikkeerkjentmenlikevelvilhaenkul mobil. Denne telefonen ser faktisk ganske bra ut og den har som sagt trykkfølsom skjerm. I og med de begrensede funksjonene blir det også en billig telefon å bruke. På denne måten er dette en utmerket måte å holde telefonregningen på et fornuftig nivå. Hva er det så den kan? Den har fak- tisk en musikkspiller som fungerer ganske greit. Dette er ikke noen super- spiller, men det holder fint som en enkel musikkenhet. Med de medfølgen- de øreproppene har du en mobiltelefon som gir deg god underholdning underveis. Det er også enkelt å bruke og du får også vist plateomslagene når du spiller album eller låter. Den har et enkelt lyforbedringssytem som faktisk virker ganske bra. I tillegg har telefonen også FM-radio.
Grei bruk
Telefonen har et enkelt og greit grensesnitt. Det får ikke noen premie, men du får gjort det du vil den skal gjøre på en enkel og effektiv måte. Skjermen er som sagt trykkfølsom og den er ment for fingerbruk. Det følger derfor ingen penn med. Skjermen er resistiv så du må trykke ganske bestemt for at den skal reagere. Ikke slik iPhones skjerm fun- gerer, bare ved lett berøring. I og med at det er en ungdomstelefon kan du få tilgang til meldinger fra Facebook, MySpace og Twitter. Her kan du følge vennene dine etter hvert som de oppdaterer hva de driver med. Den støtter også de viktigste e-post-protokollene, men dette er en meget enkel e-postleser. Den har også en nettleser, men i og med at dette ikke er en 3G-telefon må du holde deg til WAP eller internettsider som er tilpasset mobilbruk. Den er ut- styrt med 40 MB minne og den har i tillegg mulighet for å oppdateres til 8 GB via ekstra minnekort.
Konklusjon
Dette er en telefon som er svært en- kel. Den inneholder ikke stort, men har du ikke de store behovene for raske datanett og godt kamera kan det likevel være en grei telefon. Dens viktigste fortrinn er at den er en bruk- bar musikkspiller, den har radio og sist men ikke minst den er billig. Kjøper du den med abonnement kan du kom- me helt ned i 1 krone.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.
Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!
Robotstøvsugerne er selvkjørende computere som kan fjerne støvet, vaske gulvet – og holde vakt.
Slanke høyttalere med voksen bass er ikke lett å finne, med mindre de heter PMC.
Er du sugen på ekte 8K-oppløsning uten å betale en formue? Da kan Samsung Q700T være rett medisin.