: Samsung Corby

Samsung Corby

Vi er så vant til at alle telefoner er 3G-telefoner at øyenbry- nene blir hevet vesentlig når vi plutselig blir presentert for en touch-mobil som ikke støtter dette. Den har faktisk ikke WLAN eller GPS heller. Kameraet har ikke mer enn 2 megapiksler så det er ikke noe å skrive hjem om her heller. Det er litt Porche på utsiden og 2CV-motor inni.

For små budsjetter
Dette er en mobil for deg som ikke skal gjøre mye på nettet, ikke ta supre bilder,ikkefinnefram påstederduikkeerkjentmenlikevelvilhaenkul mobil. Denne telefonen ser faktisk ganske bra ut og den har som sagt trykkfølsom skjerm. I og med de begrensede funksjonene blir det også en billig telefon å bruke. På denne måten er dette en utmerket måte å holde telefonregningen på et fornuftig nivå. Hva er det så den kan? Den har fak- tisk en musikkspiller som fungerer ganske greit. Dette er ikke noen super- spiller, men det holder fint som en enkel musikkenhet. Med de medfølgen- de øreproppene har du en mobiltelefon som gir deg god underholdning underveis. Det er også enkelt å bruke og du får også vist plateomslagene når du spiller album eller låter. Den har et enkelt lyforbedringssytem som faktisk virker ganske bra. I tillegg har telefonen også FM-radio.
Grei bruk
Telefonen har et enkelt og greit grensesnitt. Det får ikke noen premie, men du får gjort det du vil den skal gjøre på en enkel og effektiv måte. Skjermen er som sagt trykkfølsom og den er ment for fingerbruk. Det følger derfor ingen penn med. Skjermen er resistiv så du må trykke ganske bestemt for at den skal reagere. Ikke slik iPhones skjerm fun- gerer, bare ved lett berøring. I og med at det er en ungdomstelefon kan du få tilgang til meldinger fra Facebook, MySpace og Twitter. Her kan du følge vennene dine etter hvert som de oppdaterer hva de driver med. Den støtter også de viktigste e-post-protokollene, men dette er en meget enkel e-postleser. Den har også en nettleser, men i og med at dette ikke er en 3G-telefon må du holde deg til WAP eller internettsider som er tilpasset mobilbruk. Den er ut- styrt med 40 MB minne og den har i tillegg mulighet for å oppdateres til 8 GB via ekstra minnekort.
Konklusjon
Dette er en telefon som er svært en- kel. Den inneholder ikke stort, men har du ikke de store behovene for raske datanett og godt kamera kan det likevel være en grei telefon. Dens viktigste fortrinn er at den er en bruk- bar musikkspiller, den har radio og sist men ikke minst den er billig. Kjøper du den med abonnement kan du kom- me helt ned i 1 krone.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Klipschorn er 70 år i år. Det feires med å forvandle vårt lydrom til et inferno.
Asus ROG Flow X13 kan fint puttes i vesken, og den kan også brukes som nettbrett. Men den har grafikkrefter i tungvektsklassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Det beste kameraet vi har testet, har kommet i en mer kompakt utgave til lavere pris.
Nye 2021 Mercedes S-klasse er fylt med innovative og kresne løsninger for både øyne og ører. Vi har tilbrakt noen dager bak rattet for å se og høre hva nykommeren har å by på!
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 var den første mobilen med Qualcomms nye Snapdragon 888 prosessor. Det er mobilen du skal kjøpe hvis du vil ha mest for pengene.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.
Electrocompaniet har oppdatert sitt phono-trinn, men endringene er subtile.