Search
Generic filters

: JBL On Stage IV

Festlig og praktisk ufo

Kul design og reisevennlig format samt hyggelig lyd rekker langt.

Lyd & Bilde mener

Batteridrift Smidig format Kan synkroniseres med datamaskinen
Tam bass Lader ikke batteriene Ingen finesser

JBL pleier å være dyktige til å bygge små iPod-høyttalere med utseende som skiller seg ut i mengden, og On Stage IV er intet unntak.  Der de tidligere modellene har vært flate små scener for musikkspilleren, så har man nå dratt i vei mot en noe romskipslignende skulpturretning.  Selve holderen lyser til og med opp når man legger i iPoden.

På baksiden, hvis denne runde tingesten kan sies å ha en slik, sitter en minijack-inngang for å koble til andre lydkilder samt en USB-tilkobling.  Man kan altså bruke den som en dokkingstasjon for datamaskinen og synkronise med iTunes samtidig som iPoden lades.  Derimot lades ikke batteriene i lommen på undersiden når man kobler til strømmen, noe som er litt synd.  Men at den i det hele tatt kan drives på batteri er selvfølgelig et pluss så klart.  Den lille fjernkontrollen fungerer bra, og kan navigere i menyer og velge spillelister.

Man kan selvfølgelig ikke ha altfor store forhåpninger om pompøs lyd fra et såpass lite og flatt apparat.  Bassen er riktignok ganske tam selv om man får en antydning til takt.  Men mellomregisteret er faktisk helt ok, og så lenge man holder seg til bakgrunnsmusikk fungerer det så bra som man kunne håpe på.

Konklusjon
For å bære rundt på iPoden fra rom til rom eller for å få litt underholdning på reisen, er On Stage et praktisk apparat.  Batteridrift er et stort pluss.  Samtidig er det lite og flatt, slik at det lett får plass i vesken og ikke tar opp for mye plass på kjøkkenbenken.  Lyden er helt ok så lenge man hører på normale nivåer og ikke forventer seg en virkelig gyngende rockekonsert.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 3 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev.
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.