Search
Generic filters

: Stortest av multiromssystemer

Musikk i alle rom

Slipp musikken løs i hele huset!

Nå som musikken har tatt steget fra fysisk hylleplass over til nettskyen, åpner det for mange bekvemme muligheter. Som å strømme musikken trådløst til alle rommene i hjemmet – samtidig. Du trenger aldri å gå glipp av en sang eller få avbrudd i nyhetssendingen bare fordi du skal ta en tur på baderommet eller smøre deg en brødskive på kjøkkenet.

 

Tidligere når man ville forlenge lyden fra stueanlegget til andre rom, måtte man trekke lange ledninger fra forsterkeren i stua, langs lister og kanskje gjennom vegger, for så å koble til et par høyttalere i rommet ved siden av. Nå trenger man bare å installere små høyttalere i alle rommene man ønsker, som kommuniserer med hverandre via et felles trådløst nettverk. Ingen komplisert installasjon nødvendig.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Hvordan fungerer multiromshøyttalere?

Felles for alle multiromshøyttalere er at de må kommunisere sammen, slik at man kan styre musikken både felles og individuelt i systemet. Som regel skjer dette ved å koble dem til hjemmenettverket. Du må da ha passordet til nettverket for hånden. Men noen er enkle, og henter automatisk informasjonen fra mobiltelefonen. Har ruteren din en knapp for enkel tilkobling (WPS), slipper du også å skrive passordet.

 

En skikkelig ruter er viktig. Netgear R8500 Nighthawk X8 har tre bånd og gir tilkoblede produkter automatisk det beste båndet. Foto: Netgear
En skikkelig ruter er viktig. Netgear R8500 Nighthawk X8 har tre bånd og gir tilkoblede produkter automatisk det beste båndet. Foto: Netgear

 

Noen høyttalere setter opp et internt nettverk seg imellom og trenger ikke ruteren i det hele tatt. Høyttalerne fra Philips bruker for eksempel Bluetooth til å motta musikk fra mobilen eller PC-en, og distribuerer lyden videre til de øvrige høyttalerne direkte. Ingen ruter nødvendig, som gjør det enklere hvis man for eksempel ønsker et slikt system på en hytte uten internett.

 

Hvor kommer musikken fra?

Når anlegget er koblet opp og klart til bruk, er det bare å spille i vei. Men hvor kommer musikken fra? Noen har musikksamlingen sin lagret lokalt på en harddisk, andre på mobiltelefonen. Men i dag velger veldig mange å bruke en strømmetjeneste som for eksempel Spotify eller Tidal, som gir langt bedre utvalg. Disse har man gjerne liggende på mobilen allerede. Avspillingen kan da styres via mobilen, hvor denne enten fungerer som kilden hvor musikken kommer fra – eller bare som en fjernkontroll som setter i gang musikken på anlegget, som henter musikken via internett. Sistnevnte er å foretrekke, da det bruker mindre batteri på mobilen, pluss at man slipper å miste musikken hver gang noen ringer.

 

Derfor er brukervennlighet så viktig

Brukervennlighet er alltid et viktig element, men sjeldent så viktig som med multiromssystemer. For det er lite hjelp i et anlegg som fyller huset med lyd, hvis ikke det er lett å bruke for hele familien. Og siden det styres fra mobilen eller nettbrettet med en app, er det i stor grad denne som bestemmer brukervennligheten. Er det lett å koble produktet til nettverket? Kan man lett gruppere flere rom sammen og sende musikk til alle? Styres spillelister og strømmetjenester i samme app, eller må man hoppe frem og tilbake mellom flere? Jo enklere og mer intuitiv appen er, desto mer gøy og mindre hodebry vil anlegget bringe.

Interior of modern living room
Interior of modern living room

Hvor bra låter det?

Vi har selvsagt også et krav om at lydanlegget skal låte bra. Vi snakker her om meget kompakte høyttalere til relativt lav pris, som ikke er det beste utgangspunktet for topp lyd. Ikke forvent at det skal låte som et dyrt hi-fi-system, spesielt om bare én høyttaler skal spille opp til dans. Men nøyaktig hvor bra kan det bli? Det ønsker vi å finne ut av.

 

Spesielt de største modellene, som er naturlig å velge til å gjengi lyden i stua, må møte kriteriene våre. Det er også disse vi bedømmer lyden av i denne testen. I tillegg har vi testet høyttalerne i system sammen med mindre høyttalere i samme familie. Dette for å sjekke ut brukervennligheten til hele systemet. De minste høyttalerne viser det seg å være variabel lydkvalitet på, men det er kanskje ikke så viktig for folk flest at den minste høyttaleren man plasserer på soverommet eller kjøkkenet låter helt topp. Viktigst er det at stueanlegget låter så bra som mulig, mens det enkelt ”snakker med” de øvrige høyttalerne.

 

Om deltakerne

Vi har tatt et utvalg blant de mest aktuelle multiromssystemene på markedet i dag. Vi endte opp med tolv systemer. Som vanlig har vi ikke fått med alle, men dette er et representativt utvalg.

 

To høyttalermodeller er kalt inn fra hver produsent: en liten og en større.

 

Slik testet vi 

Den største høyttaleren har vi plassert på hovedtestrommet, mens den minste har fått stå på et annet rom, tilkoblet samme nettverk. Lydkvaliteten har vi vurdert fra den store, mens den lille først og fremst er brukt for å teste multiromsfunksjonaliteten. Lydomtalen gjelder derfor i hovedsak den store høyttaleren, mens vurderingen av brukervennlighet er representativ for hele systemet.

 

Vi har lagt vekt på brukervennlighet, lydkvalitet og hvor godt høyttalerne fungerer som system. Det vil si hvor lett de er å få til å ”snakke sammen”.

 

Vi har lastet ned tilhørende app til alle systemene. Vi har sjekket hvor enkelt det har vært å koble anlegget til nettverket, og deretter hvor intuitiv appen er i bruk. Skjer både musikkavspilling og styring av systemet i samme app, eller veksler man frem og tilbake mellom to apper? Er det enkelt å navngi hvert rom i appen, og fremstår systemet som stabilt? Kan man koble seg med Bluetooth på hvilken som helst høyttaler, og strømme tilbake til hele systemet, eller må en høyttaler være master, mens de andre er slaver?

 

Til å bedømme lydkvaliteten har vi brukt et assortert utvalg av musikk. Vi har benyttet både strømmetjenestene Spotify og Tidal der denne er tilgjengelig, samt musikk direkte fra mobiltelefonen.

 

De fem mest brukte sangene:

Bob Dylan – The Man in the Black Coat

Tommy Tokyo – Alberta

Morphine – Yes

Daft Punk – Lucky

Leif Ove Andsnes – The Beethoven Journey: Concerto for Piano and Orchestra No. 5 in E-Flat Major, Op. 73: III. Rondo. Allegro

Multitalentet

Panasonic er ikke klar for å gi opp det klassiske stereoanlegget helt enda.

Lyd & Bilde mener

Her får du skikkelig stereolyd som låter milevis bedre enn den hermetiske, sammenklemte lyden som preger mange av de enkeltstående systemene.
Anlegget tar større plass, og er ikke like enkelt å bruke eller sette opp som blant annet Sonos og Samsung.
Panasonic SA-PMX100B

Strømmetjenester: Spotify

Tilkoblinger: Wifi, Ethernet, USB, analog, Bluetooth

Appstyring: Panasonic Music Streaming til iOS og Android

Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 5795 kr

Et minianlegg i en multirom-test? Ja, faktisk. Selv om Panasonic tilbyr små multiromshøyttalere, anbefaler de et ordentlig stereoanlegg til stua. SA-PMX100B er et komplett minianlegg med CD-spiller, radio og treveis høyttalere. I tillegg kan det strømme musikk over nettverket på lik linje med de trådløse høyttalerne i testen. Egen USB-DAC for PC er også på plass. Du kan også spille av de ulike lydkildene i flere rom, noe Panasonic kaller ”restreaming”.

 

Brukervennligheten er ikke den beste vi har opplevd. Aller først måtte vi oppdatere med ny firmware, noe som tok unormalt lang tid. Systemet er ganske tidkrevende å sette opp, og hadde litt flere problemer med å finne riktig nettverk enn de andre testdeltakerne. Appen har også en veldig begrenset funksjonalitet når man sammenligner med de mer etablerte konkurrentene som Sonos og Samsung.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Lydkvalitet

Panasonic både ser ut og låter som et ekte stereoanlegg. Det merkes på klaverspillet fra Leif Ove Andsnes, som får en mye større klangrikdom og dybde over seg enn de andre systemene. Her hører vi også klart fordelen med fysisk adskilte stereohøyttalere: Musikken blir mer levende og riktig når man får den viktige kanalseparasjonen. Vokalistene står tydelig i midten av lydbildet mens instrumentene brer seg i rundt dem i vifteform.

 

Panasonic-høyttalerne har en velbalansert og fyldig lyd som minner mye om tradisjonell hi-fi. Effekten er varierende mellom ulike typer musikk, men det som går igjen er at stereo er å foretrekke ved kritisk lytting fra sofakroken.

 

Dette inntrykket blir bare sterkere når vi får høre den bittelille multiromshøyttaleren SC-ALL2. Lyden fra denne kan dessverre best sammenlignes med en klokkeradio, og er ikke noe vi vil anbefale til annet enn sekundærlyd på bad eller kjøkken og lignende.

 

Monster-lyd

Slank og smekker design, og veldig potent bass.

Lyd & Bilde mener

Enkel å plassere, relativt enkelt å legge til flere høyttalere.
Lyden lider under skuffende slank mellomtone og spiss diskant.
Monster Streamcast S3

 • Strømmetjenester: Spotify, Napster, SomaFM, AllPlay Radio, Rhapsody
 • Tilkoblinger: Bluetooth, Wifi, analog 3,5 mm, optisk digital
 • Appstyring: StreamCast for iOS og Android.
 • Mål: 40,6 x 19 x 10,1 cm
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 4490 kr

Digger du bass, lever Monsters høyttaler absolutt opp til navnet. Den leverer et formidabelt basstrykk som få andre høyttalere av denne typen matcher. Vel og merke når vi snakker om Streamcast S3, som er den største av dem. Den kan kobles til det trådløse nettverket hjemme, du kan strømme med Bluetooth og koble til andre lydkilder.

Monster-høyttaleren er slank og lett å plassere, men vi strevde med å få koblet den sammen med den mindre Streamcast S2. Da vi fikk lyd i begge rom, stusset vi over hvor forskjellige de lød. Den mindre modellen manglet gutset fra den store. Med Streamcast-appen kan du legge til strømmetjenester som Spotify og AllPlay Radio. Det ryktes også om kommende støtte for Tidal.

 

Lydkvalitet

Den spiller mye tøffere enn man skulle tro. Plasserer du den ikke så langt fra bakveggen, dundrer den ut bass i mengder som nesten opphever fysikkens lover. Det kan bli for mye av det gode, men da drar du den lengre ut fra bakveggen. Da blir også balansen i lyden litt bedre. Dessverre oppleves mellomtonen som alt for slank, innesluttet og spiss i toppen til at vi lar oss begeistre. Vokaler ligger lengre bak i lydbildet enn vi liker, og diskanten er så klangfattig og spiss at vi undres over hva de har tenkt hos Monster da de tunet lyden på S3.

For oss virker det som bassfokuset har overskygget helheten, og det er selvsagt helt greit dersom man liker litt overdrevet bassgjengivelse, og ikke bryr seg så mye om lydkvalitet. Klassisk musikk? Ikke på disse høyttalerne. Leif Ove Andsnes klaver låter nesten som han spiller på en synth. Fiolinene låter som synth-samples.

Monster-høyttaleren støtter høyoppløste musikkfiler, og har optisk lydinngang for andre lydkilder – som TV-en, men tross et godt førsteinntrykk skuffer den på musikkgjengivelsen. Her hadde vi forventet mer.

Brukervennligheten selv

HEOS er blant de mest brukervennlige systemene, og låter bra.

Lyd & Bilde mener

Ingen er så enkel å koble til nettverket som HEOS. Brukervennligheten er generelt over glimrende, og lyden er kraftig.
Lyden er ikke så stram og kontant som vi ønsker.
Denon HEOS 7 HS2

 • Strømmetjenester: Spotify, Tidal, Deezer, Napster, SoundCloud, TuneIn
 • Tilkoblinger: Bluetooth, Wifi, analog 3,5 mm, USB
 • Appstyring: HEOS for iOS og Android.
 • Mål: 47,9 x 20,3 x 16,4 cm
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 4998 kr

HEOS 7 HS2 er den største høyttaleren i sin familie, og en av de største høyttalerne i denne testen. Den fungerer alene, eller du kan koble to sammen i stereo for ekstra stort lydbilde.

 

Nytt siden sist er støtte for høyoppløste musikkfiler, og der hvor Bluetooth tidligere var tilgjengelig med en USB-adapter, er funksjonen nå innebygd i høyttaleren. Dermed kan man frigjøre USB-inngangen til å spille musikkfiler fra minnepinne eller harddisk.

 

Tilkobling til nettverket går enkelt som bare det, ved å koble til mobilen med den medfølgende minijack-kabelen. Det er enkelt å navngi rommene i appen, og i det hele tatt liker vi brukervennligheten meget godt. To rom kan grupperes sammen ved å dra med fingrene inn i hverandre, og de separeres like enkelt med omvendt manøver.

 

I likhet med Sonos og Bluesound er musikktjenester innebygd i appen. Dette gjør det enkelt å blande flere kilder inn i en og samme spilleliste. Unntaket er Spotify, som må bruke egen app.

Interior of modern living room
Interior of modern living room

Lydkvalitet

Lydmessig er HEOS 7 fyldig og fin i klangen, med en stor og kraftig bass. Dette kommer godt med når man spiller lavt, da høyttaleren fyller rommet bedre enn en del av de andre.

 

Dette går litt på bekostning av snert og dynamikk. Sangen Yes av Morphine, med tøff bruk av bass, trommer og saksofon, låter stort og frodig, men vi ønsker det litt mer stramt og kontant. At vokalist og bassist Mark Sandman har erstattet den lyseste basstrengen med en gitarstreng gir normalt en veldig krisp gjengivelse. Det mangler litt her, sett i forhold til Sonos, Sony og Bluesound. Bob Dylans steelgitar klirrer heller ikke like raspende, det låter litt som om noen har trykt inn ”loudness-knappen”.

 

Til gjengjeld er dette en lyd som aldri stikker av og blir krass, i stedet er det lugnt og behagelig hele veien. Dette kan nok mange trives med.

Strøken klang

Sony-systemet er en fryd for både øyne og ører.

Lyd & Bilde mener

Sony spiller forbløffende balansert, klart og dynamisk - og har alle tilkoblinger du du trenger.
Spiller ikke like høyt og kraftfullt som de større høyttalerne.
Sony SRS-X99

 • Strømmetjenester: Spotify
 • Tilkoblinger: Bluetooth, Wifi, AirPlay, Google Cast, USB
 • Appstyring: SongPal for iOS og Android
 • Mål: 43 x 13.3 x 12.5 cm
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 5995 kr

Sony-høyttaleren er langt fra den største i klassen, men er en av de få vi har testet som lyder som en vanlig høyttaler. En stor, og fyldig klang som går utenpå størrelsen til X99, og et godt balansert lydbilde med forbausende naturtro klang – selv på strykere og klaver, gjør dem både behagelige og interessante å lytte til.

Størrelsen gjør dem enkle å finne plass til, men de to diskantelementene på toppen, krever at man ikke stapper høyttaleren inn i en hylle. De fungerer best når de spiller fritt. Med Sonys SongPal-app kan du gi navn til høyttalerne, som den mindre SRS-X88 som vi koblet trådløst sammen med X99.

 

Du får mange muligheter med Sony-høyttalerne. De støtter strømming med Bluetooth og Wifi, men har også AirPlay-strømming fra Apple-enheter, Google Cast og USB-inngang. Dermed er du sikret muligheten for å spille høyoppløste musikkfiler, fra Tidal HiFi (via app) til 24-bits lydfiler i studiokvalitet fra DSD-filer.

En fiffig detalj er den bevegelsesfølsomme topplaten, hvor du bare trenger å føre hånden over for å justere volum når den bakgrunnsbelyste pekeflaten lyser opp.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Lydkvalitet

Bassen er ikke så voluminøs som hos Monster eller Bluesounds høyttalere, men er meget godt definert og dynamisk. Den rocker bedre enn de fleste, fordi bassen er så kraftfull og kontrollert på samme tid. Her kan du følge nyanser i rytmen som drukner i andre høyttalere. Mellomtonen er på den fyldige siden, godt definert og rikelig med detaljer. Her hørte vi skarptrommen og barytonsaksen på Morphine-sporet klarere og bedre definert enn på de fleste høyttalerne i testen.

 

Diskantgjengivelsen er kanskje den beste blant høyttalerne av denne typen. Luftig nok til at du hører detaljer, og myk nok til at den ikke lyder spisst, hverken på cymbaler, strykere eller vokaler.

 

Den takler til og med klassisk musikk med bravur, og klaveret lyder fyldigere, strykere mykere, større og bedre oppløst. En på alle måter vellykket trådløs høyttaler som er godt egnet for multiromsbruk.

Store forskjeller!

Etter å ha testet brorparten av tilgjengelige multiromssystemer på markedet, sitter vi igjen med mange erfaringer, både positive og negative.

Det første vi kan slå fast er at utvalget av gode multiromsprodukter har blitt mye bedre enn det var for bare få år siden. Bransjen har virkelig fått øynene opp for denne kategorien og hva som skal til for å hevde seg. Men det er fortsatt store forskjeller mellom de ulike systemene, både når det kommer til brukervennlighet, finesser og ikke minst lydkvalitet.

 

Sonos skal ha en del av æren for at multirom har blitt så populært. De hadde lenge nær sagt monopol i markedet, noe som har gitt dem et tydelig forsprang på mange områder. Vår erfaring etter å ha sammenlignet de ulike systemene opp mot hverandre, er at Sonos fortsatt ligger et hestehode foran konkurrentene – både når det gjelder hvordan systemet settes opp, tas i bruk og hvordan det utvides til flere rom. Parallelt med dette har lydkvaliteten fra deres største høyttaler Play:5 blitt betydelig bedre. Sonos fremstår med dette som den beste totalpakken og en velfortjent ”Best i test”!

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Likevel er det flere konkurrenter som fortjener å nevnes. Sony og deres toppmodell SRS-X99 byr på svært høy lydkvalitet og en rekke brukervennlige finesser, som gjør dette til et attraktiv alternativ for de litt mer avanserte brukerne. Dette er en sterk kandidat for deg som ønsker enda større fleksibilitet, som muligheten for Bluetooth og evnen til å spille av high-res 24 bit musikkfiler, for eksempel. Bluesound er også et interessant alternativ for deg som er opptatt av best mulig lyd, da deres Pulse-høyttalerne kan spille både høyt og rent.

 

Det anlegget som gir mest og best lyd til prisen, kommer fra tyske Raumfeld. De små Stereo Cubes er ikke nødvendigvis det mest praktiske alternativet, men til gjengjeld får du her ekte stereolyd med et stort og bredt lydbilde, som skapt for koselytting fra sofakroken. Selv om flere av konkurrentene (blant annet Sonos) tilbyr å koble to høyttalere i stereo, blir det da vesentlig dyrere enn hva Raumfeld tilbyr her. Et meget bra kjøp!

 

En ting vi kan slå fast etter å ha testet dusinvis med multiromshøyttalere, er at størrelsen fortsatt teller. Dersom du er opptatt av god lyd (og det er du jo) lønner det seg helt klart å legge pengene i en av de større modellene. Spesielt hvis du har ambisjoner om å bytte ut gamle stereoanlegget i stua. I andre nærliggende rom, slik som kjøkken, bad og soverom, kan du derimot spare litt ved å gå for en av de mindre modellene. Ellers er det greit å nevne at flere av produsentene også tilbyr TV-lydplanker med multirom-tilkobling, som dermed kan fungere som del i et større system.

 

 

 

Heftige rytmer

Slagkraft kombineres med musikalsk teft, i en brukervennlig innpakning.

Lyd & Bilde mener

Kraftig lyd i en brukervennlig innpakning, et tvers igjennom gjennomført produkt.
Kan låte innestengt ved bokhylleplassering.
Bluesound Pulse 2

Strømmetjenester: Spotify, Tidal, Deezer, Napster, Rhapsody, TuneIn

Tilkoblinger: Bluetooth (aptX), Wifi, analog 3,5 mm, USB, optisk digital, subwoofer ut

Appstyring: Bluesound for iOS og Android.

Mål: 42 x 19,8 x 19,2 cm

Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 6998 kr

Foruten strømmetjenester som Spotify og Deezer er også Tidal med CD-kvalitet bakt inn i Pulse 2. Man kan spille av musikk lagret på USB-minne, og høyttaleren støtter høyoppløste musikkfiler. Den har også Bluetooth, så besøkende enkelt kan strømme fra mobilen uten å måtte tigge seg til nettverkspassordet. Toppen av kransekaken er at Bluesound-systemet er innebygd i utvalgte forsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD, slik at man kan bygge seg et enda fetere anlegg i stua, som snakker med Bluesound-høyttalere i hele huset.

 

Musikktjenestene, deriblant Tidal, er innebygd i appen, så man hele tiden styrer anlegget fra en og samme app. Unntaket er Spotify, hvor original-appen skal brukes. Det er enkelt å sette opp høyttalere til de ulike rommene, og de nye Bluesound-produktene er raskere til å starte opp og manøvrere i enn forrige generasjon. Det eneste vi stusser på, er at man må velge i innstillingene om man ønsker å starte en sang med én gang eller legge som neste eller siste i spillelisten. Deretter gjelder dette valget inntil neste gang man går inn i innstillingene. Vi ønsker heller å holde fingeren ned på valgte sang, for så å velge å spille som neste eller siste.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Lydkvalitet

Lydkvaliteten er derimot topp. Du får riktignok ikke stereoperspektivet som med Raumfeld Stereo Cubes eller mikroanlegget fra Panasonic. Og i skrivende stund kan man heller ikke koble sammen to Bluesound-høyttalere til et stereopar. Men når det kommer til å gjengi lyd fra bare én høyttaler, er det ingen som har kraften til Bluesound. Her er det skikkelig trøkk, med fete og engasjerende rytmer. Det er mer varme og fylde i vokalister enn de andre, det gjelder også ellers lyse kvinnestemmer. Derimot mangler det siste lille av oppløsning i toppen, men Bluesound er vesentlig bedre enn LG i så måte.

 

Det eneste å trekke for er at bassen kan bli for dominerende om Pulse 2 plasseres i bokhylla. Her savner vi Sonos’ romkorreksjon.

Sonos Play:5
Ingen store overraskelser. Sonos er fortsatt kongen på haugen når det kommer til multirom.
LG Music Flow H7
LG byr på mye bra, men mangler det lille ekstra.
Yamaha Restio ISX-80
Mye for pengene og god brukervennlighet.
Raumfeld Stereo Cubes
Raumfeld slår et slag for hi-fi folket med disse kompakte, men vellydende stereohøyttalerne.
Geneva Aerosphere Large
Geneva kan fylle hele stuen med lyd, samtidig som de er lekre å se på. Men det koster!
Philips Izzy BM7
Det blir ikke enklere å bruke enn dette.
Samsung R5
Samsung gir lik lyd uansett hvor du er plassert i forhold til høyttaleren.
4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Hvis e-sportavtalen gikk i vasken, men du fortsatt vil spille på høyt nivå, har MSi en løsning som er skreddersydd til planen din.
  Endelig noen som slår Sony på støydempende hodetelefoner. Og det er Sony selv! WH-1000XM4 overtar tronen som markedsleder.
  På jakt etter en storskjerm til fornuftig pris? Da kommer Sony XH8096 akkurat som bestilt.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er mye fetere!
  De som nettopp har bestilt seg flunkende ny Audi e-tron, UTEN å krysse av for Bang & Olufsen lydanlegg, får ha oss tilgitt når vi sier: Auda …!
  Yamaha viser med all tydelighet hvorfor de behersker high-end bedre enn de fleste, med en platespiller som river ned konvensjoner og går sin egen vei.
  De små Klipsch-høyttalerne banker lydplanker på spilleglede og lydtrykk, og funker like bra på tv-en som mobilen.
  OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

  Aktuelle tilbud

  Annonse

  Denon Home 350

  Veil.pris 6998 ,- Nobelt ytre – kraftfullt indre Sjekk beste pris

  Sonos Arc

  Veil.pris 8999 ,- Sonos når nye høyder Sjekk beste pris

  Ultimate Ears Hyperboom

  Veil.pris 3999 ,- Den ultimate hagehøyttaleren Sjekk beste pris

  Harman Kardon Citation MultiBeam 700

  Veil.pris 5000 ,- Flott og minimalistisk fra Harman Kardon Sjekk beste pris
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.