Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: JVC HA-EB75

Budsjettalternativ som må spilles lavt

Dette er de billigste hodetelefonene i testen og det merker man kanskje mest på forpakningen, her er det ikke snakk om noen luksusinnpakning for å fremme kjøpelysten. Denne forpakningen kan ikke settes sammen eller brukes igjen – bare til å kaste rett i søppelen.

Publisert 12.04.12 - 06:37
JVC HA-EB75
Åsa Warme

Det du ser gjennom plasten på pakken er det du får. Det inngår ingen ekstra øreputer, ei heller noen pose til å oppbevare hodetelefonene i når de ikke er i bruk. Ledningen er av den tålmodighetskrevende typen som gjerne vikler seg i tid og utide, og det finnes ingen volumkontroll. Derimot kan du velge mellom fargene blå, sort eller sølv. Bøylene som skal holde de på plass rundt ørene er myke og behagelige, men kan ikke formes, derimot er det mulig å regulere opp og ned alt hvor store eller små ører lytteren har. Jeg lyktes i få de til å sitte riktig bra på meg, og de satt støtt på plass under hele løpeturen, men etterpå var jeg litt øm i øret. At de tåler fuktighet gjør at de passer bra for bruk ute eller til aktiviteter der du svetter, og det er et pluss. Tross et nesten totalt savn av bass er lyden bedre enn jeg forventet. Lydbildet er klart og åpent, men skrur du opp volumet for mye tenderer den til å bli ganske slitsom og støyende.

Konklusjon
JVC HA-EB75 imponerer vel egentlig ikke på noen måte, men jeg kan ikke la vær å synes de er helt ok i forhold til prisen, så lenge du holder deg til et lavere volum. Er du litt distré og ikke alltid husker hvor du har lagt saker og ting, kan dette kanskje være et alternativ.

Lyd & Bilde mener

Prisen Tåler fukt Lyden Ingen volumkontroll Ledningskrøll

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Allerede abonnent? Logg inn eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

Våre L&B Home abonnement finner du her.

Den beste budsjettstrømmeren

Gnistrende high-end høyttaler

Storm i et vannglass

Scroll to Top