SUPERTILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% RABATT DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

: Logitech Harmony Touch

Harmoni i hjemmet

Fem forskjellige fjernkontroller og ingen som ligger akkurat der den skal når du trenger den mest? Ta det rolig, med Harmony Touch får du mer harmoni i hjemmet.

Lyd & Bilde mener

Enkel Ergonomisk
Ikke låsbar skjerm Saftig pris
 • Fargeskjerm, LCD
 • 2,4” pekeskjerm (230 x 240 piksler)
 • Ladbart batteri
 • PC/Mac-støtte
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 1399 kr

Det er få ting som er så stressende som å lete etter fjernkontroller, de har en tendens til å gå opp i røyk. Veldig irriterende. Jeg har sett fiffige løsninger hvor man har sydd en liten oppbevaringsveske med små lommer som man henger over armlenet på sofaen eller favorittstolen. Jeg har verken brydd meg om å se eller lete etter noen annen løsning – før nå. Jeg fikk Logitech Harmony Touch i hendene og innså at det nå var på tide. På tide å se om en universalfjernkontroll var så vanskelig å programmere som mange påsto, eller så grei som andre sier. Touch er etterfølgeren til Harmony One og oppgradert med en skikkelig pekeskjerm og knapper som lyser i mørket. Du kan legge inn, og følgelig styre, opp til 15 enheter, noe som rekker ganske langt for de fleste.

Oversiden er blankest blank og ganske glatt, men knappene har ikke samme glatte overflate og undersiden er betydelig mer grepsvennlig og har en form som gjør at fjernkontrollen ligger støtt i hånden.

Enkelt og lett
Til tross mitt brennende fravær av interesse for bruksanvisninger, først og fremst siden de ganske ofte er så dårlig oversatt, innser jeg at en gjennomgang av den medfølgende bruksanvisningen kanskje kan være klokt da jeg er en novise på dette område. Det viser seg å være lekende lett å programmere Harmony Touch. Det som tok lengst tid var å flytte og løfte de apparatene jeg ville koble til for å lete frem modellnummer, etter det var det bare å finne frem datamaskinen, følge anvisningene på www.myharmony.com og koble til fjernkontrollen via USB-kontakten med den medfølgende ledningen. Kjapt og enkelt hadde jeg TV, Blu-ray, forsterker og internettradio inn i samme enhet. Enklere kan det knapt nok bli.

Dette er en brukervennlig fjernkontroll, og etter min mening den eneste du trenger. I løpet av testperioden var det ikke noe jeg savnet i form av innstillingsmuligheter på TV-en eller noe annet som jeg mer eller mindre bruker hver dag. Det som er virkelig bra er at du kan legge inn de kanalene du ofte ser på under favoritter, opp til 50 kanaler. Du får så logoene for kanalene opp på skjermen og kan velge hvilken kanal du vil se på bare ved å bla i listen. Meget bra og brukervennlig. Men en advarsel til deg som liker å sitte med fjernkontrollen i hånden når du ser på TV. Du kan nemlig ikke låse skjermen, som er strategisk plassert akkurat der du har tommelen best plassert, og plutselig kan saker og ting skje om du ikke holder tommelen helt stille. Prislappen kan være litt i saftigste laget, men når du har byttet ut dine mange fjernkontroller til en, vil den være verdt hver krone.

Lettplassert i den medfølgende bordladeren når du ikke bruker den. Noen har kanskje fortsatt lett for å rote bort fjernkontrollen, men da er det i alle fall snakk om bare en.

 

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Åsa Warme


Siste artikler:

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

  Les også

  iPhone 12 Pro Max feier gulvet med konkurrentene, og har det beste kameraet vi har sett hittil.
  De kompakte JBL L82 Classic, gir så mye moro for pengene, at vi utroper dem til best i klassen.
  BMWs første helelektriske SUV har alt man trenger, bortsett fra én ting.
  Sonys toppspekkede spillkonsoll leverer lynrask ytelse og sylskarp grafikk – skreddersydd for neste generasjons avanserte spill.

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Apple iPad Air og Samsung Galaxy Tab S7+ 5G i heftig tvekamp.
  Denon har aldri laget en bedre surroundforsterker, enn jubileumsmodellen AVC-A110.
  Bytter du ut den gamle strømforsyningen med en ny, kan det hende du blir like overrasket som vi ble.
  En digital notatbok er en mye bedre idé enn det høres ut som. Særlig når den er så bra som reMarkable 2.
  For den som har råd, skal det godt gjøres å få bedre lyd fra digitalsamlingen eller strømmetjenester. De rike har det godt!
  Jabras største ørepropp-modell fyller ikke stort. Men den er fylt med gode løsninger.
  iPhone 12 er kanskje det beste kjøpet blant Apples fire nye iPhone-modeller.
  LG og Sonys nye toppmodeller er er propp fulle av finesser og ny teknologi. Men hvilken av disse 8K-TV-ene har den aller beste bildekvaliteten? La oss teste!
  Sony a7s III er mer videokamera enn stillbildekamera, og passer derfor ikke for alle fotografer.
  Om Hyundai Kona er litt traust i sporet, så er lyden fra musikkanlegget det stikk motsatte. Elbilen har også alt man kan forvente av moderne fasiliteter.
  De koster nesten det samme, og de henvender seg til samme målgruppe, nemlig de forbrukerne som gjerne vil ha en premium mobil uten å måtte robbe banken.
  Med en Huawei Watch GT2 Pro på armen, trenger du ikke bytte klokke etter trening. Den passer nemlig til de fleste antrekk.