Search
Generic filters

: Logitech Harmony Touch

Harmoni i hjemmet

Fem forskjellige fjernkontroller og ingen som ligger akkurat der den skal når du trenger den mest? Ta det rolig, med Harmony Touch får du mer harmoni i hjemmet.

Lyd & Bilde mener

Enkel Ergonomisk
Ikke låsbar skjerm Saftig pris
 • Fargeskjerm, LCD
 • 2,4” pekeskjerm (230 x 240 piksler)
 • Ladbart batteri
 • PC/Mac-støtte
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 1399 kr

Det er få ting som er så stressende som å lete etter fjernkontroller, de har en tendens til å gå opp i røyk. Veldig irriterende. Jeg har sett fiffige løsninger hvor man har sydd en liten oppbevaringsveske med små lommer som man henger over armlenet på sofaen eller favorittstolen. Jeg har verken brydd meg om å se eller lete etter noen annen løsning – før nå. Jeg fikk Logitech Harmony Touch i hendene og innså at det nå var på tide. På tide å se om en universalfjernkontroll var så vanskelig å programmere som mange påsto, eller så grei som andre sier. Touch er etterfølgeren til Harmony One og oppgradert med en skikkelig pekeskjerm og knapper som lyser i mørket. Du kan legge inn, og følgelig styre, opp til 15 enheter, noe som rekker ganske langt for de fleste.

Oversiden er blankest blank og ganske glatt, men knappene har ikke samme glatte overflate og undersiden er betydelig mer grepsvennlig og har en form som gjør at fjernkontrollen ligger støtt i hånden.

Enkelt og lett
Til tross mitt brennende fravær av interesse for bruksanvisninger, først og fremst siden de ganske ofte er så dårlig oversatt, innser jeg at en gjennomgang av den medfølgende bruksanvisningen kanskje kan være klokt da jeg er en novise på dette område. Det viser seg å være lekende lett å programmere Harmony Touch. Det som tok lengst tid var å flytte og løfte de apparatene jeg ville koble til for å lete frem modellnummer, etter det var det bare å finne frem datamaskinen, følge anvisningene på www.myharmony.com og koble til fjernkontrollen via USB-kontakten med den medfølgende ledningen. Kjapt og enkelt hadde jeg TV, Blu-ray, forsterker og internettradio inn i samme enhet. Enklere kan det knapt nok bli.

Dette er en brukervennlig fjernkontroll, og etter min mening den eneste du trenger. I løpet av testperioden var det ikke noe jeg savnet i form av innstillingsmuligheter på TV-en eller noe annet som jeg mer eller mindre bruker hver dag. Det som er virkelig bra er at du kan legge inn de kanalene du ofte ser på under favoritter, opp til 50 kanaler. Du får så logoene for kanalene opp på skjermen og kan velge hvilken kanal du vil se på bare ved å bla i listen. Meget bra og brukervennlig. Men en advarsel til deg som liker å sitte med fjernkontrollen i hånden når du ser på TV. Du kan nemlig ikke låse skjermen, som er strategisk plassert akkurat der du har tommelen best plassert, og plutselig kan saker og ting skje om du ikke holder tommelen helt stille. Prislappen kan være litt i saftigste laget, men når du har byttet ut dine mange fjernkontroller til en, vil den være verdt hver krone.

Lettplassert i den medfølgende bordladeren når du ikke bruker den. Noen har kanskje fortsatt lett for å rote bort fjernkontrollen, men da er det i alle fall snakk om bare en.

 

PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Panasonics toppmodell er en godbit for de virkelig kresne TV-entusiastene: HZ2000 gir superlekre bilder i vaskeekte studiokvalitet!
  HP Sprocket Select har absolutt ingen nytteverdi. Og den mobile fotoprinteren leverer faktisk halvdårlige bilder. Likevel er den ganske fantastisk.
  Etter en tur i Honda e virker det meste annet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lekker og stilfull maskin som vil være perfekt til studier eller som arbeidslaptop på farten.

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Shure Aonic 50 har kanskje den beste lyden vi har hørt blant støydempende hodetelefoner.
  Nikons rimeligste fullformat Z-kamera er best i klassen på ett område, men har noen mangler og koster for mye.
  Samsungs toppmodell Q950TS byr på rålekker design, knivskarp bildekvalitet og imponerende lyd – men det koster!
  Asus har rykket helt opp i high-end-klassen med en tungvektsmobil som kan konkurrere på lik linje med de beste på markedet. Er dette Asus sitt øyeblikk?
  Her er testen av Canon EOS R5, det første kameraet med 8K-video. Et tveegget sverd, viser det seg.
  Acer ConceptD CP7 er en fantastisk skjerm på alle måter. Men det er ikke alle funksjoner du trenger.
  Elipsons Legacy-høyttalere både ser ut og låter dyrere enn de er. Hvis du bryr deg mer om nobel eksklusivitet enn tung rock.
  Mercedes EQC byr på en støysvak, silkemyk og ultra-komfortabel kjøreopplevelse. Det eneste som bryter stillheten, er det saftige lydanlegget fra Burmester!
  Den velspillende Pro-Ject X2 er platespilleren man skal velge i denne prisklassen.
  Vera Audio smeller sannheten i hodet på deg med en murstein – eller to.
  Electrocompaniet har fått ned prisen, uten å gå på kompromiss med sin egen filosofi. Sånt blir det musikk av!
  Fremtidssikker surround-forsterker for morgendagens formater. Men er Denon AVC-X6700H best, og overbeviser den på musikk?