TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

AudioPro Addon One

Aktiv tilleggshøyttaler

Her er en enkel og rimelig måte å skaffe seg lyd på. Nesten uansett hvor man er, og til en rimelig penge.

forfatter
Publisert 10.03.10 - 23:00
L&B mener
Balansert klang Plasseringsvennlig Subutgang USB-inngang
Lite bass Begrenset lydtrykk Mangler hode­telefonutgang
Spesifikasjoner
 • 2 x 36 W
 • 55–20 000 Hz
 • 10,4 x 16,3 x 13,7 cm
Veil. pris 1995Pr. 10.03.10 Produktside

Så lenge man har et strømuttak i nærheten, kan man koble hva man vil til de små AudioPro-høyttalerne. Addon One kalles de, og beskjedne mål og lav pris gjør dem godt egnet som erstatning for pc-høyttalerne i plast på skrivebordet, til eksterne høyttalere for flatskjermen. Eller rett og slett når man trenger lyd et sted hvor det ikke er praktisk med store høyttalere. AudioPro er bitte små høyttalere med innebygget forsterker – såkalt aktive høyttalere – og trenger dermed ikke stort mer enn en iPod for å spille. Plugg den ene høyttaleren til et strømuttak, og strekk en høyttalerkabel (medfølger) mellom dem, så er det bare å koble til en lydkilde.

Man kan koble en lydkilde enten til høyttalerens USB-inngang – rett fra pc-en – eller til en 3,5 mm minijackinngang. Den ene høyttaleren, den som har 2 x 36 W forsterker innebygget, har også en volumkontroll på baksiden. Et praktisk alternativ kan være å koble høyttalerne til det trådløse hjemmenettverket. Da trenger man AudioPros trådløse mottaker og sender som koster 2000 kroner i tillegg. De pengene bør man kanskje legge i en subwoofer siden de har en subutgang også, og bedre høyttaler- og signalkabler til Addon One.

For potensialet i de knøttsmå sorte eller hvite høyttalerne er utvilsomt til stede. Selv med en 9 cm stor/liten basshøyttaler og den obligatoriske 25 mm diskanten, lyder de små høyttalerne levende og klangrikt. Klangbalansen er strålende for en så liten høyttaler, selv om det ikke er mye bass og særlig ikke dypbass her. Leonard Cohens røst (Live in London) får likevel den klangfylde den fortjener, og vokalharmoniene til de to kordamene lyder klokkeklart. Det skapes ikke like mye dybde i lydbildet som på de 2,5 ganger dyrere Genelec 6010A, og det er heller ikke samme grad av detaljrikdom i de små AudioPro-høyttalerne.

Men som en erstatning for flatskjermens manglende lydmessige kvaliteter, eller en pc-høyttalers, er de glimrende til prisen. De passer inn overalt, og for de som ønsker det finnes det alltids en kompakt subwoofer, som AudioPros B1.9 til 3000 kroner, som kan løfte lydopplevelsen ytterligere og tilføre skikkelig bass.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde