: AudioPro Addon One

Aktiv tilleggshøyttaler

Her er en enkel og rimelig måte å skaffe seg lyd på. Nesten uansett hvor man er, og til en rimelig penge.
Lyd & Bilde mener
Balansert klang Plasseringsvennlig Subutgang USB-inngang
Lite bass Begrenset lydtrykk Mangler hode­telefonutgang
Spesifikasjoner
  • 2 x 36 W
  • 55–20 000 Hz
  • 10,4 x 16,3 x 13,7 cm
Annonse
Annonse

Så lenge man har et strømuttak i nærheten, kan man koble hva man vil til de små AudioPro-høyttalerne. Addon One kalles de, og beskjedne mål og lav pris gjør dem godt egnet som erstatning for pc-høyttalerne i plast på skrivebordet, til eksterne høyttalere for flatskjermen. Eller rett og slett når man trenger lyd et sted hvor det ikke er praktisk med store høyttalere. AudioPro er bitte små høyttalere med innebygget forsterker – såkalt aktive høyttalere – og trenger dermed ikke stort mer enn en iPod for å spille. Plugg den ene høyttaleren til et strømuttak, og strekk en høyttalerkabel (medfølger) mellom dem, så er det bare å koble til en lydkilde.

Man kan koble en lydkilde enten til høyttalerens USB-inngang – rett fra pc-en – eller til en 3,5 mm minijackinngang. Den ene høyttaleren, den som har 2 x 36 W forsterker innebygget, har også en volumkontroll på baksiden. Et praktisk alternativ kan være å koble høyttalerne til det trådløse hjemmenettverket. Da trenger man AudioPros trådløse mottaker og sender som koster 2000 kroner i tillegg. De pengene bør man kanskje legge i en subwoofer siden de har en subutgang også, og bedre høyttaler- og signalkabler til Addon One.

For potensialet i de knøttsmå sorte eller hvite høyttalerne er utvilsomt til stede. Selv med en 9 cm stor/liten basshøyttaler og den obligatoriske 25 mm diskanten, lyder de små høyttalerne levende og klangrikt. Klangbalansen er strålende for en så liten høyttaler, selv om det ikke er mye bass og særlig ikke dypbass her. Leonard Cohens røst (Live in London) får likevel den klangfylde den fortjener, og vokalharmoniene til de to kordamene lyder klokkeklart. Det skapes ikke like mye dybde i lydbildet som på de 2,5 ganger dyrere Genelec 6010A, og det er heller ikke samme grad av detaljrikdom i de små AudioPro-høyttalerne.

Men som en erstatning for flatskjermens manglende lydmessige kvaliteter, eller en pc-høyttalers, er de glimrende til prisen. De passer inn overalt, og for de som ønsker det finnes det alltids en kompakt subwoofer, som AudioPros B1.9 til 3000 kroner, som kan løfte lydopplevelsen ytterligere og tilføre skikkelig bass.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.
Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!
Robotstøvsugerne er selvkjørende computere som kan fjerne støvet, vaske gulvet – og holde vakt.
Slanke høyttalere med voksen bass er ikke lett å finne, med mindre de heter PMC.
Er du sugen på ekte 8K-oppløsning uten å betale en formue? Da kan Samsung Q700T være rett medisin.
Fairphone 3 vil gjerne redde klimaet og gi deg god samvittighet på samme tid. Men selv om den grunnleggende ideen er god, feiler mobilen totalt.
Thorens er endelig der de skal være med en av de beste platespillerne vi har testet på lenge.
Nikon har lyttet til kritikken og perfeksjonert Z6 II, som med ett ble et av de beste kameraene du kan kjøpe.