: AudioPro Addon One

Aktiv tilleggshøyttaler

Her er en enkel og rimelig måte å skaffe seg lyd på. Nesten uansett hvor man er, og til en rimelig penge.
Lyd & Bilde mener
Balansert klang Plasseringsvennlig Subutgang USB-inngang
Lite bass Begrenset lydtrykk Mangler hode­telefonutgang
Spesifikasjoner
  • 2 x 36 W
  • 55–20 000 Hz
  • 10,4 x 16,3 x 13,7 cm
Annonse
Annonse

Så lenge man har et strømuttak i nærheten, kan man koble hva man vil til de små AudioPro-høyttalerne. Addon One kalles de, og beskjedne mål og lav pris gjør dem godt egnet som erstatning for pc-høyttalerne i plast på skrivebordet, til eksterne høyttalere for flatskjermen. Eller rett og slett når man trenger lyd et sted hvor det ikke er praktisk med store høyttalere. AudioPro er bitte små høyttalere med innebygget forsterker – såkalt aktive høyttalere – og trenger dermed ikke stort mer enn en iPod for å spille. Plugg den ene høyttaleren til et strømuttak, og strekk en høyttalerkabel (medfølger) mellom dem, så er det bare å koble til en lydkilde.

Man kan koble en lydkilde enten til høyttalerens USB-inngang – rett fra pc-en – eller til en 3,5 mm minijackinngang. Den ene høyttaleren, den som har 2 x 36 W forsterker innebygget, har også en volumkontroll på baksiden. Et praktisk alternativ kan være å koble høyttalerne til det trådløse hjemmenettverket. Da trenger man AudioPros trådløse mottaker og sender som koster 2000 kroner i tillegg. De pengene bør man kanskje legge i en subwoofer siden de har en subutgang også, og bedre høyttaler- og signalkabler til Addon One.

For potensialet i de knøttsmå sorte eller hvite høyttalerne er utvilsomt til stede. Selv med en 9 cm stor/liten basshøyttaler og den obligatoriske 25 mm diskanten, lyder de små høyttalerne levende og klangrikt. Klangbalansen er strålende for en så liten høyttaler, selv om det ikke er mye bass og særlig ikke dypbass her. Leonard Cohens røst (Live in London) får likevel den klangfylde den fortjener, og vokalharmoniene til de to kordamene lyder klokkeklart. Det skapes ikke like mye dybde i lydbildet som på de 2,5 ganger dyrere Genelec 6010A, og det er heller ikke samme grad av detaljrikdom i de små AudioPro-høyttalerne.

Men som en erstatning for flatskjermens manglende lydmessige kvaliteter, eller en pc-høyttalers, er de glimrende til prisen. De passer inn overalt, og for de som ønsker det finnes det alltids en kompakt subwoofer, som AudioPros B1.9 til 3000 kroner, som kan løfte lydopplevelsen ytterligere og tilføre skikkelig bass.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Asus ROG Flow X13 kan fint puttes i vesken, og den kan også brukes som nettbrett. Men den har grafikkrefter i tungvektsklassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Det beste kameraet vi har testet, har kommet i en mer kompakt utgave til lavere pris.
Nye 2021 Mercedes S-klasse er fylt med innovative og kresne løsninger for både øyne og ører. Vi har tilbrakt noen dager bak rattet for å se og høre hva nykommeren har å by på!
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 var den første mobilen med Qualcomms nye Snapdragon 888 prosessor. Det er mobilen du skal kjøpe hvis du vil ha mest for pengene.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.
Electrocompaniet har oppdatert sitt phono-trinn, men endringene er subtile.
Samsung Galaxy SmartTag er en liten Bluetooth-brikke som holder orden på eiendelene dine.