Search
Generic filters

: SVS PC12-Plus

Rakettbass

Høyttalersystemet M-Series 5.0 er ypperlig, bortsett fra at det trenger en subwoofer. Sjekk ut denne muskelbunten!

Med en 12-tommers nedoverfyrt bass, tre voksne refleksporter som peker oppover og med en forsterkerkraft på 525 kraftfulle watt, banker denne sylinderformete kjempesuben hardt nok til å få buksene til å riste.

Den er slett ikke pen å se på, og til tross for at sylinderformen gjør at den opptar mindre gulvplass, er den absolutt ikke diskré. Det er slett ikke sikkert verken du eller din bedre halvdel ønsker denne i stua.

Men vit hva du går glipp av i rene opplevelser. I motsetning til hva vi på forhånd hadde trodd, er den kjapp nok til å fungere godt på musikk i stereo, selv når vi snakker komplekse jazztoner, klassisk musikk fra et stort orkester, eller til brutale rytmer fra pop, hiphop eller rock. Den bør deles nokså lavt, 80 Hz eller lavere, da et stort basselement som dette ikke spiller rent nok lenger oppover. De aller fleste høyttalere takler en så lav deling.

Resultatet etter en god plassering (den trives godt i et hjørne) er en hardtslående, men veloppløst bassrespons som er meget imponerende til denne prisklassen å være. Vi vet knapt om noen likeprisete subwoofere som slår hardere og går dypere, og samtidig integreres såpass greit med høyttalerne.

Om du takler utseendet på dette beistet, er det bare å løpe og kjøpe. Det er det godt mulig jeg skal, etter litt smisking med madamen …

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

  Les også

  På jakt etter en storskjerm til fornuftig pris? Da kommer Sony XH8096 akkurat som bestilt.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er mye fetere!
  De som nettopp har bestilt seg flunkende ny Audi e-tron, UTEN å krysse av for Bang & Olufsen lydanlegg, får ha oss tilgitt når vi sier: Auda …!
  Yamaha viser med all tydelighet hvorfor de behersker high-end bedre enn de fleste, med en platespiller som river ned konvensjoner og går sin egen vei.
  De små Klipsch-høyttalerne banker lydplanker på spilleglede og lydtrykk, og funker like bra på tv-en som mobilen.
  OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.
  Bose Frames holder UV-strålene borte, samtidig som de sender luftige musikalske toner rett inn i øregangene dine. Er dette sommerens kuleste dings?
  Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elsykkelmodellene fra det hollandske selskapet, som mener at deres smarte og internettoppkoblede sykler er fremtidens mobilitet.

  Aktuelle tilbud

  Annonse
  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.