TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!

SVS PC12-Plus

Rakettbass

Høyttalersystemet M-Series 5.0 er ypperlig, bortsett fra at det trenger en subwoofer. Sjekk ut denne muskelbunten!

forfatter
Publisert 08.10.09 - 22:00

Med en 12-tommers nedoverfyrt bass, tre voksne refleksporter som peker oppover og med en forsterkerkraft på 525 kraftfulle watt, banker denne sylinderformete kjempesuben hardt nok til å få buksene til å riste.

Den er slett ikke pen å se på, og til tross for at sylinderformen gjør at den opptar mindre gulvplass, er den absolutt ikke diskré. Det er slett ikke sikkert verken du eller din bedre halvdel ønsker denne i stua.

Men vit hva du går glipp av i rene opplevelser. I motsetning til hva vi på forhånd hadde trodd, er den kjapp nok til å fungere godt på musikk i stereo, selv når vi snakker komplekse jazztoner, klassisk musikk fra et stort orkester, eller til brutale rytmer fra pop, hiphop eller rock. Den bør deles nokså lavt, 80 Hz eller lavere, da et stort basselement som dette ikke spiller rent nok lenger oppover. De aller fleste høyttalere takler en så lav deling.

Resultatet etter en god plassering (den trives godt i et hjørne) er en hardtslående, men veloppløst bassrespons som er meget imponerende til denne prisklassen å være. Vi vet knapt om noen likeprisete subwoofere som slår hardere og går dypere, og samtidig integreres såpass greit med høyttalerne.

Om du takler utseendet på dette beistet, er det bare å løpe og kjøpe. Det er det godt mulig jeg skal, etter litt smisking med madamen …

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Black Week Tilbud 30%
Kun 64,16 pr mnd i 12 mnd
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde