Search
Generic filters

SVS PC12-Plus

 itemprop
SVS PC12-Plus

Rakettbass

Høyttalersystemet M-Series 5.0 er ypperlig, bortsett fra at det trenger en subwoofer. Sjekk ut denne muskelbunten!

Med en 12-tommers nedoverfyrt bass, tre voksne refleksporter som peker oppover og med en forsterkerkraft på 525 kraftfulle watt, banker denne sylinderformete kjempesuben hardt nok til å få buksene til å riste.

Den er slett ikke pen å se på, og til tross for at sylinderformen gjør at den opptar mindre gulvplass, er den absolutt ikke diskré. Det er slett ikke sikkert verken du eller din bedre halvdel ønsker denne i stua.

Men vit hva du går glipp av i rene opplevelser. I motsetning til hva vi på forhånd hadde trodd, er den kjapp nok til å fungere godt på musikk i stereo, selv når vi snakker komplekse jazztoner, klassisk musikk fra et stort orkester, eller til brutale rytmer fra pop, hiphop eller rock. Den bør deles nokså lavt, 80 Hz eller lavere, da et stort basselement som dette ikke spiller rent nok lenger oppover. De aller fleste høyttalere takler en så lav deling.

Resultatet etter en god plassering (den trives godt i et hjørne) er en hardtslående, men veloppløst bassrespons som er meget imponerende til denne prisklassen å være. Vi vet knapt om noen likeprisete subwoofere som slår hardere og går dypere, og samtidig integreres såpass greit med høyttalerne.

Om du takler utseendet på dette beistet, er det bare å løpe og kjøpe. Det er det godt mulig jeg skal, etter litt smisking med madamen …

annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre.

  Har du noe å tilføye?
  Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
  Motta varsler
  Varlse meg om
  4 Kommentarer
  nyeste
  eldste mest poulære
  Inline Feedbacks
  View all comments

  Alternativer til SVS PC12-Plus

  Stortest av 7 subwoofere 4

  Brutale basskanoner

  Hvis du synes hi-fi eller hjemmekinoanlegget ditt låter litt blodfattig og spinkelt, kan det skyldes akutt underskudd på BASS. Vi har testet 7 potente subwoofere som kan gi anlegget ditt en lydmessig kickstart!

  M&K Sound MP-9 5.1

  Disse høyttalerne baseres rundt en lydplanke, men er ekte vare.

  Vil du ha dypbass, ordentlig bass som røsker tak i deg og setter omverdenen i bevegelse? Da trenger du en real subwoofer!

   data-srcset

  En Kreisel-subwoofer leverer kraftig og dyp nok bass for de aller fleste. Da må vel et gedigent bass-tårn med fire stykk stablet oppå hverandre låte temmelig spinnvilt…? Gjør deg klar for en underjordisk bassopplevelse…

   data-srcset

  Pinell Precision er et par meget lekre og kompakte bokhyllehøyttalere, som sammen med de passive basshøyttalerne Foundation med sidemonterte 8-tommere, utgjør et par minst like lekre gulvhøyttalere. De gir et åpent lydbilde, med en meget dynamisk mellomtone som kommer både sangstemmer og instrumenter til gode. Sammen med basshøyttalerne får du den nødvendige dybden i bassområdet.

   data-srcset

  En av verdens mest berømte subwooferprodusenter er tilbake i full vigør. Ken Kreisels siste kreasjon er et bassmonster vi ikke glemmer med det første!

   data-srcset

  Ingen høyttalertype er så myteomspunnet som den dedikerte subwooferen. Passer den i et høykvalitets musikkanlegg eller fungerer den best på film?

   data-srcset

  Høyttalersystemet M-Series 5.0 er ypperlig, bortsett fra at det trenger en subwoofer. Sjekk ut denne muskelbunten!

  Høyttalere for veggmontering har tidligere kommet i to typer: De som er dekorative og de som låter bra. Dali har forsøkt seg på begge deler med vegghøyttalerne MOTIF.

   data-srcset

  De mindre høyttalerne fra Piega mangler bare én ting, og her er løsningen. En kompakt subwoofer i samme høye kvalitet.

   data-srcset

  Bass er en viktig del av lydopplevelsen enten du lytter til musikk eller ser på film. Og den beste bassgjengivelsen oppnår du med en dedikert dypbasshøyttaler. Vi har testet 6 subwoofere i forskjellige størrelse og prisklasser, med et felles mål om å riste skikkelig liv i hjemmeanlegget ditt!

   data-srcset

  Mange tror at en subwoofer er en slags boombox. En sub av skikkelig kvalitet beviser imidlertid at musikken aldri er komplett uten grunnmur. Noe disse duellantene til 18 000 kroner beviser til det fulle!

  SOMMERTILBUD
  6 UKER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
  PRØV i 6 UKER
  close-link