: Samsung Corby

Samsung Corby

Lyd & Bilde mener

Meget billig Brukbar musikkspiller Trykkfølsom skjerm Radio
Ikke 3G eller WLAN Mangler egen betjeningsknapper for musikkspilleren

Vi er så vant til at alle telefoner er 3G-telefoner at øyenbry- nene blir hevet vesentlig når vi plutselig blir presentert for en touch-mobil som ikke støtter dette. Den har faktisk ikke WLAN eller GPS heller. Kameraet har ikke mer enn 2 megapiksler så det er ikke noe å skrive hjem om her heller. Det er litt Porche på utsiden og 2CV-motor inni.

For små budsjetter
Dette er en mobil for deg som ikke skal gjøre mye på nettet, ikke ta supre bilder,ikkefinnefram påstederduikkeerkjentmenlikevelvilhaenkul mobil. Denne telefonen ser faktisk ganske bra ut og den har som sagt trykkfølsom skjerm. I og med de begrensede funksjonene blir det også en billig telefon å bruke. På denne måten er dette en utmerket måte å holde telefonregningen på et fornuftig nivå. Hva er det så den kan? Den har fak- tisk en musikkspiller som fungerer ganske greit. Dette er ikke noen super- spiller, men det holder fint som en enkel musikkenhet. Med de medfølgen- de øreproppene har du en mobiltelefon som gir deg god underholdning underveis. Det er også enkelt å bruke og du får også vist plateomslagene når du spiller album eller låter. Den har et enkelt lyforbedringssytem som faktisk virker ganske bra. I tillegg har telefonen også FM-radio.
Grei bruk
Telefonen har et enkelt og greit grensesnitt. Det får ikke noen premie, men du får gjort det du vil den skal gjøre på en enkel og effektiv måte. Skjermen er som sagt trykkfølsom og den er ment for fingerbruk. Det følger derfor ingen penn med. Skjermen er resistiv så du må trykke ganske bestemt for at den skal reagere. Ikke slik iPhones skjerm fun- gerer, bare ved lett berøring. I og med at det er en ungdomstelefon kan du få tilgang til meldinger fra Facebook, MySpace og Twitter. Her kan du følge vennene dine etter hvert som de oppdaterer hva de driver med. Den støtter også de viktigste e-post-protokollene, men dette er en meget enkel e-postleser. Den har også en nettleser, men i og med at dette ikke er en 3G-telefon må du holde deg til WAP eller internettsider som er tilpasset mobilbruk. Den er ut- styrt med 40 MB minne og den har i tillegg mulighet for å oppdateres til 8 GB via ekstra minnekort.
Konklusjon
Dette er en telefon som er svært en- kel. Den inneholder ikke stort, men har du ikke de store behovene for raske datanett og godt kamera kan det likevel være en grei telefon. Dens viktigste fortrinn er at den er en bruk- bar musikkspiller, den har radio og sist men ikke minst den er billig. Kjøper du den med abonnement kan du kom- me helt ned i 1 krone.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 3 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Nye iPhone 12 Pro feier gulvet med konkurrentene, og har det beste kameraet vi har sett til nå.
  Huaweis første hi-fi-høyttaler imponerer. Ikke rart, når det er Devialet som står for lyden.
  *Oppdatert med video* Mercedes EQC byr på en støysvak, silkemyk og ultra-komfortabel kjøreopplevelse. Det eneste som bryter stillheten, er det saftige lydanlegget fra Burmester!
  Premium-lydplanken LG SN8YG har det du trenger av utstyr, og lydmessig har LG skjerpet seg. Men hva pokker har de tenkt på med appen?

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Marantz nyeste CD-spiller er også en nettverkspiller, og en nettradio, og en DAC, og en forforsterker, og en….
  Det var en gang at Apples MacBook Air var det helt naturlige valget hvis man skulle ha en rimelig og ultraslank bærbar maskin. Er det fortsatt tilfellet?
  Marantz Model 30 er en praktfull forsterker for både øyne og ører, og kvaliteten går utenpå det meste.
  En nettverksspesialist og et high-end-lydselskap har sammen laget en smart-høyttaler i hi-fi-kvalitet.
  Lyden fra den enorme V8-eren klarer ikke å overdøve anlegget, som er et selvsagt valg på en BMW.
  Annen utgave av den minste Citation-smarthøyttaleren.
  For prisen av et par støykansellerende hodetelefoner gir Philips Fidelio X3 uendelig mye bedre lyd.
  Xperia 5 II er ikke bare like bra som Xperia 1 II, den er i flere tilfeller bedre!
  Sony A85 er en jevnt over glimrende OLED-TV med flott bilde og usynlig, men tydelig lyd!
  Denons jubileums-spiller kan ta seg kjærlig av CD-ene dine i mange år fremover. Men strømmingen får en kald skulder.
  Vi spurte, leserne svarte. Med nesten 4500 stemmer er iPhone 11 kåret som vinner av kamerablindtesten.
  Sonus faber Lumina III er det opplagte valg av høyttalere til mindre rom