Search
Generic filters

: Monster Turbine Pro ørepropper

Profflyd i øret

Hvis Monster mener at Turbine Pro er gode nok for proffene, bør de være gode nok for vanlige dødelige også.

Lyd & Bilde mener

Stort lydbilde Praktfull klang Fyldig bass Solid kvalitet
Høy pris
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 3 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Monster Turbine Pro

Disse øreproppene må man ikke forveksle med Monsters Turbine-propper. De deler samme form og design i solid lettmetall, hentet fra RCA-pluggene på Monster Cables signalkabler, men Pro-utgaven har enda bedre lyd. I hvert fall den kobberfargede versjonen av Turbine Pro. For øreproppene finnes i to versjoner. En forgylt versjon kalt Pro Gold som har litt ekstra skyv i bassen, for som Monster selv sier det, å skape følelsen av å ha en subwoofer i øret. Her tester vi Pro Copper, som Monster hevder har en mer nøytral klangbalanse enn Gold-versjonen, for å tekkes kresne audiofile.

Hvilket den bør lykkes godt med. Turbine Pro (Copper) er en bedre ørepropp enn den originale Turbine-versjonen, men det koster å være kar. 2500 kroner er ikke småtterier, men så innfris forventningene til fulle. Glem skingrende og tynn lyd, Pro-proppene overøser deg med et vell av klangfarger og har ordentlig kontroll på en fyldig og potent bass. Vokaler og instrumenter i mellomtoneregisteret lyder stort og klart på samme tid. Diskantgjengivelsen er luftigere og åpnere enn fra de originale Turbine-proppene, og samtidig makter de å låte behagelig og lytefritt.

Konklusjon
Pro-proppene passer alt av bærbare musikkspillere. De er solid og tillitsvekkende laget, og det følger med flere størrelser silikonpropper og to små futteraler. Et lite og lett i kunststoff, og et litt større i kunstskinn med plass til ekstra silikonpropper. Den store og varme, fyldige klangen minner mer om store hodetelefoner enn ørepropper. Turbine Pro egner seg like godt til hardtslående rock som til sart jazz og pop. Med litt mer finmasket og detaljert lyd, ville de vært de perfekte øreproppene til allround-bruk.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
Logg inn for å lese videre eller få tilgang til testen her.

Marius


Siste artikler:

Kommenter

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Denons jubileums-spiller kan ta seg kjærlig av CD-ene dine i mange år fremover. Men strømmingen får en kald skulder.
  Vi spurte, leserne svarte. Med nesten 4500 stemmer er iPhone 11 kåret som vinner av kamerablindtesten.
  Sonus faber Lumina III er det opplagte valg av høyttalere til mindre rom
  Samsung HW-Q950T er den nyeste toppmodellen, og den skuffer ikke. Denne lydplanken er det krutt i!

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  Med sin saftige kontrast og fargestrålende Ambilight-lys, gir Philips OLED805 en virkelig heftig bildeopplevelse.
  OnePlus 8T er et kompromiss. Derfor må man holde tungen rett i munnen hvis man vurderer et kjøp. For de fleste er OnePlus 8T blant de beste mobiltelefonene på markedet, mens forbrukere med spesielle behov bør se etter noe annet.
  Endelig et Wi-Fi 6 meshnettverk som folk flest har råd til. Er det bare å spenne sikkerhetsbeltet og gjøre klar for superhastigheter?
  Dyson Lightcycle Morph er noe helt for seg selv. Den kan det meste, men samarbeider dårlig.
  Hvis du er villig til å gi avkall på Dolby Atmos og DTS:X, finnes det neppe noen bedre lydplanke til prisen, enn Samsung HW-Q66T.
  Det er få lydplanker som klarer å simulere surroundlyd som Sony HT-G700.
  TCL C815 byr på flott bildekvalitet og flust med smarte finesser til en fornuftig pris. Her får du til og med glimrende lyd!
  Endelig en interiørvennlig subwoofer som gir skikkelig fysisk bass! Ja, det koster, men betaler tilbake i form av nydelige basstoner på musikk og heftige basseffekter på film. Fra et slankt format som du kan henge på veggen.
  Denon feirer sin egen 110-års fødselsdag med en forsterker der det er jobbet ekstra med den gode lyden.
  Det er sjelden jeg har blitt forbanna over et produkt. Spesielt et så brukervennlig et som Google Nest Audio.
  TCL Ray-Danz TS9030 benytter smarte akustiske løsninger fremfor avansert DSP, for å simulere surroundlyd.
  De ser nydelige ut, men det er ikke bare det kosmetiske som er tiltalende med B&W 702 S2 Signature.