: Monster Turbine Pro

Monster Turbine Pro

Disse øreproppene må man ikke forveksle med Monsters Turbine-propper. De deler samme form og design i solid lettmetall, hentet fra RCA-pluggene på Monster Cables signalkabler, men Pro-utgaven har enda bedre lyd. I hvert fall den kobberfargede versjonen av Turbine Pro. For øreproppene finnes i to versjoner. En forgylt versjon kalt Pro Gold som har litt ekstra skyv i bassen, for som Monster selv sier det, å skape følelsen av å ha en subwoofer i øret. Her tester vi Pro Copper, som Monster hevder har en mer nøytral klangbalanse enn Gold-versjonen, for å tekkes kresne audiofile.

Hvilket den bør lykkes godt med. Turbine Pro (Copper) er en bedre ørepropp enn den originale Turbine-versjonen, men det koster å være kar. 2500 kroner er ikke småtterier, men så innfris forventningene til fulle. Glem skingrende og tynn lyd, Pro-proppene overøser deg med et vell av klangfarger og har ordentlig kontroll på en fyldig og potent bass. Vokaler og instrumenter i mellomtoneregisteret lyder stort og klart på samme tid. Diskantgjengivelsen er luftigere og åpnere enn fra de originale Turbine-proppene, og samtidig makter de å låte behagelig og lytefritt.

Konklusjon
Pro-proppene passer alt av bærbare musikkspillere. De er solid og tillitsvekkende laget, og det følger med flere størrelser silikonpropper og to små futteraler. Et lite og lett i kunststoff, og et litt større i kunstskinn med plass til ekstra silikonpropper. Den store og varme, fyldige klangen minner mer om store hodetelefoner enn ørepropper. Turbine Pro egner seg like godt til hardtslående rock som til sart jazz og pop. Med litt mer finmasket og detaljert lyd, ville de vært de perfekte øreproppene til allround-bruk.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.
Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!
Robotstøvsugerne er selvkjørende computere som kan fjerne støvet, vaske gulvet – og holde vakt.
Slanke høyttalere med voksen bass er ikke lett å finne, med mindre de heter PMC.
Er du sugen på ekte 8K-oppløsning uten å betale en formue? Da kan Samsung Q700T være rett medisin.