Monster Turbine Pro

Monster Turbine Pro

Disse øreproppene må man ikke forveksle med Monsters Turbine-propper. De deler samme form og design i solid lettmetall, hentet fra RCA-pluggene på Monster Cables signalkabler, men Pro-utgaven har enda bedre lyd. I hvert fall den kobberfargede versjonen av Turbine Pro. For øreproppene finnes i to versjoner. En forgylt versjon kalt Pro Gold som har litt ekstra skyv i bassen, for som Monster selv sier det, å skape følelsen av å ha en subwoofer i øret. Her tester vi Pro Copper, som Monster hevder har en mer nøytral klangbalanse enn Gold-versjonen, for å tekkes kresne audiofile.

Hvilket den bør lykkes godt med. Turbine Pro (Copper) er en bedre ørepropp enn den originale Turbine-versjonen, men det koster å være kar. 2500 kroner er ikke småtterier, men så innfris forventningene til fulle. Glem skingrende og tynn lyd, Pro-proppene overøser deg med et vell av klangfarger og har ordentlig kontroll på en fyldig og potent bass. Vokaler og instrumenter i mellomtoneregisteret lyder stort og klart på samme tid. Diskantgjengivelsen er luftigere og åpnere enn fra de originale Turbine-proppene, og samtidig makter de å låte behagelig og lytefritt.

Konklusjon
Pro-proppene passer alt av bærbare musikkspillere. De er solid og tillitsvekkende laget, og det følger med flere størrelser silikonpropper og to små futteraler. Et lite og lett i kunststoff, og et litt større i kunstskinn med plass til ekstra silikonpropper. Den store og varme, fyldige klangen minner mer om store hodetelefoner enn ørepropper. Turbine Pro egner seg like godt til hardtslående rock som til sart jazz og pop. Med litt mer finmasket og detaljert lyd, ville de vært de perfekte øreproppene til allround-bruk.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.