Nyhet

WhatsApp får nye funksjoner

Den mest populære chat-appen i verden får bl.a. animerte klistremerker, og det blir også enklere å legge til nye kontakter.

Skrevet av / 07.07.20 - 02:27
WhatsApp får nye funksjoner

De fleste av oss har nok Facebook-eide WhatsApp installert på telefonen

Chat-appen er den mest populære av sitt slag med 2 milliarder registrerte brukere på verdensbasis, og ifølge WhatsApps offisielle blogg får de mange brukerne snart nye funksjoner, som nok vil bli populære.

QR-koder

Inntil nå har man vært nødt til å manuelt legge til en ny kontakts navn og telefonnummer på mobilen, før personen ble tilgjengelig som kontakt i WhatsApp. Men det er nå slutt på.

WhatsApp innfører nemlig QR-koder i appen, slik at person A bare trenger å scanne person B sin QR-kode for å lynrask legge dem til som kontakt.

Dark Mode til WhatsApp Desktop

Bruker du WhatsApp på datamaskinen via desktop-appen eller WhatsApp Web? Da er det gode nyheter dersom du foretrekker den populære Dark Mode.

Muligheten for å aktivere nattmodus finnes allerede i WhatsApp til iOS og Android, noe som har vært populært blant mange mobilbrukere. Nå kommer funksjonen endelig til datamaskinen også, slik at du kan chatte utover natten uten å ødelegge øynene.

Animerte klistremerker

Om man liker å uttrykke seg ved hjelp av klistremerker og emojis, har man allerede et godt utvalg i WhatsApp. Men nå får man enda flere måter å uttrykke seg på, når en rekke nye animerte klistremerker kommer til appen.

De nye funksjonene rulles ut via oppdateringer til alle WhatsApp-brukere i løpet av de kommende ukene. Under kan du se en video hvor WhatsApp selv presenterer nyhetene.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top