WhatsApp får nye funksjoner

Den mest populære chat-appen i verden får bl.a. animerte klistremerker, og det blir også enklere å legge til nye kontakter.
Annonse
Annonse
forfatter

De fleste av oss har nok Facebook-eide WhatsApp installert på telefonen

Chat-appen er den mest populære av sitt slag med 2 milliarder registrerte brukere på verdensbasis, og ifølge WhatsApps offisielle blogg får de mange brukerne snart nye funksjoner, som nok vil bli populære.

QR-koder

Inntil nå har man vært nødt til å manuelt legge til en ny kontakts navn og telefonnummer på mobilen, før personen ble tilgjengelig som kontakt i WhatsApp. Men det er nå slutt på.

WhatsApp innfører nemlig QR-koder i appen, slik at person A bare trenger å scanne person B sin QR-kode for å lynrask legge dem til som kontakt.

Dark Mode til WhatsApp Desktop

Bruker du WhatsApp på datamaskinen via desktop-appen eller WhatsApp Web? Da er det gode nyheter dersom du foretrekker den populære Dark Mode.

Annonse

Muligheten for å aktivere nattmodus finnes allerede i WhatsApp til iOS og Android, noe som har vært populært blant mange mobilbrukere. Nå kommer funksjonen endelig til datamaskinen også, slik at du kan chatte utover natten uten å ødelegge øynene.

Animerte klistremerker

Om man liker å uttrykke seg ved hjelp av klistremerker og emojis, har man allerede et godt utvalg i WhatsApp. Men nå får man enda flere måter å uttrykke seg på, når en rekke nye animerte klistremerker kommer til appen.

De nye funksjonene rulles ut via oppdateringer til alle WhatsApp-brukere i løpet av de kommende ukene. Under kan du se en video hvor WhatsApp selv presenterer nyhetene.

https://www.youtube.com/watch?v=u-7Sl31uH4Q

 

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Galaxy A52 og Galaxy A72 får 90 Hz, mens skjermen på Galaxy A52 5G kommer helt opp til 120 Hz.
Volkswagen ID.4 har ankommet norske forhandlere. Vi har tatt en rask titt - og lytt - på infotainment-systemet!
Canon oppgraderer EOS M50 Mark II med flere videofunksjoner.
Den nye, internasjonale, strømmetjenesten Paramount+ kommer snart til Norden. Nå er prisen (og litt av innholdet) klar.
Ryktet sier at Sony WF-1000XM4 er like rundt hjørnet
Etter en fullstendig mislykket forhåndsreservering av den elektriske SUV-en IONIQ 5 tirsdag, var det ingen som kom igjennom og fikk reservert. Hyundai gjør nå et nytt forsøk.
Med radar og 3D-teknologi får du full kontroll med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe for oss nordmenn.
Razer Kiyo Pro takler både Zoom-møter om dagen og stemningslys i gamingrommet.
Med lanseringen av Star kan Disney+ tilby 300 "nye" film- og serietitler - inkludert Die Hard og Big Sky.
Sony slipper FX3 for håndholdt proffvideo.
Det har ikke vært en god start for IONIQ 5-lanseringen.
Spotify melder at de snart vil øke lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV IONIQ 5 får god plass, og setter sikkerhet i fokus. Lyden er fra Bose!