Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Verdens første Lightning-dokker

JBL OnBeat Micro og JBL Venue LT er verdens første dokkinghøyttaler med Apples Lightning-kontakt.

Skrevet av / 16.11.12 - 15:42
Verdens første Lightning-dokker

Både JBL OnBeat Micro og JBL Venue LT har Lightning-kontakten som brukes i den nye iPhone 5, den nye 5. generasjons iPod Touch og 7. generasjons iPod Nano. Og selvsagt de nye iPad-nettbrettene, hvorav iPad Mini kan dokkes på den større Venue LT. OnBeat Micro lar deg ikke dokke iPad-ene, men de kan derimot kobles til USB-inngangen.

Kontakten kan vugges frem og tilbake på dokken, slik at den ikke skal ta skade om du fester eller fjerner avspilleren fra en skrå vinkel.

JBL OnBeat Micro kommer til å koste under tusenlappen og er tilgjengelig 1. desember. Dokken kan enten gå på strøm, eller fire AAA-batterier som da skal gi 5 timer spilletid.

JBL Venue LT vil koste rundt 2.000 kroner og skal lanseres mot slutten av året. I tillegg til å kunne dokke eller USB-tilkoble Apples iDingser, har Venue LT trådløs Bluetooth-overføring som er kompatibel med alle avspillere med dette.

Begge dokkene kan fjernstyres med en ny JBL-app. Men står ikke allerede Apple-dingsen dokket? Denne får være forbeholdt de med flere dingser, som kan dokke den ene og styre med den andre.

nordic.harman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top