Verdens første Lightning-dokker

JBL OnBeat Micro og JBL Venue LT er verdens første dokkinghøyttaler med Apples Lightning-kontakt.
forfatter

Både JBL OnBeat Micro og JBL Venue LT har Lightning-kontakten som brukes i den nye iPhone 5, den nye 5. generasjons iPod Touch og 7. generasjons iPod Nano. Og selvsagt de nye iPad-nettbrettene, hvorav iPad Mini kan dokkes på den større Venue LT. OnBeat Micro lar deg ikke dokke iPad-ene, men de kan derimot kobles til USB-inngangen.

Kontakten kan vugges frem og tilbake på dokken, slik at den ikke skal ta skade om du fester eller fjerner avspilleren fra en skrå vinkel.

JBL OnBeat Micro kommer til å koste under tusenlappen og er tilgjengelig 1. desember. Dokken kan enten gå på strøm, eller fire AAA-batterier som da skal gi 5 timer spilletid.

JBL Venue LT vil koste rundt 2.000 kroner og skal lanseres mot slutten av året. I tillegg til å kunne dokke eller USB-tilkoble Apples iDingser, har Venue LT trådløs Bluetooth-overføring som er kompatibel med alle avspillere med dette.

Begge dokkene kan fjernstyres med en ny JBL-app. Men står ikke allerede Apple-dingsen dokket? Denne får være forbeholdt de med flere dingser, som kan dokke den ene og styre med den andre.

nordic.harman.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også