Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Samsung The Frame 3.0 klar for Norden

Samsungs populære ramme-TV er tilbake i ny versjon, denne gangen med QLED-teknologi.

Skrevet av / 16.05.19 - 17:06
Samsung The Frame 3.0 klar for Norden

Samsungs billedskjønne designmodell The Frame har blitt en salgssukess her i Norden. Takket være smart, slank design, utskiftbare rammer og ikke minst, digitale fotografier på skjermen, klarer den å imitere et ekte fotografi eller maleri. Dette har gjort The Frame til et populær valg blant dem som vil ha en diskré TV som glir ubemerket inn i interiøret.

Konseptet er gjennomført ned til minste detalj, men da vi testet forrige generasjon av The Frame, bemerket vi at bildekvaliteten gjerne kunne vært litt sprekere og mer kontrastrik, spesielt sammenlignet med selskapets egne QLED-modeller.

Som sagt, så gjort: På 3.0 versjonen av The Frame har Samsung implementert den allerede velkjente kvanteprikk-teknologien som forbedrer fargegjengivelsen og lysutbyttet betraktelig. Dermed er det grunn til å forvente at The Frame får en bildekvalitet som matcher det flotte designet, og ikke minst den litt mer «eksklusive» prislappen.

Art Store: Utvidet kunstgalleri

Et av hovedpunktene ved The Frame, ved siden av utseendet, er tilgangen til Samsungs digitale kunstgalleri Art Store. Her kan man (mot betaling/abonnement) få tilgang til eksklusive fotografier og malerier fra kjente internasjonale profiler.

Da Samsung nylig presenterte The Frame 3.0 i Oslo, kunne de også fortelle at de har fått med Emil Sollie som første nordmann med i porteføljen. Emil Sollie er en kjent actionfotograf som har fotografert for Red Bull, Nike, The North Face, X-Games, Bergans, Visit Norway og mange flere. Flere av hans bilder er nå tilgjengelig i Samsungs Art Store.

The Frame 3.0 / 2019 er tilgjengelig i 43″, 49″, 55″ og 65″ skjermstørrelse. Den kommer med smarte One Connect boks med strøm og signal i samme kabel, og det følger ned No Gap veggfeste i esken. Rammer i valgfrie utførelser koster ekstra. 

The Frame selges eksklusivt hos Elkjøp i Norden.

The Frame 3.0 hos Samsung.no

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top