Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nye Netflix-funksjoner

I det siste har Netflix fått en del teknologiske oppdateringer. De seneste oppsummeres her.

Skrevet av / 31.05.13 - 11:47
Nye Netflix-funksjoner

ISP-indeks
Hver måned slipper Netflix nye målinger av ISP-ene i Norge, og hvilken internettilbyder som gir best Netflix-opplevelse. Med andre ord, hvilken som gjennomsnittlig har den beste og mest stabile internetthastigheten.

Hver måned slipper Netflix nye målinger av ISP-ene i Norge, og hvilken internettilbyder som har den beste internetthastigheten.
Hver måned slipper Netflix nye målinger av ISP-ene i Norge, og hvilken internettilbyder som har den beste internetthastigheten.

I følge Netflix er det foreløpig Get som ligger an til den beste opplevelsen, mens Sverige topper listen i Norden med høyest strømmehastighet.

Mer om Netflix ISP-index her.

iPad
iPad-appen til Netflix har blitt oppdatert med”post play”-funksjon, som gjør det enklere å se flere episoder av en serie etter hverandre. Hvis du velger å ikke gjøre noe etter å ha sett en episode, vil neste episode starte etter ti sekunder. Videre, når du har sett ferdig en film, dukker tre forslag til nye filmer opp på skjermen. Om du ikke ønsker å se noen av disse, kan du gå tilbake å lete etter annet innhold. De som bruker Netflix på PlayStation 3 har allerede hatt denne funksjonen en stund.

Etter å ha sett en episode, starter neste episode om ti sekunder.
Etter å ha sett en episode, starter neste episode om ti sekunder.

PS3
PS3-appen har også fått nye funksjoner. Designen har fått flere likhetstrekk med internettutgaven, samt nettbrett og smarttelefon. En ny funksjon er at man nå kan forandre språk og teksting under avspilling, uten å måtte gå tilbake til innholdsoversikten.

I tillegg er PS3-appens «trickplay»-funksjon oppdatert. Spoling frem og tilbake i innholdet går raskere, i tillegg til at man enkelt kan hoppe ti sekunder tilbake ved å trykke på venstre piltast én gang.

Funksjonene vil også komme på utvalgte Smart-TV-er og Blue-Ray spillere.

På PS3 kan man nå forandre språk og undertekst under avspilling.
På PS3 kan man nå forandre språk og undertekst under avspilling.

netflix.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top