Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

Ny Get boks klar for Google Assistant

Med 4K og Google ombord, er Gets nye tv-boks litt bedre og litt smartere.

Skrevet av / 30.01.19 - 13:48
Ny Get boks klar for Google Assistant

Den nye Get boX (ja, stor X, liten b), støtter både lineær tv og appbaserte strømmetjenester. Den får også stemmestyring via Google Assistant, og er klar for innhold i 4K-oppløsning.

Den er betydelig mer avansert enn den forrige mottakeren, som kom i 2013, og som vi da mente var markedets mest komplette tv-boks.

Dette er den råeste tv-boksen som finnes på det norske markedet. Den er bedre enn konkurrentene på alle parametere og den vil fortsette å ligge i forkant fordi den er basert på Google sin åpne standard. Vi mener med hånden på hjertet at dette er et billigere og bedre alternativ til alle løsninger, også Apple-TV, sier Espen Åtland, TV-og Underholdningssjef i Get, i en pressemelding.

Get boX er langt mer avansert, og først og fremst smartere. Den vil etterhvert kunne integreres i et smarthjem og kobles med andre enheter.

Les også: Samsung Smart TV får iTunes og AirPlay 2

Stemmestyring med Google Assistant blir tilgjengelig når den slippes for boksens Android TV-plattform, og brukerne kan selv laste ned apper akkurat som på en Apple TV.

Boksen har også Wifi og Chromecast innebygget Chromecast, og kan lagre opptakene dine i skyen.

Les også: Derfor blir Google Home det neste store

Lineær tv kan også strømmes fra tv-boksen trådløst til mobilen, over det nye 5G-nettet til Telia, hvis man feks. har et et Telia X-mobilabonnement.

Get-kundene kan abonnere på den nye boksen for 49 kr i måneden, og det er mulig å leie flere bokser samtidig. Leieforholdet kan sies opp når man ønsker.

Get lanserer også to nye strømmetjenester sammen den nye boksen, Fox+ og National Geographic+.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top