TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Ny B&O-TV i eik og glass

Akustisk design, bygget på erfaringene fra BeoLab 18

forfatter
Publisert 10.08.16 - 13:32

Designet med frontlameller i eik ser klassisk ut, men bak det mørke glasspanelet på BeoVision 14 finner man et moderne 4K Ultra HD-panel i enten 40″ eller 55″ størrelse.

Bak de syltynne eike-lamellene er et par spesiallagde treveishøyttalere. Den trebekledde fronten er basert på det akustiske designet til Beolab 18- høyttaleren.

Enkel tilgang til ditt favorittinhold
BeoVision 14 er basert på Android-platformen, dermed er dett lett å finne masser av webbasert innhold og apper for underholdning, nyheter og spill.

Siden Google Cast er integrert kan man streame film, bilder og musikk direkte fra mobil eller nettbrett. BeoVision 14 støtter HEVC/H-265-videoformatet, som gjør det mulig å streame 4K-video direkte fra nettet.

Som andre B&O-produkter kan tv’en også integreres i et BeoLink Multiroom-system.

BeoVision 14 kan plaseres på tre forskjellige måter: På et motorisert gulvstativ, som kan justeres ved hjelp av fjernstyring, på veggen (høyre- eller venstrehengselet) eller tilbakelent på et faststående stativ.

Hvis ikke eiketre passer inn i innredningen kan man også få en stoffdekket front i mange ulike farger.

Pris og tilgjengelighet

BeoVision 13 kan kjøpes i Bang & Olufsen butikker til en veiledende salgspris fra 61.890 kroner (40″ med eiketrelameller) og 82.990 kroner (55″ med eiketrelameller)

Bang & Olufsen

BeoVision 14 fås i 40" og 55". Foto: B&O
BeoVision 14 fås i 40″ og 55″. Foto: B&O

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
OLED pluss Ambilight = større innlevelse! Philips er tilbake med nok en fargesprakende OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er det duket for en nydelig bildeopplevelse.
YouTube går vertikalt på TV-skjermen Nå kan du snart se de vertikale videosnuttene i YouTube-appen til smart TV.
Den største TV-en vi noen gang har testet Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.
Samsung TV-eier? Da bør du lese dette! Apple TV-appen til Samsung TV strømmer nå utvalgt innhold i det åpne HDR10+ formatet – som et alternativ til Dolby Vision.
MiniLED gir bedre kontrast Sony har oppgradert en av sine beste LCD-skjermer med et finmasket MiniLED-baklys. Det gir imponerende presis kontrast og lysstyrke, men det er fortsatt rom for forbedring…
Kan 8K-TV bli forbudt? Strengere EU-krav til energieffektivitet kan sette en stopper for sylskarpe, men strømslukende 8K-TV-er.
Følg Lyd & Bilde