UHD-TV

Akustisk design, bygget på erfaringene fra BeoLab 18
forfatter

Designet med frontlameller i eik ser klassisk ut, men bak det mørke glasspanelet på BeoVision 14 finner man et moderne 4K Ultra HD-panel i enten 40″ eller 55″ størrelse.

Bak de syltynne eike-lamellene er et par spesiallagde treveishøyttalere. Den trebekledde fronten er basert på det akustiske designet til Beolab 18- høyttaleren.

Enkel tilgang til ditt favorittinhold
BeoVision 14 er basert på Android-platformen, dermed er dett lett å finne masser av webbasert innhold og apper for underholdning, nyheter og spill.

Siden Google Cast er integrert kan man streame film, bilder og musikk direkte fra mobil eller nettbrett. BeoVision 14 støtter HEVC/H-265-videoformatet, som gjør det mulig å streame 4K-video direkte fra nettet.

Som andre B&O-produkter kan tv’en også integreres i et BeoLink Multiroom-system.

BeoVision 14 kan plaseres på tre forskjellige måter: På et motorisert gulvstativ, som kan justeres ved hjelp av fjernstyring, på veggen (høyre- eller venstrehengselet) eller tilbakelent på et faststående stativ.

Hvis ikke eiketre passer inn i innredningen kan man også få en stoffdekket front i mange ulike farger.

Pris og tilgjengelighet

BeoVision 13 kan kjøpes i Bang & Olufsen butikker til en veiledende salgspris fra 61.890 kroner (40″ med eiketrelameller) og 82.990 kroner (55″ med eiketrelameller)

Bang & Olufsen

BeoVision 14 fås i 40" og 55". Foto: B&O
BeoVision 14 fås i 40″ og 55″. Foto: B&O

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.