Strømming

Med Netflix kan man strømme et enormt utvalg tv-serier og film, til tv-en. Tjenesten kommer til Norge senere i år.
forfatter

I USA er Netflix en populær abonnementstjeneste, hvor brukerne kan strømme tv-serier og filmer, rett til tv-en i stuen. Netflix finnes også som app til smartmobiler og nettbrett, og man kan bruke tjenesten påå en PC eller en Mac. Mulighetene er nærmest endeløse. Det samme er utvalget. Vel og merke i USA.

Hvor mye som vil bli tilgjengelig av tv-serier og film når Netflix kommer til Norge senere i år, er et åpent spørsmål. Mye vil avhenge av rettigheter, og kringkasterne sitter på en del av dem, så gjenstår det å se hvor mange NRK- eller TV2-serier som blir tilgjengelig for abonnentene på Netflix.

Netflix kan også brukes på en Apple TV, men foreløpig er det usikkert om den vil støtte Netflix i Norge.

Les testen av Apple TV her.

Abonnentene i USA betaler cirka åtte dollar i måneden, og kan strømme hva de vil av innholdet på Netflix, så mye de ønsker, for en fast sum.

Hvis du synes Netflix virker spennende, kan du legge inn e-post adressen din på netflix.no, og bli varslet når Netflix starter opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.