Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nå kommer Chromecast til Norge

Allerede nå kan den lille strømmepinnen fra Google bestilles fra Elkjøp.

Skrevet av / 20.03.14 - 10:05
Nå kommer Chromecast til Norge

Google og Elkjøp kunne i går, onsdag, meddele at Chromecast, den lille medieavspilleren som gjør det mulig å få innhold fra nettet direkte over på din TV via strømming (på nesten samme måte som med Apples AirPlay), nå kan bestilles i Norge.

Chromecast, som du kan koble til alle TV-er som har en HDMI-inngang, brukes enkelt ved hjelp av din Android-baserte smartmobil eller nettbrett – eller din bærbare PC. Bruker du iPhone eller iPad? Frykt ikke, det finnes apper til disse også. For eksempel UbiCast, som sender hva det skal være av video og bilder til Chromecast og ikke er låst til Netflix og YouTube. Vi er spent på hvordan denne appen fungerer i praksis.

Med Chromecast får du blant annet tilgang til innhold fra Netflix og YouTube. I tillegg vil Google i fremtiden lansere en rekke applikasjoner og tjenester.

Copy of Chromecast_Hero1_PrimaryHero

Chromecast er den enkleste måten å få ditt favorittinnhold fra internett til TV-en på. Det skal være enkelt for alle å kunne se sine favoritter på TV-en uansett hvor man er, og vi har nå den glede å lansere Chromecast i en rekke land over hele verden, sier Mario Queiroz, produktdirektør hos Google.

Chromecast vil i første omgang kun være tilgjengelig for salg på nettet, blant annet på Elkjop.no, og vil være på plass i Elkjøp-butikker i første halvdel av april. Produktet koster 290 kroner.

Vi er klar med en anmeldelse av Chromecast her på lydogbilde.no i løpet av neste uke.

 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top