TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nå kommer Chromecast til Norge

Allerede nå kan den lille strømmepinnen fra Google bestilles fra Elkjøp.

forfatter
Publisert 20.03.14 - 10:05

Google og Elkjøp kunne i går, onsdag, meddele at Chromecast, den lille medieavspilleren som gjør det mulig å få innhold fra nettet direkte over på din TV via strømming (på nesten samme måte som med Apples AirPlay), nå kan bestilles i Norge.

Chromecast, som du kan koble til alle TV-er som har en HDMI-inngang, brukes enkelt ved hjelp av din Android-baserte smartmobil eller nettbrett – eller din bærbare PC. Bruker du iPhone eller iPad? Frykt ikke, det finnes apper til disse også. For eksempel UbiCast, som sender hva det skal være av video og bilder til Chromecast og ikke er låst til Netflix og YouTube. Vi er spent på hvordan denne appen fungerer i praksis.

Med Chromecast får du blant annet tilgang til innhold fra Netflix og YouTube. I tillegg vil Google i fremtiden lansere en rekke applikasjoner og tjenester.

Copy of Chromecast_Hero1_PrimaryHero

Chromecast er den enkleste måten å få ditt favorittinnhold fra internett til TV-en på. Det skal være enkelt for alle å kunne se sine favoritter på TV-en uansett hvor man er, og vi har nå den glede å lansere Chromecast i en rekke land over hele verden, sier Mario Queiroz, produktdirektør hos Google.

Chromecast vil i første omgang kun være tilgjengelig for salg på nettet, blant annet på Elkjop.no, og vil være på plass i Elkjøp-butikker i første halvdel av april. Produktet koster 290 kroner.

Vi er klar med en anmeldelse av Chromecast her på lydogbilde.no i løpet av neste uke.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde