Google

Allerede nå kan den lille strømmepinnen fra Google bestilles fra Elkjøp.
Annonse
Annonse
forfatter

Google og Elkjøp kunne i går, onsdag, meddele at Chromecast, den lille medieavspilleren som gjør det mulig å få innhold fra nettet direkte over på din TV via strømming (på nesten samme måte som med Apples AirPlay), nå kan bestilles i Norge.

Chromecast, som du kan koble til alle TV-er som har en HDMI-inngang, brukes enkelt ved hjelp av din Android-baserte smartmobil eller nettbrett – eller din bærbare PC. Bruker du iPhone eller iPad? Frykt ikke, det finnes apper til disse også. For eksempel UbiCast, som sender hva det skal være av video og bilder til Chromecast og ikke er låst til Netflix og YouTube. Vi er spent på hvordan denne appen fungerer i praksis.

Med Chromecast får du blant annet tilgang til innhold fra Netflix og YouTube. I tillegg vil Google i fremtiden lansere en rekke applikasjoner og tjenester.

Copy of Chromecast_Hero1_PrimaryHero

Chromecast er den enkleste måten å få ditt favorittinnhold fra internett til TV-en på. Det skal være enkelt for alle å kunne se sine favoritter på TV-en uansett hvor man er, og vi har nå den glede å lansere Chromecast i en rekke land over hele verden, sier Mario Queiroz, produktdirektør hos Google.

Annonse

Chromecast vil i første omgang kun være tilgjengelig for salg på nettet, blant annet på Elkjop.no, og vil være på plass i Elkjøp-butikker i første halvdel av april. Produktet koster 290 kroner.

Vi er klar med en anmeldelse av Chromecast her på lydogbilde.no i løpet av neste uke.

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Den er stor, den er stilig - og vi får nok aldri se den i Norge.
Den kinesiske elektronikkgiganten har meddelt til sine leverandører, at de må regne med et markant fall i bestillinger av komponenter til smarttelefoner i år.
Motorola Moto G30 kommer med 64 Mp kamera og 90 Hz skjerm.
Lesebrett for fargerike illustrasjoner.
Full pott for Polestar 2 i krasjtest.
Xaiomi har lansert fire nye mobiler som de aller fleste har råd til. Den billigste har 5G, og den dyreste har 108 megapiksler.
Porsches elektriske crossover er endelig offisiell - sjekk ut lanseringsvideoen her!
Trådløse propper med Marshall-lyd og appstyring.
LG har patentert en ny type OLED-TV som kan skjules når du ikke bruker den.
Disney ryster i selve fundamentet til kinoenes eksklusive filmmonopol.
En ny, heftigere versjon av Samsungs superbrede gaming-monitor skal være på vei.
Lyngdorfs flaggskipsforsterker kan nå spille av de høyoppløste MQA-lydfilene fra blant annet Tidal.
Nå kan du snart høre Wharfedale og Leak Audio hos forhandlere.
Bare husk å velge utgaven med stereolyd.
Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
0-100 km/t under 5 sek, firehjulstrekk og 420 km rekkevidde