TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

LG 55EC930V mottatt

Vi har mottatt LGs nye prisgunstige OLED-TV for test!

forfatter
Publisert 28.08.14 - 17:25

For noen uker siden kunne vi avsløre at LGs første nye OLED-TV for 2014, 55EC930V, snart var klar for det norske markedet. Den nye modellen lander i butikkhyllene om kort tid, men det første eksemplaret står nå på testbenken hos Lyd & Bilde!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

55EC930 er egentlig mer en evolusjon enn noen «revolusjon» i forhold til den første modellen 55EA980W som vi testet i 2013. Det 55 tommer store bildepanelet er i bunn og grunn det samme, med Full HD oppløsning (1920 x 1080 piksler) og organiske lysdioder basert på LGs hvite OLED-teknikk. Spesifikasjonene ser ut til å være like som før, men vi kan ikke utelukke at LG har luket ut noen av «barnesykdommene» fra fjorårsmodellen.

De største forandringene ligger i utseendet, og brukervennligheten. 55EC930V har fått en ny, buet og sølvfarget fot med innprentet OLED-logo, som etter vår mening ser mye penere ut enn forgjengerens gjennomsiktige plastsokkel. Høyttalerne er også flyttet til undersiden av kabinettet.

Skjermen er fortsatt buet, men virker kanskje mindre fremtredende enn før, på grunn av den mer nedtonede sokkelen. Nytt av året er du også kan veggmontere 55EC930V, ved hjelp av et vaierfeste som festes med to skruer på baksiden.

WebOS
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siste og kanskje viktigste del av «faceliften» kommer i form av LGs nye operativsystem WebOS. 55EC930V er oppgradert med ytterligere datakraft for å takle det nye brukergrensesnittet, som byr på lekker grafikk og intelligent utformede menyer. Denne, samt ytterligere funksjonalitet vil vi komme tilbake til i en mer grundig og fullstendig test.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe spesielt du lurer på ved LG 55EC930V, som du ønsker vi skal fokusere på i testen? Skrik ut i kommentarfeltet under!

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

25 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Følg Lyd & Bilde