Search
Generic filters

Full 1080p HD video fra Panasonic

Panasonics nye 700-serie består av tre nesten like videokameraer, som alle tar opp i Full 1080p HD, og skal ha forbedret fargegjengivelse.

De tre nye verstingmodellene er meget godt utstyrt med full 1080p HD fra 3 CMOS-bildebrikker, en for hver farge for mest mulig natrutro fargegjengivelse. Alle tre har en 3-tommers pekeskjerm, opp til 14,2 megapiksler stillbilder, og 12 x optisk zoom som er utvidbar til 18 x zoom, uten at det går på bekostning av bildekvaliteten i følge Panasonic.
700-serien har også Lumix-kameraene fra Panasonics iA (intelligent Auto) som velger passende eksponering og optimalt motivprogram automatisk. Da skifter kameaet selv mellom landskap, portrett, makro osv.

Viderekomne kan glede seg over mange manuelle innstillingsmuligheter, og proffene får både i pose og sekk med mikrofoninngang, og hodetelefonutgang slik at man kan lytte på lydopptaket under filming.
Her er det også 5.1 opptak for surorundlyd, med fem små mikrofoner på toppen av kameraet.
De tre modellene i 700-serien består av SD700som tar opp på  SDXC/SDHC-minnekort. SD700 har ikke, men det har TM700, som har innebygget 32 GB minne og i tillegg kan lagre video og stillbilder på SDXC/SDHC-minnekort. Med Relay Recording kan man automatisk fortsette opptaket på minnekortet hvis kameraets interne minnet fylles opp.

HS700 er en hybridmodell med 240 GB harddisk integrert, men det har også SDXC/SDHC-minnekortplass, og kan lagre opp til 102 timer videoopptak på den innebygde harddisken. Bruker man i tillegg ett 64 GB minnekort kan innspillingen økes med 27,5 timer i tillegg.
Panasonic Norge
HS700 er en hybridmodell med 240 GB harddisk:

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.