HD-video

Panasonics nye 700-serie består av tre nesten like videokameraer, som alle tar opp i Full 1080p HD, og skal ha forbedret fargegjengivelse.

De tre nye verstingmodellene er meget godt utstyrt med full 1080p HD fra 3 CMOS-bildebrikker, en for hver farge for mest mulig natrutro fargegjengivelse. Alle tre har en 3-tommers pekeskjerm, opp til 14,2 megapiksler stillbilder, og 12 x optisk zoom som er utvidbar til 18 x zoom, uten at det går på bekostning av bildekvaliteten i følge Panasonic.
700-serien har også Lumix-kameraene fra Panasonics iA (intelligent Auto) som velger passende eksponering og optimalt motivprogram automatisk. Da skifter kameaet selv mellom landskap, portrett, makro osv.

Viderekomne kan glede seg over mange manuelle innstillingsmuligheter, og proffene får både i pose og sekk med mikrofoninngang, og hodetelefonutgang slik at man kan lytte på lydopptaket under filming.
Her er det også 5.1 opptak for surorundlyd, med fem små mikrofoner på toppen av kameraet.
De tre modellene i 700-serien består av SD700som tar opp på  SDXC/SDHC-minnekort. SD700 har ikke, men det har TM700, som har innebygget 32 GB minne og i tillegg kan lagre video og stillbilder på SDXC/SDHC-minnekort. Med Relay Recording kan man automatisk fortsette opptaket på minnekortet hvis kameraets interne minnet fylles opp.

HS700 er en hybridmodell med 240 GB harddisk integrert, men det har også SDXC/SDHC-minnekortplass, og kan lagre opp til 102 timer videoopptak på den innebygde harddisken. Bruker man i tillegg ett 64 GB minnekort kan innspillingen økes med 27,5 timer i tillegg.
Panasonic Norge
HS700 er en hybridmodell med 240 GB harddisk:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Marius


Siste artikler:

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.