HD-video

Panasonics nye 700-serie består av tre nesten like videokameraer, som alle tar opp i Full 1080p HD, og skal ha forbedret fargegjengivelse.

De tre nye verstingmodellene er meget godt utstyrt med full 1080p HD fra 3 CMOS-bildebrikker, en for hver farge for mest mulig natrutro fargegjengivelse. Alle tre har en 3-tommers pekeskjerm, opp til 14,2 megapiksler stillbilder, og 12 x optisk zoom som er utvidbar til 18 x zoom, uten at det går på bekostning av bildekvaliteten i følge Panasonic.
700-serien har også Lumix-kameraene fra Panasonics iA (intelligent Auto) som velger passende eksponering og optimalt motivprogram automatisk. Da skifter kameaet selv mellom landskap, portrett, makro osv.

Viderekomne kan glede seg over mange manuelle innstillingsmuligheter, og proffene får både i pose og sekk med mikrofoninngang, og hodetelefonutgang slik at man kan lytte på lydopptaket under filming.
Her er det også 5.1 opptak for surorundlyd, med fem små mikrofoner på toppen av kameraet.
De tre modellene i 700-serien består av SD700som tar opp på  SDXC/SDHC-minnekort. SD700 har ikke, men det har TM700, som har innebygget 32 GB minne og i tillegg kan lagre video og stillbilder på SDXC/SDHC-minnekort. Med Relay Recording kan man automatisk fortsette opptaket på minnekortet hvis kameraets interne minnet fylles opp.

HS700 er en hybridmodell med 240 GB harddisk integrert, men det har også SDXC/SDHC-minnekortplass, og kan lagre opp til 102 timer videoopptak på den innebygde harddisken. Bruker man i tillegg ett 64 GB minnekort kan innspillingen økes med 27,5 timer i tillegg.
Panasonic Norge
HS700 er en hybridmodell med 240 GB harddisk:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat