Search
Generic filters

Fargesprakende sykkelstunts fra Philips

Den nye filmen fra Philips viser elleville terrengsyklister, og omgivelsene er selvsagt lyssatt med fargesterkt "Ambilight" lys. Sjekk ut videoen her!

Philips har en lang tradisjon for å legge ressurser ned i lekre videoproduksjoner som fronter produktene deres. Flere husker sikkert slowmotion-filmen Carousel som ble laget i forbindelse med deres Cinema 21:9 bredformat-TV.

«Darklight» er den siste i en serie av ekstremsportfilmer, som alle er lyssatt med fargerik LED-belysning.  Hensikten er å demonstrere effekten av bakgrunnslyset Ambilight og hvordan lys kan forbedre seeropplevelsen.

Ambilight-teknikken nådde sitt hittil høyeste nivå under IFA-messen tidligere i år, hvor Philips lanserte 65-tommeren Ambilux, som bruker ni fargelysprojektorer på baksiden av apparatet, for å utvide selve bildet utenfor skjermen.

Les også: Philips tilbyr en lysere TV-tilværelse.

Darklight er produsert av filmselskapet Sweetgrass Productions, og viser tre terrengsyklister i verdensklasse – Graham Agassiz, Matt Hunter og Matty Miles, på sin ferd gjennom amerikanske skoger og ørkenlandskap. Produksjonen omfattet et filmteam på 30 personer og over seks tonn med utstyr, deriblant 4K Red Dragon kameraer, TomTom Bandit actionkameraer og droner – samt en god del lysdioder. Resultatet kan du se i videoen under!

https://www.youtube.com/watch?v=uWEedtPqbcE&feature=youtu.be

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.