Fargesprakende sykkelstunts fra Philips

Den nye filmen fra Philips viser elleville terrengsyklister, og omgivelsene er selvsagt lyssatt med fargesterkt "Ambilight" lys. Sjekk ut videoen her!

Skrevet av / 20.10.15 - 16:23
Fargesprakende sykkelstunts fra Philips

Philips har en lang tradisjon for å legge ressurser ned i lekre videoproduksjoner som fronter produktene deres. Flere husker sikkert slowmotion-filmen Carousel som ble laget i forbindelse med deres Cinema 21:9 bredformat-TV.

«Darklight» er den siste i en serie av ekstremsportfilmer, som alle er lyssatt med fargerik LED-belysning.  Hensikten er å demonstrere effekten av bakgrunnslyset Ambilight og hvordan lys kan forbedre seeropplevelsen.

Ambilight-teknikken nådde sitt hittil høyeste nivå under IFA-messen tidligere i år, hvor Philips lanserte 65-tommeren Ambilux, som bruker ni fargelysprojektorer på baksiden av apparatet, for å utvide selve bildet utenfor skjermen.

Les også: Philips tilbyr en lysere TV-tilværelse.

Darklight er produsert av filmselskapet Sweetgrass Productions, og viser tre terrengsyklister i verdensklasse – Graham Agassiz, Matt Hunter og Matty Miles, på sin ferd gjennom amerikanske skoger og ørkenlandskap. Produksjonen omfattet et filmteam på 30 personer og over seks tonn med utstyr, deriblant 4K Red Dragon kameraer, TomTom Bandit actionkameraer og droner – samt en god del lysdioder. Resultatet kan du se i videoen under!

https://www.youtube.com/watch?v=uWEedtPqbcE&feature=youtu.be

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top