Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Tre gamingskjermer fra Philips

Hvis du er på jakt etter en 27-tommers gamingskjerm til en rimelig pris, så har Philips ikke bare én, men hele tre alternativer.

Skrevet av / 20.02.22 - 09:00
Tre gamingskjermer fra Philips

Uansett om gaming-pc’en din er stasjonær eller bærbar, så trenger du en ordentlig skjerm som tilbehør. Philips Monitors har nettopp lansert tre nye skjermer til gamere som har større enn de har budsjett.

Alle skjermene er på 27 tommer, og de er alle flate. Prisen er stort sett den samme. De er også like raske og med samme oppløsning. Modellnavnene avslører også at det er tre varianter over samme tema.

Forskjellen på de tre er panelteknologien og antallet justeringsmuligheter for å få en behagelig arbeidsstilling.

27M1N3200VS (artikkelbildet) er den billigste til 2.706 kroner. Den har et VA-panel og kan kun vippes frem og tilbake.

Derfor det nok kanskje en god investering å gå opp til 27M1N3200VA (også artikkelbildet). Den har samme paneltype, men kan justeres i fire akser.
Prisen er kun 2.807 kroner, så prisforskjellen utgjør langt fra en full time til kiropraktor.

Begge skjermene er tilgjengelige nå.

Til slutt er det luksusmodellen 27M1N3200ZA (artikkelbildet), den kan også justeres på fire akser, men kommer med et IPS-panel, som gir bedre fargegjengivelse. Den koster 3.008 kroner. Men i motsetning til andre modellene, så man vente til mars med å kunne kjøpe den.

Alle skjermene har Full HD-oppløsning (1920 x 1080), en oppdateringshastighet på 165 Hz og 1 ms responstid.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top