TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Tre gamingskjermer fra Philips

Hvis du er på jakt etter en 27-tommers gamingskjerm til en rimelig pris, så har Philips ikke bare én, men hele tre alternativer.

forfatter
Publisert 20.02.22 - 09:00

Uansett om gaming-pc’en din er stasjonær eller bærbar, så trenger du en ordentlig skjerm som tilbehør. Philips Monitors har nettopp lansert tre nye skjermer til gamere som har større enn de har budsjett.

Alle skjermene er på 27 tommer, og de er alle flate. Prisen er stort sett den samme. De er også like raske og med samme oppløsning. Modellnavnene avslører også at det er tre varianter over samme tema.

Forskjellen på de tre er panelteknologien og antallet justeringsmuligheter for å få en behagelig arbeidsstilling.

27M1N3200VS (artikkelbildet) er den billigste til 2.706 kroner. Den har et VA-panel og kan kun vippes frem og tilbake.

Derfor det nok kanskje en god investering å gå opp til 27M1N3200VA (også artikkelbildet). Den har samme paneltype, men kan justeres i fire akser.
Prisen er kun 2.807 kroner, så prisforskjellen utgjør langt fra en full time til kiropraktor.

Begge skjermene er tilgjengelige nå.

Til slutt er det luksusmodellen 27M1N3200ZA (artikkelbildet), den kan også justeres på fire akser, men kommer med et IPS-panel, som gir bedre fargegjengivelse. Den koster 3.008 kroner. Men i motsetning til andre modellene, så man vente til mars med å kunne kjøpe den.

Alle skjermene har Full HD-oppløsning (1920 x 1080), en oppdateringshastighet på 165 Hz og 1 ms responstid.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde