Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Nyhet

Se trailer! The Witcher, sesong 2

Om seks uker får sesong 2 av Netflix' "The Witcher" premiere. Traileren kan du se allerede nå.

Skrevet av / 01.11.21 - 14:22
Se trailer! The Witcher, sesong 2

Det skal sies, vi var ikke fra oss av begeistring over sesong 1 av The Witcher – men, folket har talt, og gjort fantasyserien til en av de mest sette originalseriene fra Netflix noensinne.

Les også Offisielt: Dette er de mest populære Netflix-filmer og -serier! Dessuten har Netflix offentliggjort trailere for en lang rekke nye filmer og serier, som får premiere på streamingtjenesten i de kommende månedene.

Ifølge Netflix’ egne tall har vanvittige 541 millioner seere benket seg foran storskjermen for å bivåne en under pari prestasjon av Henry Cavill som mutanten, Geralt of Rivia i sin jobb som dusørjeger og leiemorder, en såkalt «witcher». Hans spesialitet er spektakulære henrettelser av alle tenkelige, og utenkelige, monstre; ferdigheter som kommer godt med i den bekmørke middelalderen.

Les også Cavill er en vandrende katastrofe! Litt over en måned etter sin release har The Witcher rukket å bli en av Netflix’ største suksesser – vi forstår virkelig ikke hvorfor.

Første sesong så dagens lys like før koronapandemien slo inn for fullt, så produksjonen av andre sesong ble derfor kraftig forsinket. Filmopptakene ble satt på pause helt frem til august 2020.

Men, for «folk flest» er nå ventetiden snart over. Fredag den 17. desember kan du se sesong 2.

Traileren til andresesongen er nettopp sluppet.

 

Som selveste Lucky Luke går protagonisten The Witcher rundt og småpludrer med hesten sin, som er hans eneste venn må vite. Han er muskuløs, mutt, humørløs, grynter, med sin overdrevne bassrøst, ut enstavelsesord og er i bunn og grunn sint og sur på alt og alle.

Følelser og meningers mot er ikke noe for ham, men underveis i serien stilles han overfor en rekke moralske valg angående hvem han skal beskytte eller drepe.

Serien er basert på de suksessrike fantasybøkene (som deretter ble transformert til en dundrende spillsuksess) til den polske forfatteren Andrzej Sapkowski. Det er historien om tre individers sammenflettede skjebner i den vidstrakte verden «The Continent», hvor mennesker, alver, hekser, gnomer og monstre kjemper om å overleve.

En verden hvor godt og ondt ikke alltid er så lett å skille.

«Fordi jeg ble født blond, vil jeg alltid være mutt og sint!». The Witcher, sesong 2 (Foto: Netflix)

Handlingen i The Witcher, sesong 2

Overbevist om at Yennefer mistet livet i slaget ved Sodden, tar Geralt av Rivia med prinsese Cirilla til det sikreste stedet han vet om, nemlig barndomshjemmet Kaer Morhen.

The Witcher, sesong 2 (Foto: Netflix)

Mens kontinentets konger, nisser, mennesker og demoner strever etter herredømmet utenfor murene, skal han beskytte Cirilla mot noe langt farligere; den mystiske magien hun selv besitter.

I andre sesong av The Witcher er danske Kim Bodnia (Vesemir) med på rollelisten, sammen med Lars Mikkelsen (Stregobor), samt Norges ur-viking, Kristofer Hivju. Serieskaper er Lauren Schmidt Hissrich.

 

MMSUSIEALLNUTTSPLINTERUNITCS8-111.dng TWS2_Ep02_201.NEF JM1_9774R.tif MMSUSIEALLNUTTCS22-35.dng JM2_4921.NEF JM2_5909.NEF The Witcher, sesong 2_9 The Witcher, sesong 2_10
<
>
The Witcher, sesong 2 (Foto: Netflix)

Skuespillerteamet består av: Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Royce Pierreson (Istredd), Eamonn Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Mecia Simson (Francesca), Paul Bullion (Lambert), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Adjoa Andoh (Nenneke), Anna Shaffer (Triss Merigold), Simon Callow (Codringher), Kristofer Hivju (Nivellen) og Agnes Born (Vereena).

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
The Witcher, sesong 2 (Foto: Netflix)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Scroll to Top