Voddler lanserer lovlig filmdeling

Last opp dine egne filmer og del med dine venner.

I flere måneder har man med videotjenesten Voddler kunnet betale for film på nettet. Man har kunnet leie, kjøpe eller abonnere. Nå lanseres neste skritt ved navn LiveShelf. Det er din egen videohylle, hvor du kan samle dine favorittfilmer.

Bak kulissene er det en distribusjonsplattform, hvor det skal bli enklere for filmselskaper og innholdseiere å gjøre sine titler tilgjengelige. De kan for deretter velge om filmen skal kunne kjøpes, leies eller inngå i abonnementstjenesten.

Men det unike er at brukerne kan lage kopier av sine kjøpte filmer og laste dem opp til tjenesten. På den måten har man sin filmsamling enkelt tilgjengelig og samlet på ett sted. Enda mer unikt er det at man har rett til å dele filmene til et begrenset antall venner. Denne tjenesten kommer til å koste ekstra, og filmselskapene får en del av kaken og har derfor gitt sin tillatelse til dette, i følge Voddler.

Ved lansering tilbys ubegrenset lagringsplass til å laste opp film og ubegrenset ViewShare til dine venner den første måneden.

Tjenesten lanseres nå i Norden og Spania, med restsen av Europa og Russland i løpet av uken, etterfulgt av Nord- og Sør-Amerika samt Asia de kommende ukene.

voddler.com

 

Les videre
Exit mobile version