Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Hva har du egentlig kastet bort tiden på?

Smart statistikk for deg som ser non-stop på TV-serier.

Skrevet av / 02.02.15 - 11:51
Hva har du egentlig kastet bort tiden på?

Med stømmetjenester har det blitt stadig vanligere å se non-stop hele sesonger av favoritt-TV-serien i en smell. Den nye Watch-o-Meter-tjenesten gir deg litt forskjellig statistikk på hva du egentlig har sett. Når du har valgt serien, og antallet sesonger du har sett, får du frem hvor lenge du har sittet i sofaen og stirret på skjermen.

banner2

Men så begynner virkelig moroa. Man får for eksempel vite at du har sett 361 hatter i den første sesongen av «Boardwalk Empire», at du har bevitnet 332 cocktails på kontoret hvis du har sett alle sesongene av «Mad Men». Eller hele 88 sverd-dueller hvis du fulgt «Game of Thrones» slavisk, og at du har har lyttet til 313 minutter med samtaleterapi i stedet for handling om du har kost deg med hele «Sopranos».

stats

Hele tjenesten er faktisk en finurlig reklame for Samsungs buede TV-er, men vi syntes det var morsomt nok til å anbefale det uansett.

Kommenter gjerne med sære fakta som du finner.

Watch-o-Meter

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top