TV-serie/strømming

Det er bekreftet at Sheryl Lee, som spilte Laura Palmer i "Twin Peaks", blir med i oppfølgerserien.
forfatter

Det har vært spekulert i mange år om en eventuell oppfølger til kult TV-serien “Twin Peaks” (1990-’91), og i oktober i fjor kom den overraskende gladmeldingen fra David Lynch om at oppfølgeren kommer i 2016.

Mark Frost og David Lynch slår altså nok en gang pjaltene sammen, og går i år i gang med innspillingen av tredje sesong av «Twin Peaks»; med forventet premiere tidlig i 2016. Begge skal skrive manus, og Lynch skal selv stå for regien av seriens ni episoder. Produksjonsselskapet blir Showtime.

Nå er det offisielt at Sheryl Lee, som spilte både drapsofferet Laura Palmer og hennes kusine Maddie, vil returnere i sesong 3. Laura Palmer var drept allerede i første sesong, men opptrådte i flere flashbacks.

Sheryl Lee (48) har etter “Twin Peaks” stort sett spilt i TV-serier, som “Kingpin”, “One Tree Hill” og “Dirty Sexy Money”. Eneste filmen verdt å nevne, fra hennes CV, er “Winter’s Bon” (2010).

Twin Peaks, Laura Palmer_2 Laura Palmer (Sheryl Lee), slik vi var vant til å se henne i 1990.

Handlingen i de to første sesongene foregår i den lille, avsidesliggende industri-småbyen Twin Peaks med 51.201 innbyggere – et innbyggertall som raskt reduseres til 51.200 i det high school yndlingen Laura Palmer (Sheryl Lee) blir funnet drept. Den eksentriske FBI-agenten Dale Cooper (Kyle MachLachlan) settes på saken.

Dale Cooper

Det er allerede bekreftet at Kyle MachLachlan vil returnere som den kaffeelskende FBI-agenten Dale Cooper.

Annonse

twin_peaks_flynn_boyle

Også Lara Flynn Boyle (Donna) returnerer til småbyen Twin Peaks i 2016.

Twin Peaks, Audrey Horne

Da venter vi bare på en bekreftelse på at også uskikkelige Audrey Horne (Sherily Fenn) får sitt store comeback.

Det er klart at tredjesesongen blir en direkte oppfølger, satt til samme byen, med det samme sære miljøet, og til nåtiden. Det vil si 20-25 år etter sesong 2. Forhåpentligvis får vi svar på de fleste uavklarte gåtene, samt en klar avslutning på serien – men med ukonvensjonelle David Lynch bak roret kan man aldri vite…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også