TV-serie/strømming

Også i 2015 vil strømmeleverandøren Netflix lansere en rekke egenproduserte TV-serier. Se den komplette oversikten her!
Annonse
Annonse
forfatter

 

De siste årene har Netflix gått fra en ren strømmeleverandør av eksternt innhold, til å lansere egenproduserte  film og TV-serier. De to mest kjente Netflix-seriene er utvilsomt «House of Cards» (med Kevin Spacey i hovedrollen) og «Orange is the New Black». I tillegg har Netflix produsert store serier som «Hemlock Grove» og «Marco Polo».

Alle disse fire seriene får vi se nye sesonger av i løpet av 2015:

  • House of Cards, sesong 3: 27. februar 2015
  • Orange is the New Black, sesong 3: ? 2015
  • Marco Polo, sesong 2: Desember 2015

I tillegg har Netflix en rekke helt nye TV-serier på plakaten, hvorav enkelte har blitt til sammen med helt nye samarbeidspartnere, som blant annet Marvel som står bak supreheltfilmer som «Captain America», «Thor» og «Iron Man».

 

Her er en kjapp oversikt over helt NYE Netflix-serier som lanseres i 2015:

The Adventure of Puss in Boots

Skærmbillede-2015-01-15-kl.-18.57.28[1]

Netflix har startet et samarbeide med animasjonsgiganten DreamWorks, som i første omgang vil gi oss den animerte serien basert på spinn-off karakteren Pus fra «Shrek»-filmene. Serien er tilgjengelig fra 16. januar.

 

Unbreakable Kimmy Schmidt

Skærmbillede-2015-01-15-kl.-19.03.17[1]

Serien har Ellie Kemp i hovedrollen, med komikeren Tina Fey (du kjenner henne helt sikkert fra satireprogrammet «Saturday Night Live», der hennes glansnummer har vært å parodiere Sarah Palin) som medforfatter. Den handler om en ekstremt optimistisk kvinne som flytter til New York etter å ha tilbrakt 15 år i en dommedagssekt. Skaper av serien er blant annet Robert Carlock som også stod bak «30 Rock». «Unbreakable Kimmy Schmidt» får amerikansk premiere den 6. mars, og Netflix har allerede bestilt sesong 2.

 

Bloodline

Skærmbillede-2015-01-15-kl.-19.05.12[1]

En dramaserie om fire voksne søsken som får rippet opp i gamle sår da familiens sorte får plutselig dukker opp fra intet. Bortsett fra at Michelle Rose Domb, Brandon Larracuente, Nevy Rey spiller i den, er dessverre ikke mer offentliggjort om serien som Netflix produserer i samarbeid med Sony Pictures. Amerikansk premieredato blir den 20. mars.

 

Daredevil

Skærmbillede-2015-01-15-kl.-19.08.47[1]

Nei, vi får (heldigvis!) ikke se Ben Affleck gjøre comeback i rollen som den blinde superhelten Daredevil, den nye serien (som Netflix produserer i samarbeid med Marvel Studios) får Charlie Cox i hovedrollen som vigilanten som opererer i samme univers som The Avengers, Thor, Iron Man, osv. Serien retter seg inn mot et voksent publikum med konflikter i den moralske gråsonen, intense følelser og hardbarkede actionscener. Alle 13 episoder av første sesong kan du se på Netflix fra den 13. april.

 

Grace & Frankie

En komiserie om to eldre kvinner, som egentlig er rivaler, men finner hverandre etter at deres ektemenn plutselig erklærer sin kjærlighet for hverandre (!) og gifter seg. De to nyskilte damene blir nødt til å lære seg å navigere i en helt ny verden med smartmobiler og medisinsk marihuana. Hovedrollene spilles av legendariske Jane Fonda og Lily Tomlin. Premieredato er satt til den 8. mai.

Skærmbillede-2015-01-15-kl.-19.11.22[1]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.